Poprad – Košice 0:1 (kon.) | Trenčín – Nitra 4:7 (kon.) | Martin – Zvolen 3:8 (kon.)
Piešťany – Žilina 3:2 (2:1 po s.n.)
konec
HK Poprad
0:1 (0:0, 0:1, 0:0)
HC Košice
sk Pátek 21.11.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:38
    Oddychový čas pre Poprad.
     
    59:26
    Skvelý manéver teraz predviedol gólman Kostúr, ktorý ukážkovo zachytil tvrdý príklep z tesnej blízkosti od Radeka Philippa, puk vytiahol z lapačky a perfektne rozohral!
     
    55:13
    Presilová hra pre Poprad. Michal Šeda odchádza na trestnú lavicu za vyhodenie puku.
     
    49:51
    Do obrovskej šance sa dostal Ľuboš Bartečko, no nedokázal ju premeniť. V rohu klziska získal puk Sýkora, ktorý ho posunul pred gólmana Melicherčíka práve na spomínaného Bartečka, no ten z prvej namieril strelu len priamo do gólmana Košíc!
     
    43:31
    Arne Kroták našiel z pravého kruhu v medzikruží Štefana Fabiana, ktorý sa ešte uvoľnil cez protihráča, no následne namieril len do Melicherčíkovych betónov.
     
    42:32
    Presilovku si zahrajú domáci. Michal Šeda odchádza na dve minúty za podrazenie.
     
    37:41
    Popradčania si zahrajú presilovú hru. Na dve minúty za podrazenie odchádza Adam Drgoň.
    BARTÁNUS - 0:1
     
    28:50
    Košice dali gól!
    Košickí hokejisti sa dostávajú do vedenia v tomto zápase vďaka fatálnej chybe Ľubomíra Dindu. Tento popradský obranca sa zmocnil puku v rohu klziska, následne ho chcel poza bránu preniesť na Kasíka, no presne za Kostúrovou bránou sa tam objavil Suja, ktorý skvelo posunul pred bránkovisko MAREKOVI BARTÁNUSOVI a ten pohotovo prekonal z tesnej blízkosti Kostúra!
    Asistencia: Jakub Suja.
     
    27:49
    Vo veľkej šanci bol následne aj Peter Boltun, ktorý dorážal Bartečkovo zakončenie z tesnej blízkosti, no napokon to namieril len znovu vedľa košickej svätyne!
     
    19:02
    Presilová hra pre Košice. Štefan Fabian odchádza na dve minúty za pád pod nohy.
     
    12:53
    Košickí hokejisti znovu pochybili v rozohrávke, tento raz ich od puku odstavil dravý Paločko, ktorý posunul Krotákovi na pravý kruh, ten pekne dával do medzikružia Takáčovi, no lenže ten chcel ešte Krotákovi vrátiť puk, no cez dvoch košických hráčov sa to už nepodarilo.
     
    12:26
    Cebákovi po vyhratom vhadzovaní Košíc nesadol puk na hokejku, prihral ho rovno Arnemu Krotákovi do ľavého kruhu, popradský kapitán z prvej strieľal, no Melicherčík absolútne pohotovo zachytil puk do svojej lapačky!
     
    05:41
    V prvej početnej výhode dnešného stretnutia si zahrajú domáci. Michal Šeda odchádza na dve minúty za podrazenie.
     
    03:30
    Nebezpečenstvo pre hostí! Arne Kroták potiahol útočnú akciu po ľavom krídle, následne skvelo našiel v medzikruží Matúša Paločka, ktorý smeroval blafákom na Melicherčíka, no bekhendom trafil iba jeho výstroj a aj následná dorážka bola skvelo zachytená košickým brankárom!
     
    01:03
    Hneď na úvod nebezpečná situácia pred Melicherčíkom! Takáč potiahol puk po pravom krídle a z rohu klziska hľadal pred bránkoviskom Krotáka, no ten mieril vedľa brány!

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 29. Bartánus (Suja)


    HK Poprad: Kostúr (Sedlačko) – Suchý, Kurali – Fabian ("A"), Dinda – Kasík, Malina – Makovský, D. Brejčák – Bartečko ("A"), Boltun, T. Sýkora – Paločko, Takáč, Kroták ("C") – Hvila, Paukovček, Matis – Gápa, Mlynčár, M. Nagy
    HC Košice: Melicherčík (Hylák) – Štrbák ("C"), Černák – Philipp ("A"), Drgoň – Jánošík, Cebák – Šeda, Macejko – Jenčík, Bartoš, Bicek ("A") – Sojčík, Češík, Lapšanský – Bartánus, Hrnka, Suja – Stupka, Chovan, Hinďoš

    Rozhodčí: Novák, J. Konc – Gajan, Sčensný

    Diváci: 2946
    bahis siteleri