Omsk – Chanty-Mansijsk 4:1 (kon.) | Barys – Toljatti 2:1 (kon.) | Jekatěrinburg – Nižněkamsk 3:0 (kon.)
Ufa – Čeljabinsk 2:3 (1:2 po s.n.) | Jaroslavl – Jokerit 1:3 (kon.) | Soči – Riga 4:2 (kon.)
Minsk – Vladivostok 1:0 (kon.) | Atlant – Chabarovsk 2:1 (kon.) | Viťaz – Petrohrad 4:6 (kon.)
Záhřeb – Novokuzněck 2:1 (3:2 po s.n.)
konec
Atlant Moskevská oblast
2:1 (1:0, 1:1, 0:0)
Amur Chabarovsk
Středa 29.10.2014, 17:30 • Arena Mytišči - Ice Palace Mytišči • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    39:56
    Atlant právě vstřelil branku!
    Doopravdy se nevyplácí zapomenout na vyloučeného hráče! ARTJOM ČERNOV naskočil na led z trestné lavice a hned ho dlouhým pasem našli spoluhráči z vlastního obranného pásma. Černovovi puk sice napoprvé mírně utekl, to ale domácího forvarda nerozhodilo a černý kus gumy poslal přesně do levého horního rohu hostující brány. Atlant si tak bere v závěru druhé třetiny své jednogólové vedení zpět! Asistence: Sergej Šmeljov.
     
    35:53
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Hosté z ničeho nic překvapili domácí celek a po rychlé akci započaté v obranném pásmu Amuru srovnávají na 1:1! Niinimaki prohodil šikovně puk mezi obránci na najetého DMITRIJE LUGINA, který tváří v tvář brankáři Engrenovi uspěl. Překonal ho kličkou do bekhendu! Asistence: Jesse Niinimaki .
     
    05:37
    Atlant právě vstřelil branku!
    Domácí celek se ujímá vedení! Za brankou hostujícího celku ztratil puk jeden z obránců Amuru, ten sebral pohotový Majorov, který následně našel mezi kruhy nestřeženého VJAČESLAVA KOZLOVA. A domácí útočník již neměl problém zamést z první puk do hostující brány. Asistence: Maxim Majorov

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 6. Kozlov (Majorov), 40. Černov (Šmeljov) – 36. Lugin (Niinimaki)


    Atlant Moskevská oblast: Engren (Šikin) – Dyblenko, Gilroy, Němec, Dorofejev, Korobov, Rukavišnikov – Engqvist, Černov, Šmeljov – Kozlov, Majorov, Jašin – Potapov, Kolcov, Radulov – Voronin, Leščenko, Levitskij – Sošnikov.
    Amur Chabarovsk: Murygin (Bolšakov) – Terjajev, Taimi, Loginov, Rjazancev, Ježov, Peretjagin, Kurbatov, Rybnitskij – Špirko, Tarasov, Miklík – Fisenko, Lugin, Haščák – Niinimaki, Kopijenko, Orlov – Maljovany, Železnov, Litovčenko.

    Rozhodčí: Karabanov, Safiullov – Matjuša, Sazonov
    bahis siteleri