HC Litvínov – Třinec 4:5 (po pr.) | Č. Budějovice – Liberec 1:2 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
1:2 (0:0, 0:1, 1:1)
Bílí Tygři Liberec
Čtvrtek 20.11.2014, 18:00 • Budvar Arena • DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:02
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak toto je opravdu kruté. Motor měl v posledních minutách obrovský tlak, ale nakonec je to právě on, kdo loví puk ze své klece. V oslabení se prosazuje JAN ORDOŠ, který v situaci jeden na jednoho zamířil přesně nad Mazúchovu vyrážečku. Bez asistence.
     
    46:11
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A je vyrovnáno! Domácí byli za svou aktivitu odměněni vyrovnávací brankou, na které má největší zásluhu Radek Prokeš. Ten vybojoval kotouč v rohu hřiště a našel nikým nepokrytého EMILA ŠVECE před brankou Liberce. Dvacetiletý útočník zachoval chladnou hlavu a předvedl perfektní bekhendový blafák. Asistence: Radek Prokeš, Ondřej Kachyňa.
     
    26:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    A máme tu úvodní branku zápasu! Liberečtí předvedli hezkou útočnou kombinaci, při které se nejprve Babec rychlou kličkou zbavil obránce a poté naservíroval kotouč před branku, kde číhal JAN VONDRÁČEK. Ten už sám před Mazúchem neměl těžkou pozici. Asistence: Jiří Babec, Josef Suska.

    Matěj Mayer

    Branky a nahrávky: 47. Švec (Prokeš, Kachyňa) – 27. Vondráček (Babec, Suska), 59. Ordoš


    HC Motor České Budějovice: Mazúch (Kadlec) – Škopek, Kachyňa, Malovec, Matoušek, Břečka, Křikava, Kutiš – Marek, Švec, Pašek – Ruda, Prokeš, Opava – Sladký, Točík, Panáček – Šulek, Bárta, Vácha – Šuhaj
    Bílí Tygři Liberec: Stezka (Skřebský) – Mrázek, Šír, Klinger, Arlt, Beránek, Pálek, Divila – Babec, Suska, Hrníčko, Kalfiřt, Huňa, Král, Jedlička, Solenský, Vondráček, Ordoš, Havlas, Paločko, Heřmánek

    Rozhodčí: S. Mertl – J. Mertl, Samuel
    bahis siteleri