Děčín – Jindř. Hradec 1:2 (po pr.) | SK Karviná – Vsetín 2:5 (kon.) | Klášterec nO – Kobra 2:3 (kon.)
Řisuty – Jablonec n/N 2:1 (kon.) | Technika Brno – Přerov 3:2 (po pr.) | Poruba 2011 – Opava 9:2 (kon.)
SHK Hodonín – Břeclav 3:1 (pře.) | Kolín – Mor. Budějovice 1:2 (kon.) | Bílina – Vrchlabí 5:4 (2:1 po s.n.)
Žďár n/S – Nymburk 5:4 (0:2 po s.n.) | Klatovy – Sokolov 2:7 (kon.) | Tábor – Trutnov 6:1 (kon.)
Nový Jičín – Val. Meziříčí 4:2 (kon.)
po prodl.
HC Technika Brno
3:2 (0:0, 0:1, 2:1 - 1:0)
HC ZUBR Přerov
Sobota 25.10.2014, 17:00 • Hokejové haly dětí a mládeže • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:10
    Technika právě vstřelila branku!
    Ale co naplat, je konec! Hráči okamžitě naskákali na led a utvořili vítězné kolečko kolem PETRA ŠTINDLA, který svému týmu vystřelil bod navíc, znovu díky důrazu v brankovišti. Asistence: Tomáš Klimeš.
     
    57:56
    Technika právě vstřelila branku!
    A tlak vygradoval! Po dalším důrazném snažení se v brankovišti to nyní vyšlo JIŘÍMU PARGÁČI a k velkému nadšení domácího publika vyrovnává stav zápasu, dvě minuty před koncem třetí třetiny. Asistence: Jiří Čtvrtníček, Tomáš Klimeš.
     
    48:00
    Technika právě vstřelila branku!
    Tak se domácí také přeci jenom dočkali. Nádhernou ránou chvíli po skončení přesilovky posílá pozdrav soupeři DAVID HAVÍŘ, který od modré prostřelil všechna těla, která mu stála v cestě, včetně Slováka v bráně Zubrů. Asistence: Ondřej Látal, Petr Jurča.
     
    40:51
    Přerov právě vstřelil branku!
    Důraz v brankovišti se vyplácí. Nyní se o tom přesvědčil JIŘÍ GOIŠ a chvíli po začátku třetiny tak Zubry posílá do vedení o dvě branky. Asistence: Michal Popelka, Vlastimil Dostálek.
     
    34:30
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen se hosté napotřetí dočkali. Po dalším závaru před brankou Nováka se podařilo hostujícímu VLASTIMILU DOSTÁLKOVI dorazit puk po ledě do odkryté branky, otevírá skóre a posílá Zubry do vedení. Asistence: Michal Popelka, Jiří Goiš.

    Dominik Turan

    Branky a nahrávky: 48. Havíř (Látal, Jurča), 58. Pargáč (Čtvrtníček, Klimeš), 63. Štindl (Klimeš) – 35. Dostálek (Popelka, Goiš), 41. Goiš (Popelka, Dostálek)


    HC Technika Brno: Novák (Chvátal) – Habrovec (C), Vrba, Klimeš, Štindl, Odehnal Lukáš, Havíř – Brzobohatý, Pargáč, Jurča, Crhák, Čtvrtníček, Stehlík, Benýšek, Odehnal Vlastimil, Bustin, Zábranský, Látal. Trenér: Roman Kaňkovský.
    HC ZUBR Přerov: Slovák (Vojtek) – Pala, Osina, Vlček, Janota, Zbořil, Polák, Andrýsek – Školoud, Goiš, Popelka, Dostálek, Šebek, Procházka, Kratochvíl, Málek, Kolář (C), Kratochvil, Sakrajda, Sedlák. Trenér: Petr Dočkal.

    Rozhodčí: Netopil – Chocholouš, Mikšík
    bahis siteleri