Třinec – Liberec 2:3 (0:2 po s.n.) | Olomouc – Pardubice 4:2 (kon.) | Zlín – Vítkovice 5:2 (kon.)
Sparta – Slavia 0:1 (kon.) | Mountfield HK – K. Vary 5:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Plzeň 1:2 (kon.)
Kometa Brno – Litvínov 5:6 (0:1 po s.n.)
konec
HC Olomouc
4:2 (1:0, 2:0, 1:2)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 02.11.2014, 17:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:57
    Vošvrda kryl další pokus Pardubic. Vhazování v pásmu Mory, to znamená, že to hosté zkusí opět v šesti!
    Martin CIBÁK - 4:2
     
    58:24
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kotouč si na svou hůl vzal slovenský útočník MARTIN CIBÁK, který už prázdnou branku Pardubic nemohl netrefit. Cibák se zapisuje mezi střelce podruhé v utkání! Bez asistence.
     
    57:43
    Kristan zůstává na střídačce, Pardubice jdou do boje v šesti!
     
    57:43
    Zakázané uvolnění Olomouce, Pardubice si berou oddechový čas. Zkusí už nyní hru bez brankáře?
     
    56:55
    Gregorcova střela se otřela o tyčku!
     
    56:19
    Korímova střela od modré se otřela o boční síťku. Fanoušci Pardubic, kteří jsou za Vošvrdou už se radovali.
     
    55:27
    Olomoučtí si berou time-out.
    Lukáš NAHODIL - 3:2
     
    55:27
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice snižují na rozdíl jednoho gólu! Na hranici levého kruhu napálil kotouč LUKÁŠ NAHODIL. Střela šla přesně do protipohybu brankáře Vošvrdy, který neměl moc šancí zasáhnout. Asistence: Lukáš Radil, Radoslav Tybor.
     
    54:18
    Komplikace pro Olomouc, naopak jedna z posledních nadějí Pardubických. Za sekání usedá na trestnou lavici útočník Mory Jakub Herman (OLO).
    Dominik KAUT - 3:1
     
    50:26
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice trestají! Přesnou nahrávku mezi olomoucké obránce dostal od Koláře TOMÁŠ KAUT, který se najednou zjevil sám před Vošvrdou. Svou šanci dokázal proměnit střelou do vrchní části branky Kohoutů. Asistence: Jan Kolář, Blaž Gregorc.
     
    50:03
    Tohle mohl být možná poslední hřebíček do pardubické rakve. Dlouhý pěkně vysunul Kucharczyka, který chtěl ještě najít Knotka, k tomu už se ale puk nedostal.
     
    44:45
    Kohouti jdou do oslabení. Na trestnou lavici usedl útočník Jakub Herman (OLO).
     
    43:50
    Velký nápor Olomouce nakonec gólem neskončil! První Vyrůbalíkovu střelu Kristan zastavil, ale neudržel, proto se Olomoučtí ještě drali a snažili se dorazit. Vyrůbalík se o chvíli později opřel do kotouče znovu, tentokrát by mu ale ke gólu nepomohla ani fotbalová branka.
     
    42:17
    Pardubice jdou do čtyř. Blaž Gregorc (PCE) nabral kotouč na svou hokejku, ten mu však poskočil, a nakonec skončil na tribuně. Proto nyní musí pardubický zadák usednout za katr.
     
    41:11
    Tybor mohl dát podruhé v dnešním utkání vlastní gól. Do třetí velké šance v zápase se dostal Jakub Matai, jeho rána se od brusle pardubického útočníka však odrazila jen do tyčky.
     
    39:59
    V poslední sekundě druhého dějství zastavil jasnou tutovku Marosze skvělým zákrokem Kristan!
     
    35:11
    Matai mohl poslat Moru už do čtyřbrankového vedení. Jeho akce z pravého křídla ale brankou neskončila, střela letěla nad branku Kristana.
    Martin CIBÁK - 3:0
     
    34:01
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomoučtí využívají neuvěřitelně rychle svou přesilovku! Majeský našel křížnou nahrávkou Marosze, před kterým se najednou otevřel prostor. U levé Kristanovy tyčky byl naprosto osamocen MARTIN CIBÁK, Marosz mu proto poslal kotouč a pro zkušeného Slováka už tohle nebyl těžký úkol. Asistence: Rostislav Marosz, Ivan Majeský.
     
    33:45
    Pardubice hrály v šesti mužích na ledové ploše. Proto se bude hrát osm vteřin ve čtyřech, pak bude následovat přesilovka Mory. Trest odpyká Radoslav Tybor (PCE).
     
    33:23
    Nejprve v situaci dva na jednoho zakončoval Hrňa, Kristan ale chytil puk do lapačky a ještě stihl rozehrát. Hned na to se dostali do útoku Tybor s Radilem, Vošvrda byl ale na své místě včas!
     
    31:53
    Rostislav Marosz (OLO) podruhé v zápase putuje na trestnou lavici. Tentokrát zahákoval hostujícího kapitána Petra Čáslavu.
     
    30:55
    Akci na jeden dotek zakončil nejproduktivnější hráč extraligy Radoslav Tybor. Jeho rána zpoza obránce Mory jen těsně minula pravou tyčku branky Tomáše Vošvrdy.
     
    30:20
    Hrňova nahrávka bekhendem hledala hůl Hermana, tomu ale chyběl krok navíc!
     
    26:40
    Nechybělo mnoho a Mora mohla jít do tříbrankového trháku! Matai v situaci dva na jednoho vzal tíhu okamžiku na sebe. Nakonec ale levý horní růžek trefit nedokázal.
    Rostislav MAROSZ - 2:0
     
    26:15
    Olomouc právě vstřelila branku!
    V době, kdy byli blízko vyrovnávacímu gólu hosté, se podruhé v utkání zapisují mezi střelce domácí. Kristan nedokázal Rašnerovo nahození udržet ve své výstroji, čehož využil ROSTISLAV MAROSZ, jenž následně trefil puk bekhendem a uklidil ho do sítě. Asistence: Aleš Rašner, Roman Rác.
     
    18:52
    Na trestnou lavici míří olomoucký útočník Radek Dlouhý (OLO), který se provinil hákováním.
     
    14:47
    Ostrostřelec Sýkora a jeho pokus! Vošvrda měl velké štěstí, puk se totiž zastavil o pravou tyčku jeho branky.
     
    13:24
    Pardubice oslabení přežily a naopak si zahrají sami přesilovku. Rostislav Marosz (OLO) byl vyloučen za držení hole.
     
    13:14
    Další obrovská šance Mory. Rácovi s Maroszem chyběl kousek, jenže Kristan byl opět na svém místě.
     
    13:04
    Tak tahle akce mohla aspirovat do Zlaté helmy. Marosz se po buly uvolnit, dostal se před branku, naznačil, že pojede za klec, jenže nakonec zakončoval na bližší tyč. Kristan se ale zaskvěl.
     
    11:22
    Ladislav Havlík (PCE) se snažil ubránit olomoucké hráče. To se mu vedlo, leč nedovoleným způsobem. To znamená, že si Kohouti zahrají první přesilovku v utkání.
    Jan KNOTEK - 1:0
     
    09:00
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti vedou 1:0! Několik pěkných kombinací brankou neskončily, a tak spadla do pardubické branky taková "šmudla". JAN KNOTEK se snažil nahrát některému ze svých spoluhráčů na brankovišti, puk se ale nakonec odrazil od jedné z bruslí hráčů Pardubic do vrchního rohu branky a Kristan byl překonán. Asistence: Radek Dlouhý.
     
    04:22
    Následně se po odpískání strhla v brankovišti mela. Na trestnou lavici míří za hrubost olomoucký Jakub Matai (OLO) a pardubický Ladislav Havlík (PCE).
     
    04:21
    Obrovské dvě šance Mory! Matai předložil před brankou puk Bucovi, tomu ale zřejmě kotouč nesedl, jinak by to totiž byl jasný gól. Kristan musel zasahovat i posléze, kdy na brankovišti bojoval o dorážku domácí kapitán Patera.
     
    01:59
    Velice nápaditě to teď udělal mladý obránce Mory Alex Rašner. Ten cíleně napálil kotouč za branku, puk se od mantinelu odrazil přímo na hůl Hermana, který pálil z první. Kristan však byl včas na svém místě.
    Marken.cz

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 9. Knotek (Dlouhý), 27. Marosz (Rašner, Rác), 35. Cibák (Marosz, Majeský), 59. Cibák – 51. Kaut (Kolář, Gregorc), 56. Nahodil (Radil, Tybor)


    HC Olomouc: Vošvrda (Trvaj) – Vyrůbalík, Majeský, Skrbek, Houdek, Ondrušek, Rašner, Škůrek – Cibák, Marosz, Rác – Buc, Patera (C), Matai – Laš, Herman, Hrňa – Dlouhý, Knotek, Kucharczyk.
    HC Dynamo Pardubice: Kristan (Halász) – Píša, Čáslava (C), Benák, Havlík, Korím, Gregorc, Ščotka – Sýkora, Zohorna, Semorád – Radil, Nahodil, Tybor – Kolář, Marcinko, Cetkovský – Endál, Kaut, Voženílek – Moučka.

    Rozhodčí: Horák, Turčan – Bryška, Skopal

    Diváci: 4594
    bahis siteleri