Slovensko – Švýcarsko 1:2 (kon.)
konec
Slovensko
1:2 (0:0, 1:0, 0:2)
Švýcarsko
sk Neděle 09.11.2014, 13:15Německý pohár
Partner:
    WALSER - 1:2
     
    45:04
    Švajčiarsko dalo gól!
    Gól strelil WALSER. Asistencie Wieser.
    Švajčiari v rýchlom slede pridávajú aj druhý gól, po prihrávke od Wiesera z pravej strany sa presadil WALSER, ktorý si skvele nakorčuľoval do priestoru medzi kruhmi a z prvej prekonáva bezmocného Konráda. Nedôsledné bránenie sa našim hráčom teraz vypomstilo, Walsera nechal v kľude zakončiť Cingel, ktorý sa len prizeral ako puk smeruje za Konráda.
    MARTSCHINI - 1:1
     
    44:09
    Švajčiarsko dalo gól!
    Gól strelil MARTSCHINI.
    Po chybe jedného z našich hráčov sa dostal k puku MARTSCHINI, ktorý prešiel modrú čiaru, dostal sa do útočného pásma a strelou švihom z ľavého kruhu prekonáva Konráda, ktorému prekĺzol puk do siete popri lapačke.
     
    35:38
    Slovensko dalo gól! Gól strelil LAPŠANSKÝ.Asistencie: T.Sýkora, Cingel.
    Nenápadná akcia našich hokejistov, Sýkora sa dostal s pukom do rohu klziska, kde si ho dokázal pokryť, zdvihol hlavu a prihrávkou našiel medzi kruhmi ADAMA LAPŠANSKĚHO, ktorý si skvele nakorčuľoval do voľného priestoru a strelou švihom prekonáva Zurkirchena v bráne Švajčiarska.

    Jakub Bobovič

    Branky a nahrávky: 36. Lapšanský (T.Sýkora, Cingel) – 45. Martschini (Haas, Suri), 46. Walser (Wieser, Simion)


    Slovensko: Konrád (Čiliak) – Švarný(C), Valach, Deyl, Kozák, Bokroš, Jánošík, Kotvan – Bakoš, Viedenský(A), Dravecký – Rác, Marcinko(A), Lušňák – T. Sýkora, Cingel, Lapšanský – Vandas, Bortňák, Dej – J. Sýkora.
    Švýcarsko: Zurkirchen – Ramholt, Schlumpf, Hachler, Leeger, Kparghai, Kienzle, Fischer – Froidevaux, Scherwey, Bertschy, Bodenmann, Baltisberger, Schappi(A), Suri(A), Haas, Martschini, Wieser(C), Kunzle – Walser.

    Rozhodčí: Rohatsch, Vogl – Kohlmüller, Müller.

    Diváci: 3 700
    bahis siteleri