Los Angeles – Anaheim 3:2 (po pr.) | Buffalo – Toronto 6:2 (kon.) | Montreal – Philadelphia 6:3 (kon.)
Tampa – NY Islanders 5:2 (kon.) | New Jersey – Colorado 2:3 (kon.) | Pittsburgh – NY Rangers 3:2 (2:1 po s.n.)
Columbus – San Jose 2:1 (kon.) | Nashville – Winnipeg 2:1 (kon.) | St. Louis – Washington 4:1 (kon.)
Calgary – Ottawa 4:2 (kon.) | Carolina – San Jose 0:2 (kon.) | Minnesota – Winnipeg 4:3 (po pr.)
konec
Montreal Canadiens
6:3 (2:0, 1:2, 3:1)
Philadelphia Flyers
Neděle 16.11.2014, 01:00 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Dale WEISE - 6:3
     
    57:01
    Montreal právě vstřelil branku!
    A je hotovo! Galchenyuk nahrál Plekancovi, který bekhendem z ostrého úhlu nastřelil tyčku, ale odražený puk vrátil za brankovou čáru DALE WEISE, jenž se trefuje podruhé během necelých čtyř minut. Asistence: Tomáš Plekanec a Alex Galchenyuk.
    Dale WEISE - 5:3
     
    53:18
    Montreal právě vstřelil branku!
    Sergej Gončar obral o puk Simmondse a založil rychlý protiútok svého týmu. Weise v útočném pásmu nahrál na střed Galchenyukovi, který mu kotouč vrátil a DALE WEISE střelou zápěstím z pravého kruhu propálil Emeryho. Habs vedou 5:3 a jsou blízko vítězství. Asistence: Alex Galchenyuk a Sergej Gončar.
    Matt READ - 4:3
     
    45:38
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Neskutečný obrázek, kdy byla v brankovišti Montrealu naskládaná celá domácí bránící čtveřice i brankář Price a hosté se všemi dostupnými prostředky snažili dotlačit puk za brankovou čáru. Rozhodčí kotouč zřejmě neztratili z dohledu a nechali hru pokračovat. Černý kus gumy se tak najednou vynořil před MATTEM READEM, který snižuje na 4:3. Domácí se hodně zlobí, ale branka platí. Asistence: Carlo Colaiacovo a Sean Couturier.
    P. A. PARENTEAU - 4:2
     
    41:02
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí odskakují na rozdíl dvou branek! Sergej Gončar vypálil od modré a kotouč, který ze vzduchu tečoval P. A. PARENTEAU, propadl za záda Emeryho, kterého navíc u brankoviště obtěžoval Pacioretty. Platnost gólu muselo potvrdit až video. Asistence: Sergej Gončar a David Desharnais.
    Brayden SCHENN - 3:2
     
    38:46
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté jsou zpět ve hře! Volej Girouxe Price vyrazil pouze před sebe a BRAYDEN SCHENN kotouč bekhendem dopravil za brankovou čáru. Asistence: Claude Giroux a Jakub Voráček.
    Brayden SCHENN - 3:1
     
    32:01
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Jakub Voráček boduje v desátém utkání v řadě! Český útočník zavezl puk až před branku, kde ho zadovkou přenechal BRAYDENU SCHENNOVI a ten zápěstím zamířil mimo dosah Priceho – 3:1. Asistence: Jakub Voráček a Nicklas Grossmann.
    P. K. SUBBAN - 3:0
     
    26:17
    Montreal právě vstřelil branku!
    Třetí přesilová hra Habs a třetí gól! Domácí sehráli překrásnou kombinaci, Plekanec našel před brankou Galchenyuka, který nesobčil a ještě nahrál na druhou tyč najíždějícímu P. K. SUBBANOVI, a ten zakončoval do odkryté klece – 3:0. Asistence: Alex Galchenyuk a Tomáš Plekanec.
    David DESHARNAIS - 2:0
     
    08:49
    Montreal právě vstřelil branku!
    Také druhá přesilovka domácích je využita! Coburn měl puk na hokejce, ale nedokázal ho vyhodit a za to přišel krutý trest pro Flyers. Opět pálil Pacioretty a vyražený puk dopravil za Emeryho důrazný DAVID DESHARNAIS. Asistence: Max Pacioretty a Andrej Markov.
    P. A. PARENTEAU - 1:0
     
    06:47
    Montreal právě vstřelil branku!
    Habs početní výhodu využívají! Domácí roztočili kolotoč přihrávek, na jehož konci byla střela Paciorettyho a dorážka P.A. PARENTEAUA, proti které už Emery neměl šanci. Asistence: Max Pacioretty a Andrej Markov.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 7. Parenteau (Pacioretty, Markov), 9. Desharnais (Pacioretty, Markov), 27. Subban (Galchenyuk, Plekanec), 42. Parenteau (Gončar, Desharnais), 54. Weise (Galchenyuk, Gončar), 58. Weise (Plekanec, Galchenyuk) – 33. Schenn (Voráček, Grossmann), 39. Schenn (Giroux, Voráček), 46. Read (Colaiacovo, Couturier)


    Montreal Canadiens: Price (Tokarski) – Subban (A), Markov (A), Weaver, Jemelin, Gilbert, Gončar – Parenteau, Desharnais, Pacioretty – Gallagher, Plekanec (A), Galchenyuk – Sekáč, Eller, Prust – Weise, Malhotra, Beaulieu. Trenér: Michel Therrien
    Philadelphia Flyers: Emery (Mason) – Streit (A), Grossmann, Schultz, Del Zotto, Colaiacovo, Coburn – Voráček, Giroux (C), Simmonds (A) – Akeson, Lecavalier, Umberger – Read, Couturier, Schenn – VandeVelde, Bellemare, Rinaldo. Trenér: Craig Berube

    Rozhodčí: LaRue, O'Rourke – MacPherson, Nansen

    Diváci: 21287
    bahis siteleri