Č. Budějovice – Třinec 4:3 (kon.) | Liberec – Slavia 3:2 (3:2 po s.n.) | Chomutov – HC Plzeň 5:4 (kon.)
po s.n. (3:2)
Bílí Tygři Liberec
3:2 (1:0, 1:0, 0:2 - 0:0)
HC Slavia Praha
Pátek 31.10.2014, 17:00 • Svijanská aréna • DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Bílí Tygři Liberec.
    Autorem vítězné branky je BABEC.
     
    55:14
    Slavia právě vstřelila branku!
    A hosté vyrovnávají, navíc mají k dispozici ještě minutu a půl klasické přesilovky 5 na 4. FILIP HLINKA docílil branky doklepnutím puku za záda Stezky, který v nepřehledné situaci před brankou kotouč nespatřil včas.
     
    54:40
    Tak myslel jsem, že Slavia větší šanci ke snížení stavu již mít nebude, ale mýlil jsem se. Jan Ordoš (LIB) totiž obdržel 2 + 10 + do konce utkání za vražení na hrazení zezadu a nesportovní chování. Trest za libereckého hříšníka, který již zmizel v šatně odpyká Radek Šír. Uvidíme přesilovku 5 na 3 v podání pražského klubu.
     
    53:37
    Velká šance pro hosty ke snížení stavu. Dominik Hrníčko (LIB) totiž od hlavního sudího obdržel dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    50:10
    Jedna povedená akce střídá druhou, obranným pásmem hostí se celkem snadno probojoval Hrníčko, svůj pokus však mezi tři tyče přes veškerou snahu nenamířil.
     
    49:30
    A další nepřehledná situace před Frodlem. Po Pálkově střele totiž gólman pražského celku nezaregistroval, kde má puk, k tomu se probojoval Jedlička, ale již v době kdy Frodl předmět z černé pryže spatřil a na poslední chvíli dokázal do střely libereckého útočníka vložit část své výstroje.
     
    46:58
    Do obrovské šance se dostal Kalfiřt, který se zjevil sám mezi kruhy. Gólman hostí mu však zmenšil střelecký úhel, a i proto šla střela tohoto libereckého forwarda jen do ramene brankáře v červeno-bílém dresu.
     
    44:55
    Mrázkovu tvrdou ránu vytěsnil Frodl vyrážečkou mimo nebezpečné území!
     
    43:26
    Slavia právě vstřelila branku!
    Konec zápasu bude ještě velmi zajímavý. Hosté se dokázali prosadit ve vlastním oslabení. Na snížení má veškeré zásluhy PETR TEJRAL, který se prosadil po samostatné akci.
     
    34:16
    Tomáš Andres (SLA) to však následně přehnal z tvrdou hrou a po naražení protihráče na mantinel si bude muset zchladit hlavu na trestné lavici, tam pobude dvě minuty.
     
    32:21
    Sešívaní docílili branky, avšak podle rozhodčího nedovoleným způsobem. Hokejka Andrese se totiž nacházela v době střetu s pukem výš než hranice břevna.
     
    26:30
    Zajímavá potyčka se udála v libereckém obranném pásmu. Michal Fortelka (SLA) obdržel 5+do konce zápasu za faul kolenem. Následně se za nevybíravý zákrok přišel pomstít kapitán Jakub Mrázek (LIB), který za snahu vyvolat bitku dostal 2+2 minuty. Domácí si tak zahrají pouze minutu přesilovky.
     
    26:07
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš! JAN ORDOŠ prostřelil Frodla a domácí vedou již o dvě branky! Asistence: Jakub Jedlička.
     
    25:40
    Stezka stále odolává! Před jeho brankou se zjevil osamocený Procházka, ten však nedokázal ani natřikrát libereckého gólmana překonat.
     
    12:34
    A další velká šance pro domácí! Nebezpečně blízko k brance klubu z hlavního města se dostal Jakub Kalfiřt, ale ani na dvakrát gólmana sešívaných překonat nedokázal.
     
    11:58
    Ordoš projel celým obraným pásem Slavie obehrál dva protihráče, ale ztroskotal na brankáři Frodlovi.
     
    09:38
    Marek Novák (SLA) bude muset odpykat dvouminutový trest, provinil se sekáním.
     
    08:46
    Andres se pokusil o kličku do bekhendu, jeho záměr však liberecký brankář s ledovým klidem vystihl a dokázal kotouč vytěsnit mimo branku!
     
    08:46
    Ihned po vhazování se propracoval do úniku Tomáš Andres, byl faulován Martinem Šírem a rozhodčí neváhal nařídit trestní střílení.
     
    08:29
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení, z ničeho nic se prosazuje! Paločkovu střelu z pravé strany totiž vyrazil Frodl pouze k DOMINIKU LAKATOŠOVI. Asistence: Matěj Paločo.

    RR

    Branky a nahrávky: 9. Lakatoš (Paločo), 27. Ordoš (Jedlička), rozh. náj. Babec – 44. Tejral, 56. Hlinka (Andres)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Procházka (SLA)
    1:0   Huňa (LIB)
    2. série:
    1:0   Andres (SLA)
    1:0   Lakatoš (LIB)
    3. série:
    1:1   Török (SLA)
    1:1   Hrníčko (LIB)
    4. série:
    2:1   Huňa (LIB)
    2:2   Török (SLA)
    5. série:
    3:2   Babec (LIB)
    3:2   Török (SLA)


    Bílí Tygři Liberec: Stezka (Skřebský) – Mrázek (C), Šír M., Klinger, Arlt, Havlík, Pálek, Divila, Tržický – Babec, Hrníčko, Šír R., Kalfiřt, Huňa, Král, Jedlička, Lakatoš, Ordoš, Havlas, Paločo, Heřmánek
    HC Slavia Praha: Frodl (Novák) – Vala, Novák, Saňa (C), Havelka, Drahorád, Kottek, Krejčí – Červený, Török, Kasala, Nestrašil, Fortelka, Ječný, Tejral, Hlinka, Procházka, Andres, Furch

    Rozhodčí: Hrubý – Podrazil, Svoboda
    bahis siteleri