Topoľčany – Pov. Bystrica 0:0 (odl.) | Prešov – Spišská N. Ves 1:2 (kon.) | Bardejov – Trnava 4:0 (kon.)
Detva – Prievidza 7:0 (kon.) | Senica – Lipt. Mikuláš 5:2 (kon.)
konec
HC Dukla Senica
5:2 (2:1, 2:1, 1:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Pátek 07.11.2014, 18:001. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:11
    Senica dala gól!
    Zdá sa, že o osude stretnutia je už definitívne rozhodnuté, pretože David Videlka nabil MARTINOVI KALINÁČOVI, ktorý prekonal nešťastného Púteca v bránke hostí. Asistencie: David Videlka, Roman Jurák.
     
    39:02
    Senica dala gól!
    Krásna akcia domáceho tímu, Vereš obkorčuľoval bránku hostí, našiel FILIPA SUROVKU, ktorý už sa nemýlil. Asistencia: Rastislav Vereš.
     
    32:42
    Senica dala gól!
    Neprešlo ani pol minúty a domáci sa dostávajú znovu do vedenia. Jurák výbornou prihrávkou našiel MICHALA ŠÚREKA, ktorý z prvej prestrelil Púteca v bránke hostí. Asistencia: Roman Jurák.
     
    32:11
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    A je vyrovnané. Michal Uhrík nabil MARTINOVI TROCHTOVI a ten už vedel čo má s pukom urobiť. Asistencia: Michal Uhrík.
     
    12:46
    Senica dala gól!
    Tak toto bola obrovská chyba brankára. Šúrek si nahodil puk do útočného pásma, brankár ho chcel poslať spoluhráčovi, ale trafil len za bránou stojaceho Šúrka, ktorý prihral na druhú stranu Kalináčovi, ten našiel pred bránou ROMANA JURÁKA a keďže brankár sa nestihol brátiť, triafal prázdnu bránu, ktorú sa snažili brániť obrancovia.
    Asistencie: Kalináč
     
    10:58
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Je vyrovnané. Spoza brány spolu s pukom vykorčuľoval RADOSLAV MACÍK a poslal puk k vzdialenejšej žŕdke. Bol to naozaj pekný gól.
    Asistencia: Peter Bartík
     
    04:12
    Senica dala gól!
    Penák si v strednom pásme prihral Videlkovi, ktorý z ľavého kruhu prihral PATRICKOVI BRZOBOHATÉMU pred bránu a on bez problémov prekonal brankára Púteca.
    Asistencie: Videlka, Penák

    Petra Beblavá

    Branky a nahrávky: 5. Brzobohatý (Videlka, Penák), 13. Jurák (Kalináč), 33. Šúrek (Jurák), 40. Surovka (Vereš), 53. Kalináč (Videlka, Jurák) – 11. Macík (Bartík), 33. Trochta (Uhrík)


    HC Dukla Senica: Peksa – Reissmuller, Gula, Janík, Loydl, Neumann, Perniš, Daniel, Fian – Jurák, Kalináč, Šúrek – Lantoš, Surovka, Mikolášek – Brzobohatý, Videlka, Penák – Vereš, Chomič, Blaško
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Pútec – Mezovský, Školiak, Kadlubiak, Moravčík, Janči, Holiga, Duriš – Macík, Kuric, Bartík – Oravec, Trochta, Uhrík – Poliaček, Piatka, Roháč – Marcinko, Lištiak, Števuliak

    Rozhodčí: Fridrich – Návratek, Synek
    bahis siteleri