Česko – Švýcarsko 10:3 (kon.)
konec
Česko
10:3 (2:1, 2:2, 6:0)
Švýcarsko
Neděle 09.11.2014, 13:00 • Písek • Reprezentace do 17 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:03
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi dokonale rozebrali obranu soupeřova týmu a VÁCLAV ZÍDEK se zasluhuje o to, že jeho tým dnes odejde z utkání s dvouciferným vítězstvím. Asistence: Martin Havelka, Matyáš Kantner.
     
    56:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi se nejtěsněji přibližují pověstné desítce. Po pěkně sehrané kombinaci přidává devátý zápas ONDŘEJ NAJMAN. Asistence: Daniel Novák, Filip Haman.
     
    46:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    Najman vyslal do nájezdu RADOVANA PAVLÍKA, který se kličkou do bekhendu nemýlil a přidává čtvrtý gól českého týmu ve třetí třetině. Asistence: Ondřej Najman.
     
    45:48
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nakonec však přichází další využití české výberu. Svůj hattrick v utkání završuje JIŘÍ KARAFIÁT. Asistence: Tomáš Šmerha, David Kofroň.
     
    43:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nejprve nadrakrát zakončoval Pavlík, přičemž Wüthrich oba pokusy českého útočníka vykryl. Na Následnou dorážku PETRA KODÝTKA z mezikruží už ale nestačil. Asistence: Radovan Pavlík.
     
    40:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Kachyňovu střílenou přihrávku od modré přesměroval do branky ranou bez přípravy ONDŘEJ NAJMAN, který číhal u levé tyčky. Asistence: Ondřej Kachyňa, Sebastián Janda.
     
    36:05
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Na začátku početní výhody soupeře se Čechům dařilo zodpovědně bránit a dvakrát vyhodli puk z vlastního pásma. Švýcaři se ale rychle vrátili zpět a po sérii přihrávek vrací hosty do hry kapitán MARCO MIRANDA. Asistence: Yves Brantschen, Jason Puntus.
     
    29:08
    Česko právě vstřelilo branku!
    Pěkně sehraná přesilová hra v podání českého týmu. Kofroň přihrávkou od mantinelu našel na mezikruží volného JIŘÍHO KARAFIÁTA, který přízemní ranou bez přípravy propasíroval puk do brány. Asistence: David Kofroň.
     
    24:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    A domácí tým jde opět do vedení. Rychle sehraná akce, na jejímž konci zakončoval zblízka JIŘÍ KARAFIÁT do odkryté branky. Asistence: Tomáš Šmerha.
     
    21:37
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    A je opět vyrovnáno. Švýcaři vyhráli vhazování před vlastní brankou a okamžitě se vrhli do útoku. Leč vypadalo jejich snažení celkem nenápadně, Miranda adresoval put KAJI SUTEROVI před bránu a druhý jmenovaný se nemýlil. Asistence: Marco Miranda, Yannick Noll.
     
    14:50
    Česko právě vstřelilo branku!
    Vstřelený gól Čechy nakopnul a za necelé dvě minuty je obrat utkání dokonán. Druhou branku domácích dává KRISTIAN REICHEL. Asistence: Filip Haman.
     
    13:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nakonec se Čechům podařilo úvodní přesilovou hru přetavit ve vyrovnání. Naše reprezentace sehrála zavěr výhody ukazkově a po sérii přihrávek na jeden dotek završil akci gólem VÁCLAV ZÍDEK. Asistence: Martin Havelka.
     
    10:33
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Ostrá rána YVESE BRANTSCHENA od modré čáry zamířila přesně k pravé tyči. Klouček neměl šanci. Asistence: Kaj Suter.

    Petr Košatka

    Petr Eliáš

    Branky a nahrávky: 14. Zídek (Havelka), 15. Reichel (Haman), 25. Karafiát (Šmerha), 30. Karafiát (Kofroň), 41. Najman (Kachyňa, Janda), 44. Kodýtek (Pavlík), 46. Karafiát (Šmerha, Kofroň), 47. Pavlík (Najman), 57. Najman (Novák, Haman), 58. Zídek (Havelka, Kantner) – 11. Brantschen (Suter), 22. Suter (Miranda, Noll), 37. Miranda (Brantschen, Puntus)


    Česko: Klouček – Vála, Hrdinka, Janda, Kachyňa, Haman, Novák, Mroz – Chalupa, Kačírek, Reichel, Zachar, Najman, Kodýtek, Pavlík, Kofroň, Karafiát, Šmerha, Havelka, Zídek, Kantner
    Švýcarsko: Wüthrich – Öjemark, Steinmann, Gerber, Riva, Brantschen, Breiter, Noll, Roberts,Hischier, Lerch, Miranda, Suter, Puntus, Berni, Weder, Plüss, Oehen, Heim, Zwiessler

    Rozhodčí: Šindler, Svoboda – Jelínek, Pešek
    bahis siteleri