Washington – Detroit 2:4 (kon.) | Edmonton – Nashville 1:4 (kon.)
konec
Washington Capitals
2:4 (0:0, 2:1, 0:3)
Detroit Red Wings
Čtvrtek 30.10.2014, 00:30 • Verizon Center, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Pavel DACJUK - 2:4
     
    59:07
    Detroit právě vstřelil branku!
    A už je zřejmě rozhodnuto! PAVEL DACJUK se ještě v přesilové hře dostal ke střele z pravého kruhu. Jeho střela byla přesná a skončila přesně pod horní pravou tyčkou. Bez asistence.
    Justin ABDELKADER - 2:3
     
    50:34
    Detroit právě vstřelil branku!
    Dnes již po druhé se dostávají hosté do vedení.Dacjuk dostal přesný pas mezi kruhy, ale místo toho aby vystřelil tak poslal pěknou zadovku na JUSTINA ABDELKADERA, který přesnou střelou překonává Holtbyho. Asistence: Pavel Dacjuk a Henrik Zetterberg.
    Justin ABDELKADER - 2:2
     
    44:04
    Detroit právě vstřelil branku!
    A máme opět vyrovnáno! Velký tlak Red Wings nakonec využívá hráč s číslem osm. JUSTIN ABDELKADER obral jednoho z obránců mezi kruhy o kotouč a ihned vypálil levé tyči. Na tento pokus byl Holtby krátký. Bez asistence.
    Troy BROUWER - 2:1
     
    39:02
    Washington právě vstřelil branku!
    Ihned co se domácí dostali do plného počtu využívají přesilovou hru. Carlson si počkal a krásnou kolmicí z pravého kruhu přihrál na druhou stranu, kde byl připraven TROY BROUWER. Ten na nic nečekal a střelou z první trefil zcela odkrytou branku. Howard byl bez šance. Asistence: John Carlson a Andre Burakovsky.
    Jevgenij KUZNĚCOV - 1:1
     
    33:19
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí během své přesilové hry vyrovnávají stav utkání. JEVGENIJ KUZNĚCOV obdržel krásnou přihrávku před branku, kde se s ničím nepáral a střelou k levé tyči nedal hostujícímu brankáři šanci. Asistence: Joel Ward a Bryan Holtby.
    Gustav NYQUIST - 0:1
     
    28:56
    Detroit právě vstřelil branku!
    A máme tady úvodní branku utkání. To byla krásná parádička v podání hostů. Abdelkader naservíroval kotouč GUSTAVU NYQUISTOVI před branku, kde už zcela osamocen několika kličkami vyškolil Holtbyho. Asistence: Justin Abdelkader.

    Adam Soukup

    Branky a nahrávky: 34. Kuzněcov (Ward, Holtby), 40. Brouwer (Carlson, Burakovsky) – 29. Nyquist (Abdelkader), 45. Abdelkader, 51. Abdelkader (Dacjuk, Zetterberg), 60. Dacjuk


    Washington Capitals: Holtby (Peters) – Orpik, Carlson, Alzner, Niskanen, Schmidt, Green – Ovečkin, Burakovsky, Ward – Johansson, Bäckström, Brouwer – Chimera, Kuzněcov, Beagle – O'Brien, Latta, Fehr
    Detroit Red Wings: Howard (Gustavsson) – Kronwall, Ericsson, Kindl, Smith, Quincey, DeKeyser – Nyquist, Zetterberg, Abdelkader – Tatar, Dacjuk, Helm – Jurčo, Sheahan, Nestrašil – Miller, Glendening, Andersson
    bahis siteleri