Skalica – Slovan Bratislava 3:5 (kon.)
konec
MFK Skalica
3:5 (0:3)
ŠK Slovan Bratislava
sk Středa 19.11.2014, 13:30 • MFK Skalica • Slovenský pohár - Slovnaft cup
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 13:30.
     
    Vítame vás sledovaní pohárového stretnutia 4. kola Slovnaft Cupu. Momentálne trápiaci sa majster SR ŠK Slovan Bratislava narazí na rozbehnutý MFK Skalica, ktorý suverénne vedie DOXXbet ligu. V Skalici sa očakáva pekná divácka návšteva aj napriek tomu, že sa zápas hrá v skorom čase.
     
    -13
    Úvodné zostavy:

    MFK Skalica: Fišan – Čavojský, Konečný, Černek, Majerník – Neoveský, L. Švrček, Vaško "K", Šebesta – Petrovský, Ulrich
    Náhradníci: Lupač – Jakubek, Kleiber, Hyža, Hesek, Nemec, Šefčík

    ŠK Slovan Bratislava: Perniš – Gorosito, Bagayoko, Kolčák, Hudák – Štefánik, Žofčák, Milinkovič, Jablonský – Vittek, Halenár
    Náhradníci: Jakubek, Valašík, Čikoš, Fořt, Kubík, Gašparovič, Sipľak

    Rozhodca: Ježík – Sluk, Chládek.
     
    -2
    Hráči oboch celkov sú už pripravení na trávniku a duel sa o malý moment začne. Domáci Skaličania nastúpia v zelenej farbe, hostia v belasých dresoch.
     
    -1
    Po úvodnom pozdrave hráčov s rozhodcami a slušne zaplnenými tribúnami nasleduje už iba žreb o úvodný výkop. Po ňom už začiatku duelu nebude nič brániť.

    Dámy a páni, prajeme vám príjemný športový zážitok.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    O úvodný výkop tohto pohárového zápasu sa postarali hostia. Tí loptu ihneď stiahli na vlastnú polovicu, odkiaľ sa pokúsia rozohrať prvú útočnú akciu.
     
    1
    Skaličania ale súperovi zaútočiť nedovolili a naopak, sami sa nahrnuli na ofenzívnu polovicu. Videli sme akýsi pokus o center z pravej strany, no ten adresáta v zelenom drese nenašiel.
     
    2
    Skalica však aj napriek tomu ostala na útočnej polovici a dokonca vybojovala faul za bočnou časťou šestnástky. Po ňom už síce lopta letela do nebezpečného priestoru, no iba na hlavy hostí.
     
    3
    Pozor si teraz museli dávať gólmani na oboch stranách. Slovan loptu rýchlo rozohral a dopredu mohol ísť Žofčák, ale chýbali mu centimetre. Následný brejk Skalice sa končí zblokovaním na rohový kop.
     
    4
    Domáci hráči rozohrali dlhú loptu smerom k Pernišovej bránke, no napokon nebezpečenstvo ani len nemohlo prísť. Lopta skončila vysoko nad priestorom troch žrdí a nik nemal šancu ju zasiahnuť.
     
    5
    Pozor však aj na opačnej polovici trávnika! Slovan potiahol po pravej strane Žofčák, ktorý v závere akcie nemal priestor na strelu, a preto volil center priamo pred Fišana. Ten by bol bezmocný, no jeden z jeho obrancov mu loptu zrazil na rohový kop.
     
    6
    Rohový kop v predchádzajúcej minúte stretnutia hráčom Slovana nevyšiel a Skaličania loptu s prehľadom odvrátili. V úvode sú aktívne oba tímy a prevahu nemožno pripísať nikomu.
     
    7
    Slovan sa snaží zúžitkovať skúsenosti svojich hráčov a opäť to spravil veľmi dobre! Vysoko nakopnutá lopta hľadala vysunutého Bagayoka, no toho napokon tesne predbehol gólman Fišan a spomínanýhráč belasých zakončiť nemohol.
     
    8
    Skalica nestráca ani minútu a po dlhej rozohrávke svojho brankára sa hrnie do útoku. Tam však domáci veľa priestoru nedostávajú a tak to skúsili aspoň strelou spoza šestnástky. Tá ale skončila mimo bránky.
     
    9
    Skalici sa snaha aj naďalej uprieť nedá. Loptu si na ľavej strane vypýtal Ulrich, ktorý však v rýchlosti nestihol prihrávať a strela bola iba veľmi nepresná.
     
    10
    Skalica hrá zatiaľ proti aktuálnemu majstrovi bez rešpektu a drží sa na útočnej polovici. Domáci futbalisti aj teraz poslali nebezpečný center pred bránku, autorom ktorého bol zrejme Ulrich. Loptu však nik nespracoval.
     
    11
    Slovan sa na Záhorí stále musí brániť! Domáci hráči loptu potiahli pre zmenu po pravej strane a na konci akcie z väčšej vzdialenosti aj vypálili. Perniš bol však pozorný.
     
    12
    A hostia sa naďalej iba trápia a trápia. Slovan sa po rozohrávke svojho brankára dostal až do útoku a z toho mal byť jasný gól. Bagayoko bol v čistej šanci sám pred bránkou, no Fišan predviedol neuveriteľný zákrok. Pri následnej dorážke mu pomohli spoluhráči nasledovať bude rohový kop.
     
    13
    Slovan zahrával rohový kop k bližšej žrdi, kde ale domáci hráči loptu s prehľadom odvrátili. Aj napriek tomu ale pokračuje krátky tlak hostí.
     
    14
    Slovan sa neustále drží pri lopte a zdá sa, že sa už na Záhorí "rozkukal". Hosťujúci futbalisti s presunuli na útočnú polovicu a Skalica sa musí brániť.
     
    15
    Slovan spálil ďalšiu perfektnú šancu! Bagayoko došprintoval pas na pravej strane a z prvej ho posielal pred bránku na spoluhráčov, no tam sa domáca obrana zorientovala skôr a zrazila ju na rohový kop.
     
    16
    Po rohovom kope Slovanistov ďalšie ohrozenie bránky opäť neprišlo. Skalica sa naďalej odhodlane bráni.
     
    17
    Obrovská šanca Skalice! Hostia teraz v defenzíve úplne prepadli, jeden z domácich hráčov sa dostal do úniku, no Perniš zoči-voči hroziacemu nebezpečenstvu prudkú ranu vyráža na rohový kop.
     
    18
    Po rohu letela lopta priamo do nebezpečného priestoru,a le akékoľvek hroziace nebezpečenstvo Perniš s prehľadom odvrátil nekompromisným vyboxovaním.
     
    20
    Skalica sa aj naďalej drží v útoku a toto bude ešte zaujímavé! Domáci tím vybojoval štandardku po menšom faule súpera zo vzdialenosti približne 20 metrov od bránky.
     
    21
    Do lopty sa napokon oprel Ulrich, no jeho center úspech nepriniesol. Domáci tím si ju nešťastne zrazil iba mimo priestoru troch žrdí, Perniš zasahovať vôbec nemusel.
     
    22
    Podobná situácia sa zopakuje na opačnej polovici trávnika, ale hostia budú zahrávať štandardku z približne 30 metrov. Opäť sa tak udeje po faule.
     
    23
    Slovanisti síce bránku Fišana priamo neohrozili, no po zrazení domácim tímom vybojovali aspoň rohový kop.
     
    24
    Slovan dal gól!

    Slovan rozohral loptu priamo pred bránku a dostáva sa do vedenia! V najnebezpečnejšom priestore Fišan loptu vyrazil iba na pravú stranu kde bol KRISTIÁN KOLČÁK a jeho nekompromisná hlavička znamená otvorenie skóre.
    Kristián KOLČÁK - 0:1
     
    25
    Slovan dal gól!

    Hostia vzápätí zvyšujú svoj náskok! Absolútne nezorientovaná defenzíva domácich nechala JURAJA HALENÁRA osamoteného na pravej strane a skúsený futbalista pri úniku na brankára nemohol mať problém..
    Juraj HALENÁR - 0:2
     
    26
    Slovan chcel navýšiť svoje vedenie a bol to zrejme opäť Halenár kto sa o to pokúšal. Loptu si útočiaci hráč držal pri kopačke po ľavej strane trávnika, dostal sa až do šestnástky, no v sekunde strely či prihrávky bol jeho pokus zblokovnaý.
     
    27
    Skalica sa po góle nechce iba brániť a presunula sa do útoku. Tam domáci po značnom faule za rohom šestnástky získali štandardku, ktorú však iba vyboxoval Perniš.
     
    28
    Veľkú vlnu nevôle teraz v Skalici spustil postranný arbiter. Ten totiž pre domáci tím odmával ofsajd a zastavil tak sľubne sa rozvíjajúcu útočnú akciu.
     
    29
    Fauly na trávniku začínajú pribúdať, ale hlavný arbiter zatiaľ karty šetrí. Musíme ale uznať, že niektoré zákroky už boli na hranici. Rozohrávať bude Skalica.
     
    30
    Neuveriteľné, čo teraz Slovan spálil! Halenár si na seba naviazal súpera, posunul loptu Žofčákovi, ktorý mohol prelobovať brankára a skórovať. Namiesto toho ale volil prihrávku na pravú stranu, ktorú domáci tím zlikvidoval.
     
    31
    Pozor si ale musí dávať obrana aj na opačnej polovici trávnika! Skalica sa presunula do útoku, vybojovala rohový kop a takmer skórovala. Prudká hlavička ale letela iba do miest, kde bol pripravený Perniš.
     
    32
    Skalica sa rozhodne nevzdáva. Domáci tím má pred sebou ešte veľa času a skúša to skutočne z každej pozície. Ďalekonosné strely ale asi úspech neprinesú, pretože lopta úplne minula priestor bránky.
     
    33
    Slovan ale nemá potenciál na to, aby sa na Záhorí iba bránil. Hostia si už prevzali loptu na svoje kopačky, no ponáhľať sa nikam takisto nemusia.
     
    34
    Domáci brankár teraz poriadne podržal svoj tím! Vittek sa predral pomedzi obranu, posledného brániaceho zadáka si obhodil a z uhla nekompromisne pálil. Fišan však perfektným zákrokom loptu v páde vytlačil na rohový kop.
     
    35
    Skalica si poradil a po rohovom kope sa do vyloženého nebezpečenstva nedostala. Domáci futbalisti ale potrebujú hru upokojiť a loptu dostať čo najďalej od svojej bránky, čo sa im ale zatiaľ nedarí.
     
    36
    Hra sa počas tejto minúty presunula do stredu trávnika. Loptu tam má na kopačkách Slovan a vysoké napádanie domáceho tímu mu nedovoľuje dostať sa pred šestnástku.
     
    37
    Skaličanom sa to napokon podarilo, získali loptu a zamierili do útoku. Tam vybojovali ďalšiu štandardku po faule, ktorú budú zahrávať spoza ľavého rohu šestnástky.
     
    38
    Center do vápna bol veľmi prudký a dá sa povedať, že aj pomerne nebezpečný. Loptu však dobre videl Perniš, ktorý ju vyboxoval pred seba. Následná dorážka presná nebola.
     
    39
    Slovan dal gól!

    Hostia zvyšujú svoj náskok. Perfektná akcia aktuálnych majstrov sa skončila nekompromisnou prihrávkou Halenára z pravej strany, ktorý našiel pred bránkou úplne voľného RÓBERTA VITTEKA a ten už zaváhať nemohol.
    Róbert VITTEK - 0:3
     
    40
    Skalica sa presunula na opačnú polovicu trávnika a rýchlo sa pokúsi niečo vymyslieť. Domáci získali štandardku pár metrov za šestnástkou.
     
    41
    Zo spomínanej situácie ale napokon nič nebude. Domáci tím to síce nemyslel zle, no loptu rozohral iba do dobre postaveného múru fortunaligistu a Perniš nad zákrokom ani nemusel pomýšľať.
     
    42
    Slovan sa presunul do útoku a po faule na Bagayoka bude mať k dispozícii štandardku z približne 18 metrov!
     
    43
    Hostia ale čistú šancu na gól vôbec nevyužili. Lopty sa chopil Milinkovič, ktorý však mieril iba cca pol metra nad brvno.
     
    44
    S perfektnými príležitosťami na gól sa nám v závere roztrhlo vrece. Skalica sa po rozohrávke svojho brankára presunula do útoku a vybojovala priamy kop z približne 20 metrov. Loptu poslali domáci priamo do vápna, odkiaľ prišla ešte hlavička, no tá skončila iba v rukách Perniša. Bratislavský brankár si zachoval chladnú hlavu a zníženie skóre nepripustil.
     
    45
    Neuveriteľné, čo sa na Záhorí deje. Domáci futbalisti sa dostali do prečíslenia dvoch proti jednému a bolo takmer isté, že sa to skončí gólom. Jediný brániaci hráč nemal veľa šancí zastaviť prenikajúceho útočníka po pravej strane, no aj napriek tomu si poradil. Brankár situáciu nevyhodnotil najlepšie a vyšprintoval až za šestnástku, pričom faulovaný hráč ešte v poslednej sekunde posielal loptu na úplne voľného Konečného. Jeho center však adresáta nenašiel, pretože tesne pred čiarou ho na roh odvrátil hosťujúci hráč.
     
    45
    Po rohovom kope žiadne nebezpečenstvo neprišlo. Hostia sa s prehľadom ubránili a prvý polčas sa končí.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvý polčas zaujímavého duelu je za nami. Aj keď sa v úvodných minútach zdalo, že možno uvidíme aj prekvapenie, zvyšný vývoj duelu signalizuje niečo iné. Hostia sa tromi gólmi dostali na koňa, čo však domáca Skalica nechce nechať iba tak a sledujeme množstvo krásnych akcií na oboch stranách. Pevne veríme, že to vydrží aj v druhom polčase.

    Druhý polčas sa začne približne o 14:32.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme MFK Skalica: z ihriska odchádza Ľubomír Ulrich, prichádza Michal Jakubek.
    Striedanie v tíme MFK Skalica: z ihriska odchádza Martin Černek, prichádza Igor Šefčík.
     
    47
    Slovan vstúpil do druhého polčasu bez zmien a okamžite sa usadil na útočnej polovici. Hostia už aj stihli vybojovať štandardku z viac ako 19 metrov.
     
    48
    Tak toto bolo skutočne zaujímavé. Domáci tím loptu po priamom kope zrazil, avšak iba pred jedného z hostí. Zakončujúcim hráčom bol zrejme Milinkovič, no z nášho uhla pohľadu to nebolo jasne vidieť. Každopádne, hosťujúci futbalista sa pošmykol a potom nezakončil presne.
     
    49
    Dnešné stretnutie sleduje 1735 divákov.
     
    50
    Skalica to aj za nepriaznivého stavu skúša v útoku, ale vôbec sa jej nedarí. Švrčkovi lopta ušla a hostia si ju s prehľadom prevzali.
     
    51
    Slovan dal gól!

    Hostia dlho nezaváhali, loptu si na vlastnej polovici prevzali na svoje kopačky a dlhým nákopom sa dostali do útoku. Tam sa pred bránkou dostal k hlavičke RÓBERT VITTEK a nekompromisné zakončenie zastavila až sieť.
    Róbert VITTEK - 0:4
     
    52
    V Skalici je už o všetkom rozhodnuté. Domáci futbalisti prehrávajú jasným rozdielom štyroch gólov, ktorý je problém dohnať v hokeji, nie to vo futbale a tak už s najväčšou pravdepodobnosťou žiadnu drámu neuvidíme.
     
    53
    Hra sa prerušuje, pretože na trávniku ostal ležať hosťujúci Bagayoko, ktorý sa drží za nohu a budú mu musieť pomôcť aj lekári.
     
    53
    Po faule na Bagayoka inkasuje žltú kartu domáci kapitán Peter Vaško.
     
    54
    Bagayoko sa napokon ale našťastie postavil a za pomoci lekárov odkráčal za postrannú čiaru, kde bude pokračovať jeho ošetrenie. Pevne veríme, že to nebude nič vážne a hráč ešte bude pokračovať v zápase.
     
    55
    Našťastie je to tak a Bagayoko je už späť na trávniku. Hráči oboch celkov by si teraz mali dávať veľký pozor, pretože zranenie v už rozhodnutom zápase by bolo veľmi nepríjemné a zbytočné.
     
    56
    Hra sa upokojila. Slovan si prevzal loptu na svoje kopačky a stiahol sa k vlastnej bránke, odkiaľ bude zakladať novú útočnú akciu.
     
    57
    Domáci tím vystihol pokus o rozohrávku hostí a udržal sa na útočnej polovici. Kus práce tam urobil Švrček, ktorý pomiatol obranu, centroval priamo pred bránku, no odtiaľ prišla id jedného z jeho spoluhráčov iba hlavička priamo do stredu bránky, s čím Perniš nemal problém.
     
    59
    Slovan na Záhorí poriadne poľavil, pretože sa už skutočne nemá kam ponáhľať. Skalica sa to snaží využiť a postarať sa aspoň i jeden presný zásah, no hostia sa dobre bránia.
     
    60
    Hostia sa ale rozhodne nechcú stiahnuť do žiadnej defenzívnej ulity. Futbalisti Slovana sa snažia aj o útočné vpády – po tom aktuálnom dokonca získali štandardku z ľavej strany spoza boku šestnástky.
     
    61
    Táto štandardka ale žiadne nebezpečenstvo nepriniesla. Zahrávajúci hráč poslal loptu iba nízko nad trávu a trafil múr.
     
    62
    Skalica dala gól!

    Tak toto je neuveriteľné! Po skvelej práci Švrčeka sa k lopte dostal striedajúci Jakubek a jeho center smerujúci pred bránkou si do vlastnej bránky zrazil MAMADOU BAGAYOKO.
    Mamadou BAGAYOKO - 1:4
     
    63
    Fanúšikovia Skalice tak majú aspoň prvýkrát v zápase dôvod na úsmev. Vlastný gól si Bagayoko zrejme dobre zapamätá, aj jeho spoluhráči iba nechápavo krútili hlavami.
     
    65
    Lopta je na obrannej polovici hostí, no nedeje sa už nič zaujímavé. Bratislavčania sa nemajú nikam ponáhľať a iba si ju vymieňajú medzi sebou.
     
    66
    Už to začína byť aj pomerne nudné. Slovan si pri rozohrávke niekoľkokrát pomohol aj s vlastným gólmanom a skutočne nič smerom dopredu vymýšľať nechce.
     
    67
    Skalickí futbalisti by mohli využiť pasivitu hostí a dostať sa do ďalšej gólovej šance, aspoň to tak dedukujú domáci priaznivci. Realita je však úplne iná, pretože Slovan sa ukážkovo bráni.
     
    68
    K dianiu na trávniku sa v tejto chvíli skutočne veľa napísať nedá. Skalica to už namiesto postupného prechodu skúsila prudkým pasom, no ten adresáta v zelenom drese nenašiel.
     
    69
    Skaličania opäť zakladali útočnú akciu od stredového kruhu. Loptu si na kopačku zobral Petrovský a dlhým centrom sa pokúsil nájsť niekoho v lepšej pozícii, ale bez úspechu. Loptu prekopol až za čiaru.
     
    70
    Teraz sme zo strany domáceho tímu videli opäť podobný pokus, no už z bližšej vzdialenosti od bránky. Lopta ale z pravej strany opäť minula priestor troch žrdí. Hra je aj naďalej veľmi pokojná.
     
    72
    Na trávniku na Záhorí sa nedeje nič zaujímavé. Lopta lieta zo strany na stranu, ale bez akejkoľvek šance na zakončenie.
     
    73
    Domáci tím je smerom dopredu aktívny, no bez streleckých pokusov. Hostia sa ukážkovo bránia, zbierajú cenné sekundičky a Skalici nič nedovoľujú.
     
    74
    Aj naďalej sledujeme aktivitu skalických futbalistov. Konečný si loptu vypýtal za hranicou šestnástky, ale následne o ňu ešte pred strelou prišiel. Slovan však nejaví žiaden záujem o útočenie.
     
    75
    Skalica dala gól!

    Náskok hostí je už iba dvojgólový! Striedajúci MICHAL JAKÚBEK si vo vápne vyskočil na center z ľavej strany a nekompromisnou hlavičkou do protiľahlého rohu prekonáva Perniša.
    Michal JAKÚBEK - 2:4
     
    76
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Róbert Vittek, prichádza František Kubík.
     
    77
    Hostia opäť zahadzujú nemožné! V útoku ostal úplne osamotený jediný hráč, ktorým bol zrejme Milinkovič. Ten ale zoči-voči brankárovi nepochodil, pretože Fišan sa mu hodil do strely a loptu mu vzal.
     
    78
    Neuveriteľná situácia ale aj na opačnej polovici trávnika! Tam sa jeden z domácich dostal do zakončenia spoza obrany, s ktorým mal však Perniš veľa práce. Slovan veľmi riskuje.
     
    78
    Striedanie v tíme MFK Skalica: z ihriska odchádza Andrej Petrovský, prichádza Radim Kleiber.
     
    79
    Slovan dal gól!

    Hostia využili zaváhanie domácej obrany, za ktorú sa dostal FRANTIŠEK KUBÍK a jeho nekompromisná rana po zemi sa zastavila až v sieti.
    František KUBÍK - 2:5
     
    80
    Slovan nechce nič riskovať a pridal aj piaty gól. Domáci tím je bezradný.
     
    81
    Hosťujúci futbalisti sú po góle podľa všetkého pri chuti. Hostia sa nasťahovali pred bránku súpera a vybojovali rohový kop.
     
    82
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Samuel Štefánik, prichádza Matej Jakúbek.
     
    82
    Domáci tím sa proti rohovému kopu s prehľadom ubránil môže sa pustiť do útočenia. Zápas však už nemá výraznejší náboj.
     
    83
    Domáci hráči teraz prekonali Perniša, ale gól napokon zrejme pre ofsajd neplatí. Chvíľková radosť fanúšikov bola zbytočná a rozhodca nekompromisný.
     
    84
    V Skalici je už o víťazovi rozhodnuté. Na trávniku sa síce ešte domáci tím chce ukázať, ale nemá už takmer žiadnu šancu na zdramatizovanie hry.
     
    85
    Skalica dala gól!

    Alebo žeby sme sa opäť mýlili? Máme tu už ôsmy gól v tomto zápase! Postaral sa oň nekompromisnou ranou ROMAN KONEČNÝ.
    Roman KONEČNÝ - 3:5
     
    86
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Igor Žofčák, prichádza Lukáš Gašparovič.
     
    87
    Slovan chce opäť bleskovo odpovedať a domáci tím si musí dať pozor. Vo vápne sa k lopte takmer dostal Halenár, no iba tesne pred ním guľatý predmet zrazil jeden z obrancov vedúceho tímu Doxxbet ligy.
     
    88
    Náskok hostí mohol byť iba jednogólový! Po dlhom pase gólmana domácich sa k lopte dostal úplne vysunutý skalický hráč, no Perniš proti nemu vybehol a znemožnil mu zakončenie.
     
    89
    Tak toto je skutočne neuveriteľné! Skalica bojuje ako o život a takmer sa jej opäť podarilo skórovať! Hostia zabudli na pravej strane za šestnástkou Šebestu, ktorý tvrdo pálil, ale iba tesne vedľa bránky.
     
    90
    Domáci hráč Michal Jakúbek je v závere riadnej hracej doby zbytočne napomínaný žltou kartou.
     
    90+1
    Za faul v strede ihriska je tentokrát napomínaný hosťujúci hráč Matej Jakúbek.
     
    90+2
    Štvrtý rozhodca nadstavil dve minúty, ktoré sú už takmer minulosťou. Na trávniku je veľká nervozita a tlak Skalice, no to už meno víťaza nezmení.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    Zápas 44. kola Slovnaft Cupu sa skončil, v pohárovej púti ďalej pokračuje vlaňajší finalista ŠK Slovan Bratislava. Zápas bol rozhodne zaujímavý a 1735 divákov na štadióne nemusí ľutovať svoju cestu ani čas, pretože videli až 8 gólov, čo pravidlom vôbec nebýva.

    S týmto konštatovaním sa už s vami pre dnešok lúčime a prajeme ešte krásny zvyšok dňa.
    Za pozornosť ďakuje Veronika Pancuráková. (15:21:06)

    Veronika Pancuráková

    Branky: 62. Bagayoko (vla.), 75. Jakúbek, 85. Konečný – 24. Kolčák, 25. Halenár, 39. Vittek, 51. Vittek, 79. Kubík

    Karty:   53. Vaško (SKA), 90. Jakúbek (SKA) – 90+1. Jakúbek (SBA)


    MFK Skalica: Fišan – Čavojský, Konečný, Černek, Majerník – Neoveský, L. Švrček, Vaško "K", Šebesta – Petrovský, Ulrich
    Náhradníci: Lupač – Jakubek, Kleiber, Hyža, Hesek, Nemec, Šefčík

    ŠK Slovan Bratislava: Perniš – Gorosito, Bagayoko, Kolčák, Hudák – Štefánik, Žofčák, Milinkovič, Jablonský – Vittek, Halenár
    Náhradníci: Jakubek, Valašík, Čikoš, Fořt, Kubík, Gašparovič, Sipľak

    Rozhodčí: Ježík – Sluk, Chládek

    Diváci: 1735
    bahis siteleri