Nitra – Trenčín 3:1 (kon.) | Poprad – Košice 1:2 (kon.) | Žilina – Piešťany 6:2 (kon.)
Zvolen – Martin 4:2 (kon.) | Skalica – Banská Bystrica 1:2 (kon.)
konec
HK Poprad
1:2 (1:1, 0:0, 0:1)
HC Košice
sk Pátek 24.10.2014, 17:00 • Zimný štadión, Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:40
    Zakázané uvoľnenie hostí.
     
    59:20
    Bartoš netrafil prázdnu bránu.
     
    59:00
    Cebák pálil od modrej do prázdnej brány a Suchý krásnym zákrokom zachraňuje Poprad.
     
    58:12
    Poprad bez brankára !!!
     
    55:00
    Takáč sa dostal s pukom až pred Hyláka, kde ho posunul Bartečkovi a ten nedokázal prekonať Hyláka. Pre Poprad to bola už tretia tutovka v krátkom slede, toto ich môže mrzieť.
     
    54:30
    Bartečko spoza brány našiel voľného Sýkoru, ktorý bol úplne sám pred Hylákom. Sýkora napálil puk iba do neho.
     
    52:27
    Čo teraz nedal Bartečko ? Hylák vôbec nebol v bráne, Bartečko sa skvele otočil a backhandom posielal puk na poloprázdnu bránu, ale Bartečko zlyhal.
    Richard JENČÍK - 1:2
     
    49:58
    Košice dali gól!
    Jenčík prebral puk v strednom pásme, Špilár ho skoro vystavil do ofsajdu, keďže takmer nestihol nechať nohu na modrej čiare, ale Špilár to dokázal a tak Jenčík mohol vojsť do pásma. RICHARD JENČÍK sa krásnou kľučkou zbavil obrancu a strelou do pravej šibenice prenáša misky vah na košickú stranu.
    Asistencia: Gabriel Špilár.
     
    48:00
    Poprad teraz nedal vydýchnuť hosťom, keď v krátkom slede sme videli asi štyri pokusy, ktoré poriadne zakúrili Hylákovi, ale ten odoláva.
     
    46:30
    Tretia formácia domácich je v dnešnom stretnutí dobre naladená. Hvila od ľavého mantinelu našiel medzi kruhmi Paukovčeka, ktorý bol úplne sám, ale jeho strela nebola presná.
     
    43:40
    Špilárova strela vypadla Kostúrovi, Jenčík už bol pred odkrytou bránou, no puk už bol za bránou, tak ho Jenčík skúsil odraziť o Kostúra, no Jenčíkovi to nevyšlo.
     
    42:46
    Stupka krásne našiel rozbehnutého Jenčíka, ktorý strieľal z prvej, ale jeho strelu niekto tečoval na ochrannú sieť.
     
    41:10
    Hrnka priťukol puk rozbehnutému Lapšanskému, Lapšanský skúšal obstreliť padajúceho Kostúra, ale ten perfektne zaľahol puk.
     
    30:37
    Veľká mela pred Hylákom, ktorý nedokázal prikryť puk a to Paukovček a Boltun využili na pokusy o dorážky. Vyzeralo to ako šermiarsky súboj, ktorý vyhral Hylák a puk prikryl.
     
    28:49
    Paločko bol osamotený medzi kruhmi, jeho strelu vyrazil Hylák ľavým betónom presne pred Takáča, ktorý musel zakončovať backhandom, ale Takáč nedokázal nasmerovať puk správne a ten len preletel celým bránkoviskom.
     
    27:57
    Erik Černák – hákovanie.
     
    27:57
    Po jednom zo súbojov inkasoval úder hlavný rozhodca Konc, ktorý okamžite signalizoval, že potrebuje pomoc lekára. Vyzerá, že Konc bude v poriadku, ale je otrasený.
     
    19:14
    Ľubomír Dinda – podrazenie.
    Juraj CEBÁK - 1:1
     
    13:47
    Košice dali gól!
    Tak toto je blesková odpoveď. JURAJ CEBÁK vošiel do pásma po právom krídle a krásnou strelou vymietol roh Kostúrovej brány.
    Bez asistencie.
    Marek NAGY - 1:0
     
    13:35
    Poprad dal gól!
    Mlynčár skvele prebral prihrávku v strednom pásme, puk posunul do jazdy MAREKOVI NAGYOVI, ktorý sa priblížil ku Hylákovi a vystrelil nad jeho vyražačku úspešne.
    Asistencie: Filip Mlynčár, Tomáš Sýkora.
     
    09:10
    Bartánus skvelo sa dostal pred bránu, kde spätnou prihrávkou našiel Adama Lapšanského, ktorý si efektnou sťahovačkou poradil s obrancom Popradu a zakončil, ale Kostúr skvelo vykopol puk pravým betónom.
     
    08:55
    Bartánus to teraz spravil perfektne. V útočnom pásme si perfektné zasekol protihráčov, ktorí nestihli zareagovať na jeho zabrzdenie a Bartánus pálil spomedzi kruhov, ale Kostúr skvelo zareagoval lapačkou a puk vyrazil.
     
    02:18
    Paukovček výborne sledoval let puku, ktorý vyletel z pásma, Paukovček prekorčuľoval Štrbáka a šiel sám na Hyláka, ale Hyláka neprekonal.
     
    01:11
    Radoslav Suchý – podrazenie.

    Jakub Šoth

    Branky a nahrávky: 14. Nagy (Mlynčár, Sýkora) – 14. Cebák, 50. Jenčík (Špilár)


    HK Poprad: Kostúr – Suchý, Kurali, Fabian, Dinda, Kasík, Malina, Makovský, Gaborčík – Bartečko, Boltun, Sýkora – Paločko, Takáč, Kroták – Hvila, Paukovček, Matis – Magy, Mlynčár, Štrauch.
    HC Košice: Hylák – Černák, Štrbák, Cebák, Jánošík, Drgoň, Phillipp, Macejko, Šeda – Špilár, Bartoš, Jenčík – Bartánus, Hrnka, Lapšanský – Bicek, Češík, Sojčík – Stupka, Chovan, Suja.

    Rozhodčí: Konc – Šefčík, Výleta

    Diváci: 3206
    bahis siteleri