Kometa Brno – Kladno 5:2 (kon.) | Chomutov – Třinec 6:4 (kon.) | Zlín – Slavia 2:1 (kon.)
HC Litvínov – Vítkovice 2:4 (kon.) | Pardubice – HC Plzeň 3:1 (kon.) | Jihlava – Mladá Boleslav 0:1 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
HC Plzeň 1929
Pátek 21.11.2014, 18:00 • ČEZ Arena Pardubice. • DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:23
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A je zřejmě rozhodnuto! Po obrovské chybě hostujícího obránce na modré čáře se ke kotouči dostal MICHAL PROCHÁZKA a střelou do prázdné brány přibil poslední hřebíček do plzeňské rakve. Bez asistence.
     
    29:45
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice se dostávají znovu do vedení. RADOVAN CHVOJKA překvapil nenápadnou střelou z mezikruží brankáře Štekra, kterému kotouč propadl pod betonem za brankovou čáru. Asistence: Radek Velinský.
     
    25:13
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň vyrovnává stav dnešního utkání! Gól takřka totožný jako ten první pardubický předvedli útočníci hostujícího celku. První střelu vyrazil Vejmelka betonem pouze před sebe a z hranice brankoviště dorazil kotouč do brány RICHARD KRISTL. Bez asistence.
     
    18:33
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice se dostávají do vedení! Po vyhraném buly dokázal Štekr první střelu vyrazit pouze před sebe na volného MARTINA KRAJŇÁKA, který puk dorazil za záda bezmocného plzeňského brankáře. Asistence: Karel Nedbal.

    Robert Novotný

    Branky a nahrávky: 19. Krajňák (Nedbal), 30. Chvojka (Velinský), 59. Procházka – 26. Kristl


    HC Dynamo Pardubice: Vejmelka (Husár) – Vácha, Petira, J. Procházka, Franc, Nedbal, Bažant, Vála – Havrda, Chvojka, M. Procházka, Barkóci, Velinský, Špaček, Krajňák, Kysela, Hlaváček, Panna
    HC Plzeň 1929: Štekr (Pacl) – Kubík, Polívka, Walter, Prokop, Houfek, Holý – Švarc, Beneš, Petráš, Rajal, Kristl, Vlček, Jakubec, Michel, Polata, Čadek, Tulačka, Suchý, Krliš, Kepka

    Rozhodčí: Veinfurter – Huryta, Svoboda
    bahis siteleri