Vítkovice – Slavia 3:2 (kon.) | Litvínov – Mountfield HK 4:1 (kon.) | Liberec – Olomouc 2:3 (kon.)
K. Vary – Mladá Boleslav 3:2 (po pr.) | Pardubice – Zlín 6:2 (kon.) | Plzeň – Třinec 5:2 (kon.)
po prodl.
HC Energie Karlovy Vary
3:2 (0:1, 0:1, 2:0 - 1:0)
BK Mladá Boleslav
Středa 12.11.2014, 18:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Nejlepší hráči: za hosty je to Michal Bárta, za domácí kapitán Radek Duda.
    Tomeček V. - 3:2
     
    61:38
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    VOJTĚCH TOMEČEK si pečlivě na modré čáře připravil střelu, a jeho dělovka slaví dnes v Karlových Varech úspěch! Karlovarský útočník rozhodl dnešní utkání! Asistence: Ondřej Šmach.
    DUDA - 2:2
     
    53:51
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    RADEK DUDA teď rozjásal karlovarskou KV Arénu! Po střele Tomáše Haranta se dostal k puku a vymíchal Ritticha! Asistence: Tomáš Harant.
     
    53:34
    To je škody pro Energii! Radek Duda našel výborně postaveného Davida Hrušku, který ale z bezprostřední blízkosti Ritticha nepřekonal!
     
    51:47
    Vylučuje se i na druhé straně. Faul na Michala Vachovce je potrestán, Ctirad Ovčačík (MBL) dostává dvě minuty za hrubost.
     
    51:08
    Radim Bičánek (KVA) dostává dvě minuty za podražení.
    DUDA - 1:2
     
    48:30
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Karlovarským se vyplatila trpělivost v útočném pásmu! Po sérii šancí se trefil kdo jiný než správný kapitán RADEK DUDA! Jaromír Kverka našel skvělým pasem svého kolegu z útoku, který dělovkou pod horní tyč snižuje na rozdíl jediné branky! Asistence: Jaromír Kverka.
     
    Utkání sleduje 2747 diváků.
    BÁRTA - 0:2
     
    36:17
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tvrdá rána pro Energii ke konci prostřední periody. MICHAL BÁRTA šikovně tečoval střelu Milana Hrušky, a potrestal tak unavenou domácí pětku za přílišnou dobu strávenou na ledě! Asistence: Milan Hruška, David Výborný.
     
    28:03
    Bude se vylučovat. Dvě minuty za zdržování hry si odsedí Milan Mikulík (MBL). Rozhodčí ještě situaci řeší s hlavním koučem Boleslavi Jelínkem.
     
    27:43
    Vyloučení na straně Bruslařského klubu. Dvě minuty si odsedí Jiří Rys (MBL). Menší trest vražení na hrazení.
     
    24:14
    Vojtěch Tomeček dnes již podruhé v obrovské šanci. Obrana energetiků našla dobře rozjetého Stanislava Balána, který předložil puk Tomečkovi, který ovšem přestřeluje klec!
     
    17:22
    Teď krásná individuální akce Petra Koblasy, který se úchvatnou kličkou dostal až k zakončení, jeho střela ale byla sražena za bránu.
     
    15:56
    Z obou mužstev vyloučeni hráči: Tomáš Hyka (MBL) nafilmovaný pád. Za domácí je to Radek Deyl (KVA), menší trest podražení.
    BÁRTA - 0:1
     
    14:02
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté vedou jedna nula! Domácí chybovali v útoku, a do přečíslení se dostali Vrabata s MICHALEM BÁRTOU. Ten vzal zodpovědnost na sebe, vystřelil, a Závorkovi propadl puk za záda. Asistence: David Vrbata, Peter Trška.
     
    12:54
    Teď chytil Rittich obrovskou šanci domácích! Balán s Tomečkem hráli po rozích, první jmenovaný pak předložil Tomečkovi před bránu ideální přihrávku, Tomeček trefil puk z první, ale narazil na fantastickou lapačku hostující jedničky!
     
    08:46
    Bude se vylučovat! Radek Deyl (KVA) chyboval před vlastní svatyní, přišel o puk, a do šance se dostal Látal. Ten neproměnil, ale Deyl je vyloučen na dvě minuty za sekání.
    Marken.cz

    Matouš Bečka

    Branky a nahrávky: 49. Duda (Kverka), 54. Duda (Harant), 62. Tomeček V. (Šmach) – 15. Bárta (Vrbata, Trška), 37. Bárta (Hruška, Výborný)


    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Habal) – Sičák, Harant – Redlihs, Deyl – Bičánek, Šmach – Tomeček J. – Vachovec, Kverka, Duda – Gorčík, Skuhravý, Hruška D. – Pšurný, Bálan, Tomeček V. – Štals, Hruška R., Koblasa
    BK Mladá Boleslav: Rittich (Málek) – Stříteský, Vidmar – Hruška, Ovčačík – Mitja, Trška – Čermák – Mikulík, Broš, Klimenta – Hyka, Výborný, Bárta – Pacovský, Vrbata, Pabiška – Látal, Renc, Rys

    Rozhodčí: Turčan, Svoboda – Pešek, Jelínek
    bahis siteleri