Česko – Německo 10:4 (kon.)
konec
Česko
10:4 (4:1, 1:1, 5:2)
Německo
Neděle 09.11.2014, 10:00 • Zimní stadion Roudnice nad Labem • Reprezentace žen do 15 let
Partner:
     
    57:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    No a je to tady, upřímná česká radost propukla na roudnickém zimáku podesáté! V další nepřehledné situaci se nejlépe zorientovala VERONIKA LORENCOVÁ, která dopravila puk na místo určení – 10:4! Asistence: Natálie Mlýnková, Kristýna Kaltounková.
     
    57:17
    Desítka už mohla být na světě, před německou brankou vznikl obrovský závar. Sabina Matoušková ale nedotlačila puk za čáru!
     
    55:47
    Německo právě vstřelilo branku!
    Brankostroj nekončí, teď se do něj v přesilovce znovu zapojují i německé hokejistky. Předvedly vynikající kombinaci, když rozhodily českou sestavu, která nechala před brankou volnou SARAH KUBICZEKOVOU. Ta dostala pas od Röcklové a z první ho nekompromisně poslala za záda české gólmanky – 9:4. Asistence: Sarah Röcklová, Celina Haiderová.
     
    54:55
    Češky vzápětí špatně střídaly a znovu budou hrát ve čtyřech. Trest za příliš mnoho hráček na ledě odsedí Karolína Hrdinová (CZE).
     
    53:43
    Popravdě to ale vypadalo na českou přesilovku! Naše čtveřice famózně sevřela soupeře, až z toho byla gólová pozice před prázdnou brankou. Kaltounková ale s příspěním německé hokejky poslala puk do ochranné sítě!
     
    52:16
    Anna Kotounová (CZE) přibrousila u hrazení a odpyká si menší trest. Jdeme do čtyř.
     
    52:06
    Lena Schurrová uháněla dopředu sama, ale Teplá její kličku vybruslila a německá útočnice střílela vedle!
     
    51:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Už jenom jeden gól nám chybí do desítky! Němky teď hodně protestovaly, protože se zdálo, že jsme po nahození od modré čáry gólu dosáhli rukou, ale trefa nakonec platí. Její autorkou je označena PATRICIE ŠKORPÍKOVÁ – 9:3! Bez asistence.
     
    50:12
    Dva německé fauly v rychlém sledu, rozhodčí ovšem našla odvahu na odpískání jediného. Celina Haiderová (GER) zahákovala Karolínu Hornickou, jdeme na přesilovku.
     
    47:19
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak diváci tady v Roudnici si opravdu přijdou na své, český tým má v kanonádě dál výraznou převahu! Puk sice po nebezpečné situaci vyjel za tyčku, ale tam se ho ujala NATÁLIE MLÝNKOVÁ a bleskovým vykroužením kolem branky zvyšuje už na 8:3! Také ona se dnes prosazuje podruhé. Asistence: Kristýna Kaltounková.
     
    45:20
    Německo právě vstřelilo branku!
    Jenže ani ne za půl minuty je tady německé snížení. Česká defenzíva chybovala a nechala volný prostor LUISE KASEROVÉ, která u levého kruhu neomylně rozvlnila síť nad lapačkou Katky Teplé – 7:3. Bez asistence.
     
    44:51
    Česko právě vstřelilo branku!
    Do třetí třetiny vletěly holky s velkou touhou a na světě je další gól! Dnes podruhé se prosadila KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ, která si to opět namířila do brankoviště a německou brankářku zvládle přehodit – 7:2! Bez asistence.
     
    44:38
    Němky nechaly před brankou volnou Karolínu Hornickou, která se otočila kolem své osy, ale v rychlosti poslala kotouč vedle!
     
    41:04
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hned po přestávce přidáváme šestý gól, výborně! Tentokrát měly naše hokejistky povedený vstup do třetiny, který potvrdila NIKOLA DÝCKOVÁ. Z pravé strany zamířila na druhou tyčku a gólmance propadl puk do sítě – 6:2! Asistence: Sabina Matoušková.
     
    39:42
    Tak přece! Mlýnková měla velkou šanci, kterou zastavil beton Förgové, ani Kaltounková ze slibné dorážky neuspěla!
     
    37:22
    Německo právě vstřelilo branku!
    Unavená česká čtveřice nakonec kapituluje. Po nepřehledné situaci se do puku opřela TABEA BOTTHOFOVÁ a trefila to opravdu náramně pod břevno, Teplá byla absolutně bez šance – 5:2. Bez asistence.
     
    37:05
    Teď už musela Kateřina Teplá zasahovat, betonem skvěle vykopla střelu Kubiczekové!
     
    35:31
    Za vzájemný souboj je vyloučena česká hráčka, konkrétně Patricie Škorpíková (CZE) za držení hole. Teplou zřejmě čekají těžké chvíle.
     
    33:55
    Další tutovka! Mlýnková dostala puk před brankářku, kterou si zpětnou kličkou položila, jenže ani ona pak nezakončila do prázdné branky!
     
    33:33
    Přečíslení tři na jednu pro české hokejistky! Matoušková hledala Dýckovou, ta ale v tísni kotouč před odkrytou bránou netrefila!
     
    32:38
    Ale hned se bude hrát ve čtyřech na obou stranách, Monika Krčková (CZE) je vyloučena za podražení. Německá střídačka si tenhle trest doslova vyřvala.
     
    32:15
    Laetitia Marie Eberová (GER) zahodila Natálii Mlýnkovou jako hadr a nemůže z toho být nic než další vyloučení. Po delší době máme přesilovku.
     
    30:11
    Kateřina Teplá stanula tváří v tvář Sarah Kubiczekové, česká brankářka skvěle zasahuje vyrážečkou!
     
    29:24
    Skrytá střela Erbenové se odrazila od gólmanky před čáru, ale Hornická nestačila puk zamést do brány.
     
    27:59
    S koncem českého vyloučení do brejku ujela Daniela Pejšová, ale německou klec přestřelila.
     
    27:28
    A to je z německé přesilovky všechno, protože Tabea Botthofová (GER) si vyšlápla na Kaltounkovou a odchází na trestnou za hru tělem. 4 na 4.
     
    26:56
    Kateřina Teplá musí zasáhnout proti Schwambornové i dorážce Kaiserové! Dvě nejlepší Němky teď předvedly rychlý protiútok.
     
    25:39
    První české vyloučení dnešního souboje. Za držení protihráčky si odpyká menší trest Veronika Lorencová (CZE).
     
    25:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ve vyrovnané druhé třetině přichází psychicky hodně důležitý gól českých hokejistek! Zopakovaly si spolupráci z šesté minuty, i tentokrát Karolína Hornická krásně našla kapitánku MAGDALENU ERBENOVOU, která neomylně rozvlnila síť – 5:1! Asistence: Karolína Hornická.
     
    19:25
    Německo právě vstřelilo branku!
    Ze své druhé šance zápasu Němky snižují a poprvé se zapojují do gólového vývoje zápasu. Luisa Kaiserová vyslala na Teplou bekhendovou střelu, kterou česká gólmanka vyrazila k CHRISTINĚ SCHWAMBORNOVÉ a ta měla před odkrytou klecí snadnou práci – 4:1. Asistence: Luisa Kaiserová.
     
    15:49
    "Jubilejní" pátý prohřešek německého týmu a jdeme hrát 54 sekund dvojnásobné přesilovky! Anna Maria Nickishová (GER) si odchází odpočinout za podražení.
     
    14:43
    A další faul německé sestavy, soupeřky vůbec nestíhají. Sarah Kubiczeková (GER) je vyloučena za sekání.
     
    14:03
    Česko právě vstřelilo branku!
    Druhá využitá početní výhoda, skvělá první třetina pokračuje! Po přihrávce Kaltounkové trefila místo u bližší tyčky NATÁLIE MLÝNKOVÁ a česká střídačka propuká v radost už počtvrté – 4:0! Asistence: Kristýna Kaltounková.
     
    13:05
    Tohle do dívčího hokeje zkrátka a dobře nepatří! Lexi Marie Hofmannová (GER) nasadila naší hráčce ukázkový bodyček, ale ten pochopitelně musí být potrestán dvěma minutami. Třetí přesilovka.
     
    07:24
    Mohly ale skórovat paradoxně Němky! Lena Schurrová se prohnala kolem naší obránkyně až do sóla, Teplé nasadila kličku, ale zakončila pánu bohu do oken!
     
    06:03
    Teď už opravdu přichází početní výhoda, pro nás už druhá v zápase. Franziska Klingerová (GER) je vyloučena za hákování.
     
    05:46
    Česko právě vstřelilo branku!
    Fantastický kolotoč a už je to o tři! Pomalu se zdálo, jako bychom hráli přesilovku, ale Němky byly v plném počtu. Mohly skórovat už jiné dvě hokejistky, podařilo se to až kapitánce MAGDALENĚ ERBENOVÉ – 3:0! Asistence: Karolína Hornická, Sabina Matoušková.
     
    02:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvěle, pouhých šest sekund stačilo mladým Češkám na využití přesilovky! Věra Horáková vyhrála buly na hokejku NIKOLY DÝCKOVÉ, která po svém včerejším představení dnes pokračuje – 2:0! Asistence: Věra Horáková.
     
    02:52
    Je tu první vyloučení zápasu. Christina Schwambornová (GER) pyká za hákování.
     
    00:50
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to je vynikající start! Padesát sekund stačilo českému týmu na první branku. Naše hokejistky vybojovaly kotouč u hrazení a KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ se s ním vydala do mezikruží, odkud krásnou švihovkou trefila bližší růžek německé branky – 1:0! Asistence: Natálie Mlýnková.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 1. Kaltounková (Mlýnková), 3. Dýcková (Horáková), 6. Erbenová (Hornická, Matoušková), 15. Mlýnková (Kaltounková), 26. Erbenová (Hornická), 42. Dýcková (Matoušková), 45. Kaltounková, 48. Mlýnková (Kaltounková), 52. Škorpíková, 58. Lorencová (Mlýnková, Kaltounková) – 20. Schwambornová (Kaiserová), 38. Botthofová, 46. Kaiserová, 56. Kubiczeková (Röcklová, Haiderová)


    Česko: Teplá (Bláhová) – Krčková, Vlková, Horáková, Hrůšová, Kotounová, Hrdinová, Jandušíková, Erbenová "C" – Škorpíková, Lorencová, Mlýnková, Kaltounková, Hornická, Dýcková, Sarnovská, Fabšicová, Pejšová, Matoušková, Veselá, Exnerová. Trenér: Rudolf Valla.
    Německo: Förgová (Klömpgesová) – Brendelová, Botthofová, Gawronová, Klingerová, Herzmannová, Nickischová, Glossmanová, Ledergerberová – Bärová, Haiderová, Bamannová, Kubiczeková, Ebertová, Kaiserová, Hofmannová, Röcklová, Schurrová, Jekelová, Schwambornová, Ketzerová. Trenér: Robert Geml.
    bahis siteleri