Boston – San Jose 5:3 (kon.) | New Jersey – NY Rangers 3:4 (po pr.) | NY Islanders – Toronto 2:5 (kon.)
Montreal – Detroit 2:1 (po pr.) | Winnipeg – Carolina 3:1 (kon.) | Nashville – Arizona 4:3 (2:1 po s.n.)
Chicago – Philadelphia 4:0 (kon.) | Dallas – Vancouver 6:3 (kon.) | Colorado – Florida 3:4 (po pr.)
Calgary – Tampa 1:2 (po pr.)
konec
Boston Bruins
5:3 (1:1, 1:2, 3:0)
San Jose Sharks
Středa 22.10.2014, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    David KREJČÍ - 5:3
     
    59:35
    Bruins právě vstřelili branku!
    O vítězi dnešního utkání je rozhodnuto. Po Chárově přihrávce DAVID KREJČÍ naznačil střelu, obešel jednoho bránícího hráče a poté poslal kotouč bezpečně do prázdné brány. Asistence: Zdeno Chára, Crhis Kelly.
     
    59:35
    Burns nebezpečně pálil z levého kruhu, Rask se ale rychle sklouzl po brankovišti a jeho pokus kryje.
     
    58:52
    O time-out si říká i Claude Julien, trenér Medvědů.
     
    58:51
    Niemi se přesunul na střídačku, hosté to zkoušejí v šesti proti čtyřem.
     
    57:31
    Trenér Žraloků si vyžádal time-out, aby svým svěřencům dal přesné pokyny, jak zužitkovat přesilovou hru.
     
    56:48
    Marchand měl na holi pátý bostonský gól. V oslabení se obtočil kolem bránícího Burnse a bekhendem se snažil protlačit kotouč pod Niemiho betony. Finský gólman ale odolal.
     
    55:51
    Nebezpečná hra vysokou holí v rohu kluziště od Patrice Bergerona. Kanadský útočník oslabuje svůj tým na dlouhé čtyři minuty. Dokáží toho Sharks využít a vyrovnat.
     
    51:29
    David Krejčí byl teď velmi blízko gólu. Po krásném běkhendovém postrčení od jednoho ze spoluhráčů ovšem nedokázal forhendovou střelou do horní poloviny branky překonat Niemiho.
    Gregory CAMPBELL - 4:3
     
    50:42
    Bruins právě vstřelili branku!
    Medvědi se zaslouženě dostávají zpátky do vedení. Pailleho nahození od mantinelu dokázal v obležení dvou bránících beků lehce tečovat mezi Niemiho betony GREGORY CAMPBELL. Asistence: Daniel Paille
    Seth GFRIFFITH - 3:3
     
    44:50
    Bruins právě vstřelili branku!
    Je opět srovnáno. Po skrumáži před bránou se kotouč odrazil k najíždějícímu SETHU GRIFFITHOVI, který nedal z mezikruží krásnou střelou k pravé tyče Niemimu nejmenší šanci., a připisuje si tak na své konto první gól v NHL. Asistence: Milan Lucic, Torey Krug.
    Joe THORNTON - 2:3
     
    36:52
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tak to je opravdu neuvěřitelná. Žraloci se poprvé v utkání dostávají do vedení, když JOE THORNTON krásně ztečoval nahozený kotouč od hrazení za Raskova záda. Asistence: Joe Pavelski, Justin Braun
    Logan COUTURE - 2:2
     
    36:15
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Shraks působí celou druhou třetinu pořádně bezzubým dojmem, přesto srovnávají. Velkou zásluhu na vyrovnávací brance má Patrick Marleau. Kanadský útočník dostal přihrávku na brankoviště, strhl na sebe pozornost dvou hráčů, přes které našel hokejku najíždějící LOGANA COUTURA, jenž skóruje podruhé v utkání. Asistence: Patrick Marleau, Tommy Wingels.
     
    34:57
    Hamilton pálil od modré čáry, následná Soderbergova dorážka do odkryté brány skončila vysoko nad klecí finského gólmana.
     
    29:13
    Soderberg dostal krásnou nahrávku k levé tyči Niemiho brány. Skákající kotouč ale nedokázal zasunout za záda finského gólmana.
     
    28:29
    Tomáš Hertl oslabuje svým tým, když podrazil svého reprezentačního kolegu Davida Krejčího.
    Torey KRUG - 2:1
     
    26:54
    Bruins právě vstřelili branku!
    Dnes jsou oba týmy v přesilovkách stoprocentní. Po vyhraném vhazování se kotouč opět dostal na modrou čáru a TOREY KRUG propáli všechny a všechno, co stálo před ním. Americký bek si na své konto připisuje druhý gól v sezóně. Asistence: Milan Lucic, David Krejčí
     
    26:46
    Desjardins míří na trestnou lavici. Kanadský útočník dostal dvě minuty za podražení Erikssona.
    Logan COUTURE - 1:1
     
    16:28
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Využitá přesilovka i na druhé straně. Po vyhraném vhazování se kotouč dostal k hráči s číslem 12, Patricku Marleauovi, jehož pokus těsně před Raskem k levé tyči ztečoval LOGAN COUTURE. Asistence: Patrick Marleau, Brent Burns.
     
    15:56
    Početní výhodu si vyzkouší i hostující výběr. Dvě minuty si na trestné lavici odsedí za krošček autor úvodního gólu zápasu Brad Marchand.
    Brad MARCHAND - 1:0
     
    13:57
    Bruins právě vstřelili branku!
    Medvědi využívají přesilovku a jdou v dnešním utkání do vedení. Milan Lucic zpoza brány nahrál na modrou čáru BRADU MARCHANDOVI, který udělal tři rychle kroky dopředu a vypálil. Jeho dělovka prošla až za záda finského gólmana v barvách Sharks. Asistence: Milan Lucic, Torey Krug.
     
    13:02
    A máme tu první vyloučení v utkání. Proti pravidlům se provinil Brent Burns, který dostává dvě minuty za podražení Setha Griffitha.

    Miroslav Vozdecký

    Branky a nahrávky: 14. Marchand (Lucic, Krug), 27. Krug (Lucic, Krejčí), 45. Gfriffith (Lucic, Krug), 51. Campbell (Paille), 60. Krejčí (Chára, Kelly) – 17. Couture (Marleau, Burns), 37. Couture (Marleau, Wingels), 37. Thornton (Pavelski, Braun)


    Boston Bruins: Rask (Svedberg) – Chára, Hamilton, Seidenberg, Krug, McQuaid, Bartkowski – Lucic, Krejčí, Griffith – Marchand, Bergeron, Smith – Kelly, Soderberg, Eriksson –Paille, Campbell, Gagne – Fraser
    San Jose Sharks: Niemi (Stalock) – Irwin, Burns, Vlašič, Braun, Hannan, Demers, Mueller– Marleau, Couture, Wingels – Nieto, Thornton, Pavelski – Hertl, Sheppard, Desjardins – Scott, Burish, Haves – Tierney, McGinn

    Rozhodčí: Paul Devorski, Chris Rooney, Brad Kovachik, Tim Nowak

    Diváci: 17 565
    bahis siteleri