Slovan Bratislava U21 – Šaľa 1:1 (kon.) | Pohronie – Senec 2:1 (kon.) | Lok. Košice – Poprad 1:1 (kon.)
Trebišov – Dolný Kubín 3:1 (kon.)
konec
Slavoj Trebišov
3:1 (1:0)
MFK Dynamo Dolný Kubín
sk Neděle 16.11.2014, 13:00 • Mestský futbalový štadión Trebišov • MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    89
    Žltú kartu dostáva Dragula (Slavoj Trebišov).
     
    89
    Striedanie v tíme Slavoj Trebišov: z ihriska odchádza Kortstam, prichádza Vaňo.
     
    83
    Striedanie v tíme MFK Dolný Kubín: z ihriska odchádza Drengubiak, prichádza Baričák.
     
    80
    Striedanie v tíme Slavoj Trebišov: z ihriska odchádza Cairo, prichádza Dragula.
     
    77
    Dnešné stretnutie sleduje 420 divákov.
     
    72
    Striedanie v tíme Slavoj Trebišov: z ihriska odchádza Capko, prichádza Krochta.
     
    70
    Dolný Kubín dal gól!
    Gól strelil KOLORÉDY.
    FILIP KOLORÉDY sa teraz dostal k lopte v šestnástke, spracoval si ju a strelou po zemi ku pravej tyči prekonal Baráta. Hostia korigujú stav stretnutia a záverečných 20 minút ešte bude zaujímavých.
     
    66
    Veľká šanca hostí! Strela od Otrubu, ktorý sa oprel do lopty vo vnútri šestnástky končí len na Barátovi, ktorý vytiahol perfektný zákrok a loptu vyrazil!
     
    60
    Trebišov dal gól! Gól strelil KORTSTAM.
    A je zrejme rozhodnuté! DORIANO KORTSTAM pridáva svoj druhý gól v stretnutí, keď dostal dobrú loptu za obranu a prehodil vybiehajúceho Trabalíka, ktorý sa opäť len prizeral ako končí lopta v sieti.
     
    56
    Žltú kartu dostáva Čučka (MFK Dolný Kubín).
     
    54
    Trebišov dal gól! Gól strelil CAPKO.
    Neuveriteľný moment na štadióne Slavoja. JAROSLAV CAPKO posiela loptu do siete z rohového kopu, z ľavej strany ihriska. Krásny futbalový moment, ktorý som doposiaľ ešte nevidel! Trabalík sa len prizeral ako lopta končí v bráne.
     
    48
    Hostia opäť chybili v defenzíve a Kortstam teraz strelou ohrozil Trabalíka, brankár hostí však jeho strelu vyráža, následne sa ešte legionár v domácom drese dostal k dorážke, tá však smeruje nad hosťujúcu bránu.
     
    39
    Krásna kombinácia domácich futbalistov, ktorá sa začala na vlastnej polovici ihriska, pričom k zakončeniu sa po sérii prihrávok dostal Nikita Glushkov, celá táto akcia končí zákrokom Trabalíka, ktorý však loptu len vyráža a domáci ostávajú na útočnej polovici.
     
    29
    Tréner hostí Jozef Šino teraz upozorňoval na Mareka Oláha, stopéra domácich, ktorý chodí na štandardné situácie do hosťujúcej šestnástky, hráči Dolného Kubína však jeho varovanie nevyslišali a hlavička od Oláha končí tesne vedľa pravej tyči.
     
    26
    Ďalšia veľká šanca domácich! Tentoraz sa v šestnástke k lopte dostal Cairo, pričom v obrane chybil Veselovský, ktorý spravil obdobnú chybu ako včera macedónsky futbalista pri góle Adama Nemca, obrancu hostí však teraz zastúpil Ivan Trabalík, ktorý vytiahol perfektný zákrok!
     
    25
    Veľká šanca domácich! Emil Lukáč teraz vybojoval loptu na útočnej polovici, poslal ju na Capka, ktorý dlhým centrom v šestnástke našiel Kortstama, ktorý si spracoval loptu a následnou strelou z uhla tesne míňa pravú tyč hosťujúcej brány!
     
    22
    Žltú kartu dostáva Kortstam (Slavoj Trebišov).
     
    19
    Trebišov dal gól! Gól strelil KORTSTAM.
    Hostia teraz chybili v obrane, čo využil DORIANO KORTSTAM, ktorý dostal dlhú loptu do šestnástky, ktorú si na hranici bieleho bodu spracoval, nie ideálnym spôsobom, dokázal si ju však dobre pokryť telom, zdvihol hlavu a umiestnenou strelou k tyči prekonal Trabalíka.
     
    10
    Ku strele sa teraz vo vnútri šestnástky odhodlal Milan Lukáč, Trabalík loptu len vyráža a domáci ostávajú na útočnej polovici.
     
    7
    Veľká šanca domácich! Capko teraz poslal kolmú prihrávku na Caira, ktorý sa odhodlal ku strele zo strednej vzdialenosti, ktorú Trabalík len vyrazil a následne sa k dorážke dostával Kortstam, ktorý však nešikovne spracoval loptu a tak sa nedokázal dostať do zakončenia.
     
    2
    Po ľavej strane sa teraz predral Laura, ktorý vybojoval rohový kop pre hostí, po ktorom sa k lopte v šestnástke dostal Bumbera, ktorý strelou z voleja preveril schopnosti Baráta, ktorý vytiahol perfektnú robinsonádu a loptu vyrazil. Veľká šanca hostí hneď v úvode stretnutia.

    Jakub Bobovič

    Branky: 19. Kortstam, 54. Capko, 60. Kortstam – 70. Kolorédy

    Karty:   22. Kortstam (SLT), 89. Dragula (SLT) – 56. Čučka (DKU)


    Slavoj Trebišov: Barát – Kortstam, Levický, Capko, Glushkov, Makela, Šimko, M.Lukáč, E.Lukáč, Olah, Cairo
    Náhradníci: Syvakivskyi – Krochta, Vaňo, Dragula

    MFK Dynamo Dolný Kubín: Trabalík – Sopúch, Čučka, Bumbera, Kliment, Laura, Drengubiak, Kolorédy, Veselovský, Otruba, Sani
    Náhradníci: Beňuš, Baričák, Puskarčík, Osadský

    Rozhodčí: Galád – Perát, Čajka (Vlčej)

    Diváci: 420
    bahis siteleri