Novokuzněck – Riga 6:3 (kon.)
konec
Metallurg Novokuzněck
6:3 (1:0, 3:1, 2:2)
Dinamo Riga
Neděle 09.11.2014, 11:00 • Kuznetskie Sport Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Miks INDRAŠIS - 6:3
     
    55:59
    Riga právě vstřelila branku!
    Tak to je zajímavé, hostům se snaha vyplácí a v rozmezí několika minut trefují další branku. A opět v tom měl prsty MIKS INDRAŠIS, tomu od vzdálenější tyče přihrál na protilehlou stranu dobře Maris Bičevskis a lotyšský útočník svou šanci proměnil. Asistence: Maris Bičevskis, Kristaps Sotnieks.
    Miks INDRAŠIS - 6:2
     
    53:12
    Riga právě vstřelila branku!
    Tak alespoň kosmetická úprava hrozivého skóre z pohledu lotyšského týmu. MIKS INDRAŠIS se společně se svým parťákem Meijou ocitl před bránou Chakimova, kterou společně zasypali snad třemi střelami, až ta čtvrtá z hole prvního jmenovaného se ujala. Asistence: Gints Meija, Maris Bičevskis,
    Michail PLOTNIKOV - 6:1
     
    43:49
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Český brankář se může snažit, jak chce, ale hra Rigy je v naprostém rozkladu, naopak domácí si dnešní klání velmi užívají. James O´ Brien tečoval střílenou přihrávku Mitrjakova, kterou Sedláček vyrazil betonem na přijíždějícího MICHAILA PLOTNIKOVA, jenž dorazil kotouč do brány a vzápětí svůj úspěch náležité oslavil. Asistence. James O´ Brien, Vadim Mitrjakov.
    Michail KUKLEV - 5:1
     
    41:02
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Tak takové gólové hody v Novokuzněcku už dlouho nepamatují, MICHAIL KUKLEV vystihl kombinaci Rigy v obranném pásmu, dostal se do samostatného nájezdu a tváří v tvář překonal českého brankáře Jakuba Sedláčka, jenž nastoupil do třetí třetiny místo Edgarse Masalskise.
    James O´ BRIEN - 4:1
     
    37:46
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Metallurg se dostává do trháku. Plotnikov přihrál za bránou na JAMESE O´ BRIENA, který si nabruslil do pravého kruhu a odtud vypálil, jeho pokus propadl Masalskisovi mezi vyrážečkou a betonem do brány. Domácí vedou již o tři branky. Poslední dva góly dělilo pouhých 66 vteřin. Asistence: Michail Plotnikov, Sergej Dorofejev.
    Ansel GALIMOV - 3:1
     
    36:40
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Další šance domácího týmu je využita. Kirill Kaprizov našel přihrávkou světových parametrů zpoza vlastní brány až na útočnou modrou ANSELA GALIMOVA, který svůj samostatný únik zakončil forehandovým blafákem a v dnešním klání si připsal celkově již třetí bod.Asistence: Kirill Kaprizov.
    Konstantin TURUKIN - 2:1
     
    31:02
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté se vrací do vedení, Ansel Galimov vyjel zpoza brány, obehrál bránícího hráče a vypálil, trefil brusli jiného obránce, od něhož se kotouč odrazil na KONSTANTINA TURUKINA, jenž pohotově vypálil a prostřelil Masalskise. Asistence: Ansel Galimov.
    Andris DŽERINS - 1:1
     
    21:17
    Riga právě vstřelila branku!
    Jsou to však hosté, kteří se na úvod druhé třetiny prosazují a hrstka fanoušků Rigy, která vážila cestu do dalekého Novokuzněcku, se raduje. ANDRIS DZERINŠ vypálil z osy hřiště a poprvé v zápase prostřelil Chakimova. Asistence: Roberts Bukarts.
    Ansel GALIMOV - 1:0
     
    18:21
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Velmi povedená přesilovka, která pořádně rozvášnila domácí fanoušky, měla logické vyústění. Sekundu po vypršení trestu Pujačsce dostal kotouč do pravého kruhu ANSEL GALIMOV, jenž si vysloužil početní výhodu. Střelou ke vzdálenější tyči překvapil Masalskise. Asistence: Alexej Kosourov.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 19. Galimov (Kosourov), 32. Turukin (Galimov), 37. Galimov (Kaprizov), 38. Brien (Plotnikov, Dorofejev), 42. Kuklev, 44. Plotnikov (Brien, Mitrjakov) – 22. Dzerinš (Bukarts), 54. Indrašis (Meija, Bičevskis), 56. Indrašis (Bičevskis, Sotnieks)


    Metallurg Novokuzněck: Chakimov (Ložkin) – Gavrilyčev, Fairchild, Dorofejev, Kuklev, Bělochvostikov, Skutar, Kanarskij – Romanov, Kurepanov, Malcev – O´ Brien, Mitrjakov, Plotnikov – Kosourov, Kaprizov, Stoa – Skladničenko, Galimov, Komaristij, Turukin
    Dinamo Riga: Masalskis (41.Sedláček) – K. Redlihs, Cibulskis, Sotnieks, Jurčina, Pujačs, Jerofejevs – Darzinš, Indrašis, Videll – Dzerinš, Hossa, Bukarts – Meija, Bicevskis, M.Redlihs – Sarkanis, Upitis, Skvorcovs

    Rozhodčí: Dejev, Safiullov- Koršak, Černyšev

    Diváci: 2984
    bahis siteleri