West Ham – Manchester City 2:1 (kon.) | Liverpool – Hull City 0:0 (kon.) | Southampton – Stoke 1:0 (kon.)
Sunderland – Arsenal 0:2 (kon.) | West Brom – Crystal Palace 2:2 (kon.) | Swansea – Leicester 2:0 (kon.)
konec
West Ham United
2:1 (1:0)
Manchester City
Sobota 25.10.2014, 13:45 • Upton Park, London • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Míč na střelu si navedl Kolarov, ale jeho pokus protihráč tečoval a balon branku těsně minul. Hosté dostali další výhodu rohového kopu, ale připravený Adrián si pro centrovaný míč vyskočil.
     
    90+3
    Brankář Adrián si připsal výtečný zákrok a zabránil stoprocentnímu gólu. Velmi nepříjemnou střelu ze své kopačky vyslal totiž Jovetić, který mířil opravdu skvěle.
     
    89
    Hrací plochu opouští aktivní Sakho, kterého nahrazuje Nolan.
     
    78
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Gaël Clichy, přichází Aleksandar Kolarov.
     
    78
    Na poslední minutky se na hřiště dostává Milner, kterému uvolnil místo Fernando.
    David SILVA - 2:1
     
    77
    Manchester City právě vstřelil branku!
    DAVID SILVA nádhernou trefou odpověděl na inkasovaný gól, a snížil tak na 2:1. SILVA si navedl míč na střelu a poté ji umístil přesně k tyči. Brankář Adrián se natahoval marně, protože SILVA to trefil výtečně.
     
    76
    Hrací plochu opustil Valencia, kterého nahradil Cole.
    Diafra SAKHO - 2:0
     
    75
    West Ham právě vstřelil branku!
    Hráči domácího týmu podnikli útočnou akci podél levé postranní čáry a dočkali se druhé vstřelené branky. Cresswell poslal nadýchaný balon před branku, kde se do zakončení dostal hlavičkující DIAFRA SAKHO, jenž přesnou trefou poslal West Ham do dvoubrankového vedení. Hart sice tuto střelu vyrazil, ale míč už byl za brankovou čarou.
     
    72
    Kouyaté vystihl rozehrávku soupeře a domácí tým vyrazil okamžitě do protiútoku. Finální přihrávku obdržel Sakho, který se dostal do zakončení, ale jeho pokus skončil těsně nad brankou. Hart se sice natahoval a vše jistil, ale pokud by balon mířil o kousíček níž, těžko říct, zda by Hart měl šanci.
     
    68
    Zabaleta se dopustil obrovské chyby a poslal domácí tým do obrovské šance. Před branku směřovala gólová přihrávka, ale Sakho se k míči nedostal, protože na poslední chvíli stihl zareagovat Mangala a připsal si důležitý obranný zákrok.
     
    67
    Hrací plochu opustil autor jediné branky Amalfitano a místo něj nastoupil Kouyaté.
     
    65
    Manchester City se znovu ocitl v obrovské šanci, ale ani tentokrát se gólu nedočkal. Do zakončení se nejprve dostal Agüero, ale trefil pouze břevno. Poté se k odraženému míči dostal Touré, ale brankáře Adriána nepřekonal.
     
    60
    Agüero se dostal k míči a znovu vystřelil, ale tentokrát skvěle zasáhl Collins, který obranným zákrokem střelu zablokoval.
     
    60
    Na Upton Parku mohlo být vyrovnáno, ale brankář Adrián si připsal výtečný zákrok a zneškodnil jedovatou střelu, kterou z bezprostřední blízkosti vyslal Agüero.
     
    59
    Hrací plochu opustil Džeko, kterého vystřídal Jovetić.
     
    53
    Volný přímý kop si vzal na starost Valencia, ale trefil pouze bránící zeď, která jeho pokus zablokovala. K odraženému balonu se pak dostal Song a poslal ho ke vzdálenější tyči, kde jeden ze spoluhráčů sklepl balon pro Downinga, jenž pálil z voleje, ale jeho tvrdá střela branku o kousíček minula.
     
    47
    Song se dostal k odraženému balonu, ale ztratil stabilitu a upadl na trávník. Nicméně míč si schoval do náruče a rozhodčí mu za toto gesto udělil žlutou kartu.
     
    45+2
    Silva dostal balon sice do vápna, ale nic zajímavého nevymyslel, protože Collins byl pozorný. Nicméně domácí hráč míč do bezpečí odkopnout nestihl a dal hostům zajímavou příležitost na vyrovnávací branku. Navas poslal skvělý centr před branku, kde z bezprostřední blízkosti hlavičkoval Agüero, ale jeho pokus gólem neskončil.
     
    45
    West Ham dostal výhodu volného přímého kopu a sehrál to skvěle Amalfitano poslal parádní přihrávku na malé vápno, kde natahoval nohu Valencia i Collins, ale ani jeden z nich balon netrefil. To byla obrovská škoda, protože branka byla odkrytá.
     
    44
    Valencia se uvolnil na levém křídle a pelášil k soupeřově brance, ale dvakrát ho fauloval Kompany, který obdržel žlutou kartu. Valencia sice první faul ustál, ale ten druhý už ne.
     
    42
    Domácí tým dostal výhodu autového vhazování a poté si vypracoval zajímavou příležitost. Cresswell přes bránícího protihráče odcentroval balon před branku, kde se ke střele dostal Valencia, ale jeho pokus jen o kousíček branku minul.
     
    38
    Standardní situaci si vzal na starost Touré, který se rozhodl pro prudkou střelu, ale nastřelil pouze bránící zeď, přesněji Collinse, který tento zásah ještě rozdýchává. Touré se dostal i k odraženému balonu a znovu vystřelil, ale jeho pokus dobře zablokoval Song.
     
    29
    Domácí tým rychle rozehrál a okamžitě se dostal na soupeřovu polovinu, kde si ve vápně na centrovaný míč vyskočil Downing, ale jeho pokus branku těsně minul.
    Morgan AMALFITANO - 1:0
     
    21
    West Ham právě vstřelil branku!
    Domácí tým podnikl postupnou útočnou akci, ze které vytěžil maximum! Song si všiml, že se mu na pravm křídle skvěle uvolnil Valencia, a tak mu okamžitě poslal balon. Valencia si dovezl míč do vápna, skvěle se rozhlédl a poté přihrál před branku, kde se snažil Zabaleta odkopnout míč do bezpečí, ale to se mu nepodařilo. Navíc si Zabaleta nerozuměl vůbec s Hartem, a tak brankář Manchesteru City už zareagovat nestihl a nikým neobsazený MORGAN AMALFITANO z bezprostřední blízkosti poslal míč mezi tři tyče.
     
    19
    Collins poslal parádní centr do vápna, kde Sakho prodloužil balon za sebe a ke střele se dostal Valencia, který pálil z bezprostřední blízkosti, ale brankář Hart skvěle vystoupil a připsal si skvělý zákrok.
     
    8
    Volný přímý kop si vzal na starost Navas a odcentroval míč před branku, kde se ke střele hlavou dostal Kompany, ale jeho pokus byl nepřesný a skončil vysoko nad brankou.
     
    7
    Máme tady první žlutou kartu zápasu, kterou obdržel Amalfitano, který nepříjemně zajel do svého protihráče. Manchester City bude zahrávat další standardní situaci.

    Lucie Rapantová

    Branky: 21. Amalfitano (E. Valencia), 75. D. Sakho (Cresswell) – 77. Silva (Navas)

    Karty:   7. Amalfitano (WHU), 47. Song (WHU) – 44. Kompany (MAC)


    Držení míče: 30 % : 60 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 6:11.
    West Ham United: Adrián – Jenkinson, Reid, Collins, Cresswell – Amalfitano (67. Kouyaté), Noble (C), Song, Downing – D. Sakho (89. Nolan), E. Valencia (76. Cole).
    Náhradníci: Jääskeläinen – O´Brien, Nolan, Kouyaté, Poyet, Vaz Tê, Cole.

    Manchester City: Hart – Zabaleta, Mangala, Kompany (C), Clichy (78. Kolarov) – Navas, Fernando (78. Milner), Y. Touré, Silva – Agüero – Džeko (59. Jovetić).
    Náhradníci: Caballero – Sagna, Kolarov, Demichelis, Milner, Fernandinho, Jovetić.

    Rozhodčí: Atkinson – Child, Kirkup
    bahis siteleri