Toronto – Tampa 5:2 (kon.) | Montreal – St. Louis 4:1 (kon.) | Ottawa – Nashville 3:2 (kon.)
Winnipeg – Detroit 3:4 (kon.) | Philadelphia – Minnesota 2:3 (kon.) | Dallas – Arizona 3:1 (kon.)
Colorado – Washington 2:3 (kon.) | Calgary – Chicago 3:4 (kon.) | Vancouver – Anaheim 3:4 (0:2 po s.n.)
Los Angeles – Carolina 3:2 (kon.) | San Jose – Florida 2:3 (1:2 po s.n.)
konec
Los Angeles Kings
3:2 (1:1, 2:1, 0:0)
Carolina Hurricanes
Pátek 21.11.2014, 04:30 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Tanner PEARSON - 3:2
     
    22:59
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácím stačilo 38 sekund, aby si vzali vedení zpět. Puk se dostal k na zadní tyči číhajícímu TANNEROVI PEARSONOVI, který zakončoval do volné poloviny branky. Pearson tak ukončuje své trápení, když v posledních jedenácti duelech ani jednou neskóroval. Asistence: Mike Richards a Jake Muzzin.
    Eric STAAL - 2:2
     
    22:21
    Carolina právě vstřelila branku!
    Bleskově využitá přesilovka! Střelu Jeffa Skinnera vyrazil Quick pouze k ERICOVI STAALOVI, který neměl problém doklepnout puk do odkryté klece. 700. bod v kariéře v NHL pro hostujícího kapitána! Asistence: Jeff Skinner a Andrej Sekera.
    Trevor LEWIS - 2:1
     
    20:37
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Skvělý vstup domácích do druhé periody! Obránce Doughty podpořil útok, když po pravém křídle zavezl kotouč do pásma a nahodil ho před branku, kde se dostal k zakončení nejprve Gáborík a dorážející dvojice Anže Kopitar – TREVOR LEWIS už černý kus gumy dotlačila za brankovou čáru. Puk se do branky odrazil od brusle Lewise a platnost gólu muselo potvrdit video. Asistence: Marian Gáborík a Drew Doughty.
    Jeff SKINNER - 1:1
     
    17:16
    Carolina právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Přečíslení 2 na 1 řešil JEFF SKINNER individuálně, když z pravého kruhu trefil prostor mezi tělem a vyrážečkou Jonathana Quicka, který čelil přímé střele po více než 12 minutách a hned inkasoval. Asistence: Nathan Gerbe a Brett Bellemore.
    Jarret STOLL - 1:0
     
    07:53
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí otevírají skóre utkání! Dustin Brown našel přihrávkou zpoza branky najíždějícího JARRETA STOLLA, který z bezprostřední blízkosti uklidil kotouč do horního růžku Wardovy klece. Asistence: Dustin Brown a Justin Williams.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 8. Stoll (Brown, Williams), 21. Lewis (Gáborík, Doughty), 23. Pearson (Richards, Muzzin) – 18. Skinner (Gerbe, Bellemore), 23. Staal (Skinner, Sekera)


    Los Angeles Kings: Quick (Jones) – Doughty, Muzzin, McBain, Regehr, Greene (A), McNabb – Lewis, Kopitar (C), Gáborík – Toffoli, Carter, Pearson – Williams, Stoll, King – Brown (C), Richards, Clifford. Trenér: Darryl Sutter
    Carolina Hurricanes: Ward (Chudobin) – Faulk, Sekera (A), Gleason, Harrison, Hainsey (A), Bellemore – Lindholm, E. Staal (C), Tlustý – Dwyer, Nash, Gerbe – Terry, Rask, Skinner – Malone, McClement, Boychuk. Trenér: Bill Peters

    Rozhodčí: Sutherland, Watson – Heyer, Wheler

    Diváci: 18230
    bahis siteleri