Skalica – Slovan Bratislava 3:5 (kon.)
konec
MFK Skalica
3:5 (0:3)
ŠK Slovan Bratislava
sk Středa 19.11.2014, 13:30 • MFK Skalica • Slovenský pohár - Slovnaft cup
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Za faul v strede ihriska je tentokrát napomínaný hosťujúci hráč Matej Jakúbek.
     
    90
    Domáci hráč Michal Jakúbek je v závere riadnej hracej doby zbytočne napomínaný žltou kartou.
     
    89
    Tak toto je skutočne neuveriteľné! Skalica bojuje ako o život a takmer sa jej opäť podarilo skórovať! Hostia zabudli na pravej strane za šestnástkou Šebestu, ktorý tvrdo pálil, ale iba tesne vedľa bránky.
     
    88
    Náskok hostí mohol byť iba jednogólový! Po dlhom pase gólmana domácich sa k lopte dostal úplne vysunutý skalický hráč, no Perniš proti nemu vybehol a znemožnil mu zakončenie.
     
    86
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Igor Žofčák, prichádza Lukáš Gašparovič.
    Roman KONEČNÝ - 3:5
     
    85
    Skalica dala gól!

    Alebo žeby sme sa opäť mýlili? Máme tu už ôsmy gól v tomto zápase! Postaral sa oň nekompromisnou ranou ROMAN KONEČNÝ.
     
    83
    Domáci hráči teraz prekonali Perniša, ale gól napokon zrejme pre ofsajd neplatí. Chvíľková radosť fanúšikov bola zbytočná a rozhodca nekompromisný.
     
    82
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Samuel Štefánik, prichádza Matej Jakúbek.
    František KUBÍK - 2:5
     
    79
    Slovan dal gól!

    Hostia využili zaváhanie domácej obrany, za ktorú sa dostal FRANTIŠEK KUBÍK a jeho nekompromisná rana po zemi sa zastavila až v sieti.
     
    78
    Striedanie v tíme MFK Skalica: z ihriska odchádza Andrej Petrovský, prichádza Radim Kleiber.
     
    78
    Neuveriteľná situácia ale aj na opačnej polovici trávnika! Tam sa jeden z domácich dostal do zakončenia spoza obrany, s ktorým mal však Perniš veľa práce. Slovan veľmi riskuje.
     
    77
    Hostia opäť zahadzujú nemožné! V útoku ostal úplne osamotený jediný hráč, ktorým bol zrejme Milinkovič. Ten ale zoči-voči brankárovi nepochodil, pretože Fišan sa mu hodil do strely a loptu mu vzal.
     
    76
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Róbert Vittek, prichádza František Kubík.
    Michal JAKÚBEK - 2:4
     
    75
    Skalica dala gól!

    Náskok hostí je už iba dvojgólový! Striedajúci MICHAL JAKÚBEK si vo vápne vyskočil na center z ľavej strany a nekompromisnou hlavičkou do protiľahlého rohu prekonáva Perniša.
    Mamadou BAGAYOKO - 1:4
     
    62
    Skalica dala gól!

    Tak toto je neuveriteľné! Po skvelej práci Švrčeka sa k lopte dostal striedajúci Jakubek a jeho center smerujúci pred bránkou si do vlastnej bránky zrazil MAMADOU BAGAYOKO.
     
    57
    Domáci tím vystihol pokus o rozohrávku hostí a udržal sa na útočnej polovici. Kus práce tam urobil Švrček, ktorý pomiatol obranu, centroval priamo pred bránku, no odtiaľ prišla id jedného z jeho spoluhráčov iba hlavička priamo do stredu bránky, s čím Perniš nemal problém.
     
    53
    Po faule na Bagayoka inkasuje žltú kartu domáci kapitán Peter Vaško.
     
    53
    Hra sa prerušuje, pretože na trávniku ostal ležať hosťujúci Bagayoko, ktorý sa drží za nohu a budú mu musieť pomôcť aj lekári.
    Róbert VITTEK - 0:4
     
    51
    Slovan dal gól!

    Hostia dlho nezaváhali, loptu si na vlastnej polovici prevzali na svoje kopačky a dlhým nákopom sa dostali do útoku. Tam sa pred bránkou dostal k hlavičke RÓBERT VITTEK a nekompromisné zakončenie zastavila až sieť.
     
    46
    Striedanie v tíme MFK Skalica: z ihriska odchádza Ľubomír Ulrich, prichádza Michal Jakubek.
    Striedanie v tíme MFK Skalica: z ihriska odchádza Martin Černek, prichádza Igor Šefčík.
     
    45
    Neuveriteľné, čo sa na Záhorí deje. Domáci futbalisti sa dostali do prečíslenia dvoch proti jednému a bolo takmer isté, že sa to skončí gólom. Jediný brániaci hráč nemal veľa šancí zastaviť prenikajúceho útočníka po pravej strane, no aj napriek tomu si poradil. Brankár situáciu nevyhodnotil najlepšie a vyšprintoval až za šestnástku, pričom faulovaný hráč ešte v poslednej sekunde posielal loptu na úplne voľného Konečného. Jeho center však adresáta nenašiel, pretože tesne pred čiarou ho na roh odvrátil hosťujúci hráč.
     
    44
    S perfektnými príležitosťami na gól sa nám v závere roztrhlo vrece. Skalica sa po rozohrávke svojho brankára presunula do útoku a vybojovala priamy kop z približne 20 metrov. Loptu poslali domáci priamo do vápna, odkiaľ prišla ešte hlavička, no tá skončila iba v rukách Perniša. Bratislavský brankár si zachoval chladnú hlavu a zníženie skóre nepripustil.
     
    43
    Hostia ale čistú šancu na gól vôbec nevyužili. Lopty sa chopil Milinkovič, ktorý však mieril iba cca pol metra nad brvno.
     
    42
    Slovan sa presunul do útoku a po faule na Bagayoka bude mať k dispozícii štandardku z približne 18 metrov!
    Róbert VITTEK - 0:3
     
    39
    Slovan dal gól!

    Hostia zvyšujú svoj náskok. Perfektná akcia aktuálnych majstrov sa skončila nekompromisnou prihrávkou Halenára z pravej strany, ktorý našiel pred bránkou úplne voľného RÓBERTA VITTEKA a ten už zaváhať nemohol.
     
    34
    Domáci brankár teraz poriadne podržal svoj tím! Vittek sa predral pomedzi obranu, posledného brániaceho zadáka si obhodil a z uhla nekompromisne pálil. Fišan však perfektným zákrokom loptu v páde vytlačil na rohový kop.
     
    31
    Pozor si ale musí dávať obrana aj na opačnej polovici trávnika! Skalica sa presunula do útoku, vybojovala rohový kop a takmer skórovala. Prudká hlavička ale letela iba do miest, kde bol pripravený Perniš.
     
    30
    Neuveriteľné, čo teraz Slovan spálil! Halenár si na seba naviazal súpera, posunul loptu Žofčákovi, ktorý mohol prelobovať brankára a skórovať. Namiesto toho ale volil prihrávku na pravú stranu, ktorú domáci tím zlikvidoval.
     
    26
    Slovan chcel navýšiť svoje vedenie a bol to zrejme opäť Halenár kto sa o to pokúšal. Loptu si útočiaci hráč držal pri kopačke po ľavej strane trávnika, dostal sa až do šestnástky, no v sekunde strely či prihrávky bol jeho pokus zblokovnaý.
    Juraj HALENÁR - 0:2
     
    25
    Slovan dal gól!

    Hostia vzápätí zvyšujú svoj náskok! Absolútne nezorientovaná defenzíva domácich nechala JURAJA HALENÁRA osamoteného na pravej strane a skúsený futbalista pri úniku na brankára nemohol mať problém..
    Kristián KOLČÁK - 0:1
     
    24
    Slovan dal gól!

    Slovan rozohral loptu priamo pred bránku a dostáva sa do vedenia! V najnebezpečnejšom priestore Fišan loptu vyrazil iba na pravú stranu kde bol KRISTIÁN KOLČÁK a jeho nekompromisná hlavička znamená otvorenie skóre.
     
    17
    Obrovská šanca Skalice! Hostia teraz v defenzíve úplne prepadli, jeden z domácich hráčov sa dostal do úniku, no Perniš zoči-voči hroziacemu nebezpečenstvu prudkú ranu vyráža na rohový kop.
     
    15
    Slovan spálil ďalšiu perfektnú šancu! Bagayoko došprintoval pas na pravej strane a z prvej ho posielal pred bránku na spoluhráčov, no tam sa domáca obrana zorientovala skôr a zrazila ju na rohový kop.
     
    12
    A hostia sa naďalej iba trápia a trápia. Slovan sa po rozohrávke svojho brankára dostal až do útoku a z toho mal byť jasný gól. Bagayoko bol v čistej šanci sám pred bránkou, no Fišan predviedol neuveriteľný zákrok. Pri následnej dorážke mu pomohli spoluhráči nasledovať bude rohový kop.
     
    7
    Slovan sa snaží zúžitkovať skúsenosti svojich hráčov a opäť to spravil veľmi dobre! Vysoko nakopnutá lopta hľadala vysunutého Bagayoka, no toho napokon tesne predbehol gólman Fišan a spomínanýhráč belasých zakončiť nemohol.
     
    5
    Pozor však aj na opačnej polovici trávnika! Slovan potiahol po pravej strane Žofčák, ktorý v závere akcie nemal priestor na strelu, a preto volil center priamo pred Fišana. Ten by bol bezmocný, no jeden z jeho obrancov mu loptu zrazil na rohový kop.

    Veronika Pancuráková

    Branky: 62. Bagayoko (vla.), 75. Jakúbek, 85. Konečný – 24. Kolčák, 25. Halenár, 39. Vittek, 51. Vittek, 79. Kubík

    Karty:   53. Vaško (SKA), 90. Jakúbek (SKA) – 90+1. Jakúbek (SBA)


    MFK Skalica: Fišan – Čavojský, Konečný, Černek, Majerník – Neoveský, L. Švrček, Vaško "K", Šebesta – Petrovský, Ulrich
    Náhradníci: Lupač – Jakubek, Kleiber, Hyža, Hesek, Nemec, Šefčík

    ŠK Slovan Bratislava: Perniš – Gorosito, Bagayoko, Kolčák, Hudák – Štefánik, Žofčák, Milinkovič, Jablonský – Vittek, Halenár
    Náhradníci: Jakubek, Valašík, Čikoš, Fořt, Kubík, Gašparovič, Sipľak

    Rozhodčí: Ježík – Sluk, Chládek

    Diváci: 1735
    bahis siteleri