Plzeň – Slavia 1:3 (kon.) | Litvínov – Mladá Boleslav 3:1 (kon.) | Pardubice – Mountfield HK 5:2 (kon.)
Olomouc – Kometa Brno 2:4 (kon.) | Liberec – Zlín 3:2 (kon.) | Sparta – K. Vary 5:4 (po pr.)
po prodl.
HC Sparta Praha
5:4 (0:1, 4:1, 0:2 - 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 31.10.2014, 18:30 • Tipsport arena, Praha • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    BUCHTELE - 5:4
     
    61:39
    Sparta právě vstřelila branku!
    Výhru Sparty nakonec zajišťuje JAN BUCHTELE, kterého našel zpětnou přihrávkou pod sebe Martin Réway a pro Buchteleho už nebyl problém z první ukončit tento zápas. Asistence: Martin Réway.
    HARANT - 4:4
     
    43:03
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A záhy je vyrovnáno. Postaral se o to přesnou střelou od modré čáry TOMÁŠ HARANT. Vary dokonale zaskočily Spartu a začíná se od nuly! Bez asistence.
    HEIZER - 4:3
     
    41:35
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Nedá se to říci jinak, ale Sparta nastoupila do třetí části hodně letargicky, vůbec neopustila vlastní pásmo a pyká. Na brankovišti dorazil puk do branky RADOMÍR HEIZER. Asistence: David Hruška a Jekabs Redlihs.
    RÉWAY - 4:2
     
    40:00
    Sparta právě vstřelila branku!
    Gól platí. MARTIN RÉWAY podle všeho stihl dobruslit na brankoviště a uklidit vyražený puk za záda Habala. Muselo to být skutečně o desetině. Ještě je tu tedy povinné vhazování. Asistence: Robert Sabolič a Juraj Mikuš.
    KUMSTÁT - 3:2
     
    38:02
    Sparta právě vstřelila branku!
    A všechno je jinak! Pech skvěle načasoval další přihrávku, od mantinelu našel hůl PETR KUMSTÁTA a ten precizní tečí poslal puk mezi betony přesouvajícího se Habala. Sparta otáčí výsledek a vede 3:2. Asistence: Lukáš Pech.
    BAHENSKÝ - 2:2
     
    35:16
    Sparta právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno. ZDENĚK BAHENSKÝ si poklepal na modré čáře o led, dostal od Pecha přesnou přihrávku a nadvakrát procedil puk skrze Habalovy betony. Asistence: Lukáš Pech.
    STRAKA - 1:2
     
    31:23
    Sparta právě vstřelila branku!
    Zato teď to domácím vyšlo! Kumstát si šikovně počkal za brankou a naservíroval puk JOSEFU STRAKOVI a ten nedal Habalovi šanci. Gólman Varů nemohl přes hráče před sebou nic vidět. Premiérová trefa navrátilce Straky ve sparťanském dresu. Asistence: Petr Kumstát.
    R. HRUŠKA - 0:2
     
    23:14
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Teď už se hosté radují ze vstřelené branky. Sparťané vůbec nepokryli předbrankový prostor, pokus Koblasy Novotný ještě vyrazil, ale zcela nekrytý RADIM HRUŠKA už neměl s dorážkou problém! Asistence: Petr Koblasa.
    V. TOMEČEK - 0:1
     
    02:22
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A je tu první velká šance a hned končí gólem hostů! VOJTĚCH TOMEČEK dostal kotouč od Šmacha a z pravého křídla se po zaváhání domácí obrany přesně trefil do protilehlého růžku Novotného branky. Asistence: Ondřej Šmach.
    Marken.cz

    Robin Mana

    Branky a nahrávky: 32. Straka (Kumstát), 36. Bahenský (Pech), 39. Kumstát (Pech), 40. Réway (Sabolič, Mikuš), 62. Buchtele (Réway) – 3. V. Tomeček (Šmach), 24. R. Hruška (Koblasa), 42. Heizer (D. Hruška, Redlihs), 44. Harant


    HC Sparta Praha: Novotný (Staňa) – Ďaloga, Mikuš, Polášek, Piskáček, Hrbas, Barinka (A), Švrček – Kumstát, Pech (A), Rolinek (C) – Bahenský, Straka, Buchtele – Réway, Cingel, Sabolič – Chlapík, Bahenský, Dvořáček. Trenér: Josef Jandač.
    HC Energie Karlovy Vary: Habal (Závorka) – Harant, Sičák, J. Tomeček, Redlihs, Šmach, Deyl, Dvořák – Duda, Kverka, Vachovec – D. Hruška, Skuhravý, Heizer – V. Tomeček, Balán, Pšurný – Koblasa, R. Hruška, Štals. Trenér: Karel Mlejnek.

    Rozhodčí: Čech, Souček – Zavřel, Kajínek

    Diváci: 4 329
    bahis siteleri