Třinec – Liberec 2:3 (0:2 po s.n.) | Olomouc – Pardubice 4:2 (kon.) | Zlín – Vítkovice 5:2 (kon.)
Sparta – Slavia 0:1 (kon.) | Mountfield HK – K. Vary 5:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Plzeň 1:2 (kon.)
Kometa Brno – Litvínov 5:6 (0:1 po s.n.)
konec
HC Olomouc
4:2 (1:0, 2:0, 1:2)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 02.11.2014, 17:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    Martin CIBÁK - 4:2
     
    58:24
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kotouč si na svou hůl vzal slovenský útočník MARTIN CIBÁK, který už prázdnou branku Pardubic nemohl netrefit. Cibák se zapisuje mezi střelce podruhé v utkání! Bez asistence.
    Lukáš NAHODIL - 3:2
     
    55:27
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice snižují na rozdíl jednoho gólu! Na hranici levého kruhu napálil kotouč LUKÁŠ NAHODIL. Střela šla přesně do protipohybu brankáře Vošvrdy, který neměl moc šancí zasáhnout. Asistence: Lukáš Radil, Radoslav Tybor.
    Dominik KAUT - 3:1
     
    50:26
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice trestají! Přesnou nahrávku mezi olomoucké obránce dostal od Koláře TOMÁŠ KAUT, který se najednou zjevil sám před Vošvrdou. Svou šanci dokázal proměnit střelou do vrchní části branky Kohoutů. Asistence: Jan Kolář, Blaž Gregorc.
    Martin CIBÁK - 3:0
     
    34:01
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomoučtí využívají neuvěřitelně rychle svou přesilovku! Majeský našel křížnou nahrávkou Marosze, před kterým se najednou otevřel prostor. U levé Kristanovy tyčky byl naprosto osamocen MARTIN CIBÁK, Marosz mu proto poslal kotouč a pro zkušeného Slováka už tohle nebyl těžký úkol. Asistence: Rostislav Marosz, Ivan Majeský.
    Rostislav MAROSZ - 2:0
     
    26:15
    Olomouc právě vstřelila branku!
    V době, kdy byli blízko vyrovnávacímu gólu hosté, se podruhé v utkání zapisují mezi střelce domácí. Kristan nedokázal Rašnerovo nahození udržet ve své výstroji, čehož využil ROSTISLAV MAROSZ, jenž následně trefil puk bekhendem a uklidil ho do sítě. Asistence: Aleš Rašner, Roman Rác.
    Jan KNOTEK - 1:0
     
    09:00
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti vedou 1:0! Několik pěkných kombinací brankou neskončily, a tak spadla do pardubické branky taková "šmudla". JAN KNOTEK se snažil nahrát některému ze svých spoluhráčů na brankovišti, puk se ale nakonec odrazil od jedné z bruslí hráčů Pardubic do vrchního rohu branky a Kristan byl překonán. Asistence: Radek Dlouhý.
    Marken.cz

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 9. Knotek (Dlouhý), 27. Marosz (Rašner, Rác), 35. Cibák (Marosz, Majeský), 59. Cibák – 51. Kaut (Kolář, Gregorc), 56. Nahodil (Radil, Tybor)


    HC Olomouc: Vošvrda (Trvaj) – Vyrůbalík, Majeský, Skrbek, Houdek, Ondrušek, Rašner, Škůrek – Cibák, Marosz, Rác – Buc, Patera (C), Matai – Laš, Herman, Hrňa – Dlouhý, Knotek, Kucharczyk.
    HC Dynamo Pardubice: Kristan (Halász) – Píša, Čáslava (C), Benák, Havlík, Korím, Gregorc, Ščotka – Sýkora, Zohorna, Semorád – Radil, Nahodil, Tybor – Kolář, Marcinko, Cetkovský – Endál, Kaut, Voženílek – Moučka.

    Rozhodčí: Horák, Turčan – Bryška, Skopal

    Diváci: 4594
    bahis siteleri