Nitra – Piešťany 3:1 (kon.) | Košice – Martin 3:2 (po pr.) | Banská Bystrica – Trenčín 2:1 (kon.)
Skalica – Zvolen 2:8 (kon.) | Poprad – Žilina 6:2 (kon.)
konec
HK Poprad
6:2 (2:1, 3:1, 1:0)
MsHK Žilina
sk Neděle 02.11.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:34
    Do záverečného klaksónu si ešte Poprad zahrá presilovú hru. Za seknutie odchádza na trestnú lavicu Patrik Schroner.
     
    58:09
    Teraz sa mal brankár Kostúr mať poriadne na pozore! Z pravej strany totižto nebezpečne strieľal Kubiš, jeho strelu z tesnej blízkosti dorážal Ondrej Rusnák, no len do Kostúrovho betónu!
     
    49:00
    V bráne Žiliny nasleduje zmena, Križana strieda Igor Cibuľa!
     
    49:00
    Poprad dal gól!
    Popradský kapitán ARNE KROTÁK si dokázal krásne položiť gólmana Križana, potiahol si puk na bekhend a prekonal nemohúceho žilinského brankára!
     
    49:00
    Za seknutie na Arneho Krotáka, ktorý smeroval sám na bránu, nariadi hlavný rozhodca trestné strieľanie pre Krotáka!
     
    36:31
    Popradčania majú následne k dispozícii presilovú hru. Jakub Drábek odchádza na dve plus dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    36:00
    Poprad dal gól!
    Ukážková akcia domácich hráčov znamená ďalší puk v Križanovej siet! Pri mantineli na ľavej strane získal puk Fabian, ktorý ho posunul pred bránkovisko Takáčovi, ten ešte skvelo cítil, že za sebou má nejakého hráča. Tým bol práve MATÚŠ PALOČKO, ktorý si úplne voľný prevzal puk a prekonal gólmana Križana strelou pomedzi betóny!
    Asistencie: Štefan Fabian a Samuel Takáč.
     
    34:56
    Žilina dala gól!
    Žilinčania znižujú stav tohto stretnutia! V rohu klziska šikovne vybojoval puk Kristek, ktorý následne prešiel až do medzikružia a nakrátko prihrával PETROVI HALUZOVI, ktorý pálil z prvej a s istotou prekonal brankára Kostúra!
    Asistencie: Jaroslav Kristek a Martin Procházka.
     
    32:00
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti strieľajú štvrtý gól v tomto zápase a znamená to pre nich troj-gólové vedenie! Samuel Takáč našiel peknou prihrávkou z pravého kruhu na opačnom kruhu JAKUBA MAKOVSKÉHO, ktorý pálil príklepom a svojou tvrdou strelou popod Križanovu vyrážačku nedal šancu gólmanovi Žiliny!
    Asistencie: Samuel Takáč a Matúš Paločko.
     
    28:06
    Ľuboš Bartečko našiel z rohu klziska krásnou prihrávkou pred bránu Filipa Mlynčára, ktorý sa oprel do strely a z prvej zakončoval zápästím, no napokon puk skončil niekde kdesi pod Križanovymi betónmi!
     
    26:06
    Drevenák posunul z hornej časti pravého kruhu puk do medzikružia, kde si ho pýtal Dávid Bajaník. Obranca druhej formácie napokon preveril Kostúra, ten vyrážal betónmi pred seba. K dorážke prišiel znovu Bajaník, no mieril iba do výstroje pozorného popradského brankára, ktorý už potom puk prikryl pod svoju lapačku.
     
    21:59
    Poprad dal gól!
    Popradčania sa dostávajú do dvoj-gólového vedenia v tomto zápase! MATÚŠ PALOČKO zastavil rozohrávku hostí medzi kruhmi, namieril si to následne sám na Križana a krásne trafil priestor pod hornou žŕdkou!
    Bez asistencie.
     
    17:09
    Žilinčania mohli urýchlene vyrovnať aj po druhýkrát v tomto zápase, keď sa po ľavom krídle pretlačil Martin Procházka, ktorý sa dostal do blafáku na forhend, no gólman Kostúr skvelo zastavil puk na svojej výstroji!
     
    16:27
    Poprad dal gól!
    Poprad využíva presilovú hru a získava vedenie v tomto zápase opäť! Lukáš Hvila sa zmocnil puku na dolnej časti ľavého kruhu, posunul ho na os ihriska na modrej čiare RADOSLAVOVI SUCHÉMU, ktorý vypálil a nedal Križanovi žiadnu šancu svojou tvrdou delovkou!
    Asistencie: Lukáš Hvila a Ľuboš Bartečko.
     
    15:48
    Prvú presilovú hru v tomto zápase si zahrajú domáci hokejisti. Ján Šimko odchádza na dve minúty za podrazenie.
     
    15:25
    Štepán Novotný dostal do medzikružia krásnu prihrávku z ľavej strany, následne zakončoval na osamoteného Kostúra, no ten dobre zapracoval svojimi betónmi a puk vyrazil na pleksisklo!
     
    11:10
    Žilina dala gól!
    Hneď je tu však blesková odpoveď od žilinských hokejistov! STANISLAV HUDEC prešiel s pukom stredné pásmo, následne sa po ľavom krídle dostal na hornú časť ľavého kruhu, odkiaľ vyslal peknú strelu do pravého vinklu, na ktorú nemal gólman Kostúr žiaden nárok!
    Asistencie: Jaroslav Kristek a Patrik Schroner.
     
    10:18
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti sa dostávajú do vedenia v tomto zápase! Zo stredného pásma potiahol puk s absolútnym pokojom Arne Kroták, dostal sa s ním cez medzikružie na ľavý kruh, odkiaľ presne prihrával ku opačnej žrdi, kde stál MATÚŠ PALOČKO, ktorý bekhendom zakončil do žilinskej brány!
    Asistencia: Arne Kroták.
     
    06:17
    Veľkú gólovú príležitosť mali na hokejke aj žilinskí hokejisti, keď sa Dávid Bajaník dostal s pukom na pravý kruh, odkiaľ však trafil len hornú žŕdku a od nej sa puk odrazil na ochrannú sieť!
     
    05:30
    Stále šikovný Arne Kroták získal puk pri ľavom kruhu po zlej žilinskej rozohrávke, zamieril na dolnú časť tohto kruhu a hľadal v medzikruží Samuela Takáča, ktorý aj dokázal vystreliť, no strela bola zblokovaná!

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 11. Paločko (Kroták), 17. Suchý (Hvila, Bartečko), 22. Paločko, 32. Makovský (Takáč, Paločko), 36. Paločko (Takáč, Fabian), 49. Kroták (TS) – 12. S. Hudec (Kristek, Schroner), 35. Haluza (Kristek, Procházka)


    HK Poprad: Kostúr (Sedlačko) – Suchý, Kurali – Fabian ("A"), Gáborčík – Kasík, Makovský – Pitka – Bartečko ("A"), Boltun, T. Sýkora – Paločko, Takáč, Kroták ("C") – Hvila, Paukovček, M. Nagy – Gápa, Mlynčár
    MsHK Žilina: Križan (49. Cibuľa) – Bobček, Dresler – S. Hudec, Bajaník – Ďurkech, Krčula – Bednár, A. Lipovský – Procházka ("A"), Kristek ("C"), Schroner – Haluza, Novotný, Šimko – Valášek, Drábek, Drevenák ("A") – Kubiš, Rusnák, Kanko

    Rozhodčí: Miroslav Štefik – Andrej Bogdaň, Martin Jobbágy

    Diváci: 1277
    bahis siteleri