NY Rangers – Tampa 1:5 (kon.)
konec
New York Rangers
1:5 (0:2, 1:2, 0:1)
Tampa Bay Lightning
Úterý 18.11.2014, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:37
    Carle obdržel nahrávku mezi kruhy, ale Lundqvist jeho pokus lapí!
    CALLAHAN - 1:5
     
    57:09
    Tampa právě vstřelila branku!

    Pátý gól v síti Jezdců a obstarává ho opět RYAN CALLAHAN! Lví podíl na jeho druhé brance večera má ovšem nahrávající Steven Stamkos, který chvíli předtím obral za brankou Girardiho a Staala a naservíroval svému osamocenému spoluhráči pas před branku! Asistence: Steven Stamkos.
     
    50:26
    Do šance se mohl z ničeho nic dostat Paquette, ale toho od zakončení vyrušil sekyrou zezadu Dan Boyle. Ten také následně od sudích obdržel dvouminutový trest za sekání.
     
    43:02
    Lundqvist předvádí akrobatický zákrok chvíli poté, co se před brankou odrazil touš k úplně volnému Cedricu Paquettemu!
    KILLORN - 1:4
     
    38:42
    Tampa právě vstřelila branku!

    Blesky si nakonec tříbrankové vedení i tak utvořili! Přečíslení tří proti dvěma hosté skvěle vyřešili – Johnson zprava nahrával na středu jedoucímu ALEXI KILLORNOVI, jehož chirurgicky přesnou střelu do vinglu mohl Lundqvist jen těžko chytit! Asistence: Tyler Johnson, Ondřej Palát.
     
    35:51
    Jonahtan Drouin dopravil puk do prázdné branky, ale celou situaci se sudí rozhodli po konzultaci s videem hodnotit jako nególovou, neboť v době Drouinovy střely Lundqvista bránil Naměstnikov.
    STAMKOS - 1:3
     
    34:08
    Tampa právě vstřelila branku!

    Ligtning opět odskakují do dvoubrankového vedení! Valtteri Filppula ve středním pásmu perfektně vystihl rozehru soupeře a následně namazal do brejku STEVENU STAMKOSOVI, který si v úniku pohrál s Lundqvistem a celou akci zakončil krásným forhendovým blafákem! Asistence: Valtteri Filppula.
     
    31:26
    Na obou stranách to teď vřelo! Nejdříve měli dvě obrovské příležitosti Jezdci, ale nejdříve zasáhl Bishop a následně St. Louis po hezké příhře promáchl, a následně se na druhé straně do úniku dostal Kučerov, ale toho vychytal Lundqvist!
     
    29:00
    Marc Staal zasáhl vysokou holí Callahana, Blesky si tak zahrají další početní převahu.
     
    23:28
    Stepmniak obdržel nahrávku do jízdy před branku, ale Bishop zakročil!
     
    22:20
    Alex Killorn podráží Matse Zuccarella a Blueshirts si proto zahrají 32 sekund ve dvojité početní výhodě.
     
    20:51
    Steven Stamkos nevybíravě naráží do Matse Zuccarella a následně i Dereka Stepana. Za to si dvě minuty nedobrovolně odpočine.
    St. LOUIS - 1:2
     
    20:31
    Rangers právě vstřelili branku!

    Newyorčané využívají přesilovou hru! A na Callahanovu trefu odpovídá bývalý kapitán Tampy MARTIN ST. LOUIS! Ten zprava hledal před brankou stojícího Nashe, ale bránící Garrison si srazil puk do branky! Asistence: Derick Brassard, Derek Stepan.
     
    19:20
    St. Louis byl podražený Mattem Carlyem a ten si tak odsedí dvě minuty na trestné lavici.
     
    19:01
    Tyler Johnson poslal výtečný střílený pas do branky, kam sjížděl nikým nehlídaný Palát, ale Lundqvist se zaskvěl svými betony!
    CALLAHAN - 0:2
     
    14:20
    Tampa právě vstřelila branku!

    A máme tu story! Dvoubrankové vedení hostům zajišťuje po nádherné kombinaci po ose Filppula – Stamkos bývalý kapitán Rangers RYAN CALLAHAN, který od Stamkose obdržel pas přímo před branku, kde už neměl problém skórovat! Asistence: Steven Stamkos, Valtteri Filppula.
     
    13:36
    Marc Staal při snaze vypíchnout kotouč, který měl v držení Jay Garrison, svého protihráče podrazil a odsedí si tak dvě minuty na trestné lavici.
     
    11:02
    Steven Stamkos dostal nabito na vrchol pravého kruhu, ale Lundqvist si proti jeho dělovce připsal první úspěšný zákrok večera!
    KUČEROV - 0:1
     
    06:50
    Tampa právě vstřelila branku!

    Blesky se první střelou dostávají do vedení! Martin St. Louis zahodil svůj brejk, kdežto o několik vteřin poté se do stejné situace dostal na druhé straně NIKITA KUČEROV, který se ovšem nemýlil! Asistence: Tyler Johnson, Ondřej Palát.
     
    06:41
    St. Louis nepřekonal Bishopa v brejku!

    Šimon Pilek

    Branky a nahrávky: 21. St. Louis (Brassard, Stepan) – 7. Kučerov (Johnson, Palát), 15. Callahan (Stamkos, Filppula), 35. Stamkos (Filppula), 39. Killorn (Johnson, Palát), 58. Callahan (Stamkos)


    New York Rangers: Lundqvist (Talbot) – Staal, D. Boyle, Hunwick, Girardi, J. Moore, Klein – Nash, Brassard, St. Louis – Kreider, Stepan, Zuccarello – Hagelin, Hayes, Duclair – Glass, D. Moore, Stempniak
    Tampa Bay Lightning: Bishop (Nabokov) – Stralman, Carle, Garrison, Gudas, Brewer, Šustr – Filppula, Stamkos, Callahan – Palát, Johnson, Kučerov – Drouin, Naměstnikov, Killorn – Morrow, B. Boyle, Paquette

    Rozhodčí: Francis Charron, Dennis LaRue – Jay Sharrers, Don Henderson

    Diváci: 18200
    bahis siteleri