Motor ČB – Havířov 6:1 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
6:1 (4:1, 0:0, 2:0)
AZ Havířov
Neděle 09.11.2014, 17:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:02
    Roman Vráblík (CEB) – 2 min – zdržování hry.
     
    47:05
    Hostům se nedaří. Vyloučen je Martin Matějíček (HAV) – 2 min – nedovolené bránění. Hrát se tak bude 4 na 4, následovat bude přesilovka Motoru.
     
    45:58
    Luboš Rob (CEB) – 2 min – nedovolené bránění.
     
    44:39
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Přesilovky, to by Motoru minimálně dnes tedy šlo! Pajič našel na levém kruhu volného LUBOŠE ROBA a ten si poradil mazácky. Střelou švihem poslal puk do horního růžku brány. Asistence: Rok Pajič, Tomáš Nouza.
     
    43:16
    Další šance ke skórování pro hráče Motoru. Vyloučen je Martin Jakůbek (HAV) – 2 min – sekání.
     
    42:15
    Josef Straka vymýšlel tak dlouho, až se ocitl hodně blízko Matouška a pokus o forhendový blafák brankář zastavuje svou bruslí. Buly před Matouškem.
     
    42:15
    Straka se dostal před Bezušku, ten ho přidržel a rozhodčí nařizuje trestné střílení!
     
    40:28
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Kdo jiný než trojice Nouza – Heřman – Straka se mohla zasloužit o třetí branku. TOMÁŠ NOUZA překonává Matouška po přihrávce Heřmana zpoza branky a Budvar arénou zní oblíbený chorál "Pátá, právě teď odbila." Využitá přesilovka. Asistence: Martin Heřman, Josef Straka
     
    39:48
    Zbytečné vyloučení hostů v samém závěru třetiny. Peter Bezuška (HAV) – 2 min – nedovolené bránění.
     
    37:04
    Luboš Rob (CEB) – 2 min – zdržování hry. Rob vyhodil puk mimo kluziště a je tu příležitost pro hosty.
     
    31:29
    Martin Lenďák (HAV) – 2 min -.držení.
     
    30:46
    A najednou přišla tutovka Motoru. Havířovské uzamkla v pásmu druhá formace, Vráblíkova střela minula bránu, ale odražený puk si našel Heřman a jen centimetry mu scházely k dotlačení puku za brankovou čáru. Další dorážku výborně vychytal Matoušek. Bude se vylučovat.
     
    22:50
    A hosté si vysloužili útočnou hrou faul soupeře. Petr Punčochář (CEB) – 2 min – podražení.
     
    18:35
    Další individuální průnik Tomáše Nouzy po levém křídle přinesl pořádný zmatek před Matouška. Nouza gól nedal, brankou neskončila ani následná dorážka domácích, která snad lízala tyčku!
     
    13:40
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jenže i Petra Matouška čeká nepříjemné zápisné. David Kuchejda zamíchal pukem před brankovištěm, poslal prudký pas křížem na ROKA PAJIČE, který se nemýlil. Asistence: David Kuchejda.
     
    12:59
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A je tu další paráda Jihočechů. Martin Heřman poslal zpoza branky zpětnou zadovku před branku, kde na číhajícího TOMÁŠE NOUZU číhala jen opuštěná půlka branky, neboť Daněček kopíroval pohyb Heřmana. Asistence: Martin Heřman, Dan Růžička.
     
    10:18
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tohle se opravdu povedlo. Největší díl na brance Motoru nemá střelec, ale asistent – Tomáš Nouza předvedl krásný individuální průnik po levé straně až před Daněčka a chtěl za něho zasunout. Kotouč ale zůstal ležet před brankovou čárou, kde ho dobruslil JOSEF STRAKA a zavěsil. Asistence: Tomáš Nouza.
     
    09:13
    Antonín Pechanec (HAV) – 2 min – podražení
     
    05:45
    Radek Prokeš (CEB) – 2 min – sekání.
     
    04:10
    Zajímavý hokej pokračuje, na brankovišti už chtěl za Daněčka kotouč bekhendem zasunout Tomáš Nouza, na poslední chvíli ho ale k ledu poslala obrana AZetu.
     
    03:22
    Havířov právě vstřelil branku!
    Jak už je hokejistům domácího Motoru souzeno, opět po jejich brance přichází rychlá odpověď soupeře. Po chybě Kůdely za brankou se ke střele na levém kruhu dostal Michal Sztefek a překonal rozhozeného strážce domácí svatyně. Asistence: Mikuláš Rimmel.
     
    01:53
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hra se ovšem přelila na druhou stranu. Šanci Nouzy ještě Daněček pokryl, ovšem po prohození útočné formace Motoru už uhodilo. Zblízka se ranou pod horní tyč prosadil Marek VANIŠ. Asistence Radek Prokeš.
    Marken.cz

    Michal Špírek

    Branky a nahrávky: 2. Vaniš (Prokeš), 11. Straka (Nouza), 13. Nouza (Heřman, Růžička), 14. Pajič (Kuchejda), 41. Nouza (Heřman, Straka), 45. Rob (Pajič, Nouza) – 4. Sztefek (Rimmel)


    Banes Motor České Budějovice: Kůdela – Punčochář, Mucha, Suchánek, Vráblík, Chmelíř, Semrád, Růžička, Kříž – Kuchejda, Pajič, Švihálek – Nouza, Straka, Heřman – Vaniš, Rob, Prokeš – Švec, Trummer, Boháč.
    AZ Havířov: Daněček (13. Matoušek) – Bezuška, Bahounek, Repe, Lenďák, Graca, Horák, Matějíček, Foltýn – Jiránek, Haas, Fořt, Klimša, Šlahař, Jakůbek, Tomi, Pechanec, Matějek, Sztefek, Maruna, Rimmel.

    Rozhodčí: Talpa – Lukš, Novák.
    bahis siteleri