Buffalo – Edmonton 2:3 (kon.) | Carolina – Columbus 3:2 (po pr.) | Detroit – New Jersey 4:2 (kon.)
Chicago – Washington 2:3 (kon.) | Anaheim – Arizona 2:3 (1:2 po s.n.) | Florida – Calgary 4:6 (kon.)
po prodl.
Carolina Hurricanes
3:2 (0:0, 1:2, 1:0 - 1:0)
Columbus Blue Jackets
Sobota 08.11.2014, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:10
    Hainsey brilantním pasem našel od své branky ve středním pásmu najíždějícího Erica Staala, který se z levé strany prodíral před branku McElhinneyho. Byl však držen Savardem, což mu znemožnilo lepší zakončení.

    Na vyloučení: 5-8.
     
    55:51
    Šance pro Columbus. Brett Bellemore dostává dvě minuty za nedovolené bránění a hosté si v závěru tetí třetiny zahrají přesilovou hru.

    Na vyloučení: 5-7.
     
    50:27
    Současně jsou vyloučeni Dalton Prout (COL) za hrubost a Eric Staal za stejný prohřešek, a to po strkanici před brankou po střele právě Staala.

    Na vyloučení: 4-7.
     
    48:51
    Šestá přesilovka Caroliny v zápase. Fjodor Tjutin se provinil proti Eliasu Lindholmovi vysokou holí a už míří na trestnou lavici.

    Na vyloučení: 3-6.
     
    42:34
    Nejenže Modrokabátníci ani nevystřelili, ale ještě se budou bránit. Poměrně přísné vyloučení Davida Savarda za nedovolené bránění na Nathana Gerbeho se vůbec nelíbí Toddu Richardsovi, který na střídačce Columbusu divoce gestikuluje.

    Na vyloučení: 3-5.
     
    34:48
    Třetí přesilovka pro Columbus v zápase a první ve druhé třetině. Patrick Dwyer držel Michaela Chaputa, což neuniklo pozornosti sudích.

    Na vyloučení: 3-4.
     
    31:38
    Columbus se bude dnes počtvrté bránit, potřetí v druhé třetině. Nick Foligno dostává dvě minuty za sekání Jiřího Tlustého.

    Na vyloučení: 2-4.
     
    27:50
    Jenže to již neplatí. Alexander Wennberg dostává dvě minuty za podražení Erica Staala v předbrankovém prostoru a Columbus se bude potřetí bránit.

    Na vyloučení: 2-3.
     
    24:13
    Hosté se budou bránit, protože Boone Jenner dostává dvě minuty za nedovolené bránění.

    Na vyloučení: 2-2.
     
    17:04
    Další přesilová hra pro Columbus. Chris Terry hákoval Scotta Hartnella a už míří na trestnou lavici. Terry se nemůže divit, háček na Hartnella vybruslujícího zpoza klece byl naprosto jasný.

    Na vyloučení: 2-1.
     
    13:23
    A z celé situaci nakonec vybojoval Columbus maximum možného – přesilovou hru po hákování Bretta Bellemora na Boone Jennera.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    08:00
    Po reklamní přestávce se ale budou Modrokabátníci bránit, jelikož Tlustý sebral odražený puk a Tim Erixon jej nedovoleně bránil. Dostává tedy dvě minuty.

    Na vyloučení: 0-1.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 23. Skinner, 53. Rask (Gerbe, Sjomin), 65. Lindholm (Staal, Rask) – 32. Hartnell (Jenner, St-Denis), 39. Hartnell (Jenner, Atkinson)


    Carolina Hurricanes: Ward (Chudobin) – Sekera, Faulk, Liles, Harrison, Hainsey, Bellemore – Tlustý, E. Staal, Sjomin – Gerbe, Nash, Lindholm – Terry, Rask, Boychuk – Skinner, McClement, Dwyer. Trenér: Bill Peters.
    Columbus Blue Jackets: McElhinney (Forsberg) – Tjutin, Savard, Erixon, Wisniewski, St-Denis, Prout – Gibbons, Johansen, Foligno – Hartnell, Jenner, Atkinson – Calvert, Wennberg, Skille – Tropp, Chaput, Boll. Trenér:Todd Richards.

    Rozhodčí: Steve Kozari, Tom Chmielewski – Matt MacPherson, Bryan Pancich

    Diváci: 11540
    bahis siteleri