Omsk – Chanty-Mansijsk 4:1 (kon.) | Barys – Toljatti 2:1 (kon.) | Jekatěrinburg – Nižněkamsk 3:0 (kon.)
Ufa – Čeljabinsk 2:3 (1:2 po s.n.) | Jaroslavl – Jokerit 1:3 (kon.) | Soči – Riga 4:2 (kon.)
Minsk – Vladivostok 1:0 (kon.) | Atlant – Chabarovsk 2:1 (kon.) | Viťaz – Petrohrad 4:6 (kon.)
Záhřeb – Novokuzněck 2:1 (3:2 po s.n.)
konec
Atlant Moskevská oblast
2:1 (1:0, 1:1, 0:0)
Amur Chabarovsk
Středa 29.10.2014, 17:30 • Arena Mytišči - Ice Palace Mytišči • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:03
    Voronin vyvezl puk a mohl skórovat do prázdné brány, těsně ale v obložení protihráčů minul.
     
    58:55
    Hosté to zkusí v šesti, jejich branka je prázdná!
     
    53:28
    Zahřmět mohlo ale i na druhé straně. Volný Engqvist před bránou Amuru již dostával puk na svoji hůl, na poslední chvíli mu ho ale stačil vypíchnout právě hostující brankář. Možná klíčový zásah pro Amur, který stále má velkou šanci na dorovnání výsledku!
     
    47:36
    Pohledná akce hostující dvojice. Miklík přenechal zadovkou puk na levém kruhu volnému Taimimu, který však v jasné šanci trefil jen domácího brankáře! Nechybělo mnoho a mohlo být znovu vyrovnáno.
     
    43:00
    Šmeljov se z pravého rohu vymotal až před brankáře Murygina, puk mu však kolem bližší tyče nedokázal protlačit do brány.
     
    39:56
    Atlant právě vstřelil branku!
    Doopravdy se nevyplácí zapomenout na vyloučeného hráče! ARTJOM ČERNOV naskočil na led z trestné lavice a hned ho dlouhým pasem našli spoluhráči z vlastního obranného pásma. Černovovi puk sice napoprvé mírně utekl, to ale domácího forvarda nerozhodilo a černý kus gumy poslal přesně do levého horního rohu hostující brány. Atlant si tak bere v závěru druhé třetiny své jednogólové vedení zpět! Asistence: Sergej Šmeljov.
     
    37:47
    Za nedovolené bránění je vyloučen domácí Černov. Další přesilovka pro Amur. Přidají hosté z dalekého východu druhou trefu a dokonají svůj obrat?
     
    35:53
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Hosté z ničeho nic překvapili domácí celek a po rychlé akci započaté v obranném pásmu Amuru srovnávají na 1:1! Niinimaki prohodil šikovně puk mezi obránci na najetého DMITRIJE LUGINA, který tváří v tvář brankáři Engrenovi uspěl. Překonal ho kličkou do bekhendu! Asistence: Jesse Niinimaki .
     
    32:34
    Přesilovka pro domácí Atlant. Kopijenko (CHA) je vyloučen za držení.
     
    29:00
    Domácí přikládají pod kotel, další tutovku měl Engqvist, Murygin ale i tentokrát odolal!
     
    28:24
    Další obrovská šance domácího celku! Gilroy si sjel za obranu hostí, dostal puk, který sám před Muryginem nasměroval jen do výstroje brankáře Amuru!
     
    26:48
    Engqvist s Gilroyem v zajímavém přečíslení dva na jednoho, celá spolupráce domácích hráčů ale brankou nekončí! Murygin se stihl včas přesunout a střelu vyrazit mimo.
     
    22:49
    Za nedovolené bránění je vyloučen domácí Igor Radulov. Přesilovka pro Amur – vůbec první v zápase.
     
    19:30
    Když chtěli domácí zatáhnout další puk do útočného pásmu, hosté si pomohli druhým faulem a jdou do tří! Za podražení je vyloučen Orlov. Domácí budou první třetinu dohrávat v pěti proti třem!
     
    17:59
    Bude se poprvé v zápase vylučovat. Potrestaný je hostující Těrjajev, provinil se hákováním.
     
    06:58
    Perfektní individuální akce domácího Šmeljova, který se z pravého křídla prokličkoval až před brankáře Murygina! Bohužel pro něj mu na finální dotažení celé akce již chyběl prostor. Puk poslal mimo tři tyče.
     
    06:25
    A domácí mohli přidat druhý kousek. Před bránu si sjel Sošnikov, netrefil ale ideálně z pravého křídla nahozený puk.
     
    05:37
    Atlant právě vstřelil branku!
    Domácí celek se ujímá vedení! Za brankou hostujícího celku ztratil puk jeden z obránců Amuru, ten sebral pohotový Majorov, který následně našel mezi kruhy nestřeženého VJAČESLAVA KOZLOVA. A domácí útočník již neměl problém zamést z první puk do hostující brány. Asistence: Maxim Majorov
     
    04:15
    Velká šance hostujícího celku. Maljovany dobře obtočil branku a místo zasunutí puku našel mezi kruhy zcela volného Orlova. Ten se do puku opřel z první, ale napálil ho jen do stojícího brankáře Engrena! Zamířit o kousek vedle, byl by to z největší pravděpodobnosti gól!

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 6. Kozlov (Majorov), 40. Černov (Šmeljov) – 36. Lugin (Niinimaki)


    Atlant Moskevská oblast: Engren (Šikin) – Dyblenko, Gilroy, Němec, Dorofejev, Korobov, Rukavišnikov – Engqvist, Černov, Šmeljov – Kozlov, Majorov, Jašin – Potapov, Kolcov, Radulov – Voronin, Leščenko, Levitskij – Sošnikov.
    Amur Chabarovsk: Murygin (Bolšakov) – Terjajev, Taimi, Loginov, Rjazancev, Ježov, Peretjagin, Kurbatov, Rybnitskij – Špirko, Tarasov, Miklík – Fisenko, Lugin, Haščák – Niinimaki, Kopijenko, Orlov – Maljovany, Železnov, Litovčenko.

    Rozhodčí: Karabanov, Safiullov – Matjuša, Sazonov
    bahis siteleri