Havlíčkův Brod – Příbram 9:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
9:2 (1:2, 3:0, 5:0)
HC Baník Příbram
Pátek 21.11.2014, 18:35 • ZS Kotlina • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    59:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A to nebylo ještě poslední slovo Adamovy družiny, stav je už 9:2! Jakub Kraučuk naservíroval jako na podnose hezký pas mezi kruhy na LUKÁŠE KŘÍŽKA, který se trefil přesně k tyčce! Asistence: Jakub Kraučuk.
     
    58:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To je až příliš krutý závěr pro hosty z Příbrami, kteří už inkasují osmou branku! Po ose hřiště se probil až před brankoviště JAKUB KRAUČUK mířil přesně mimo dosah gólmana Supa! Bez asistence.
     
    58:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Autorem branky je PILNÝ. Asistence: Králíček a Veverka.
     
    57:36
    Vylouženou šanci si vytvořili hosté! Sám na bránu se řítil stíhán obránci Štěpán Pinkas, který po ledě hledal mezírku mezi Hanákovými betony, ale neúspěšně!
     
    54:35
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hezkou individuální akci předvedl JAKUB KRAUČUK, který se v rohu pásma chopil kotouče, prokličkoval se až mezi kruhy a vyprodukoval krásnou střelu, za níž se gólman Sup jen bezmocně ohlédl! Bez asistence.
     
    51:25
    V samostatném úniku se objevil Jakub Kraučuk, který si sjel až před brankoviště a zblízka vypálil, ale neměl přesnou mušku a gólman Sup vyhrál vzájemný souboj!
     
    49:37
    Tereza Vanišová se Štěpánem Pinkasem to v rohu útočného pásma sehrála skvěle a před brankou pálil bez přípravy David Beneš, ale nepřehodil Hanákův beton!
     
    41:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Rebelové založili slibný protiútok a odskakují bojovnému soupeři na rozdíl tří branek! Lukáš beran založil celou akci, když podél pravého mantinelu vyslal vpřed Tomáše Cejpka. Ten si najel blíže brance a v přečíslení 2 na 1 přihrál vedle sebe na DAVIDA MICHÁLKA, který trefil mezírku u přední tyčky! Asistence: Tomáš Cejpek, Lukáš Beran.
     
    40:37
    Tereza Vanišová se objevila ve velmi slibné příležitosti! Mezi kruhy se opřela do kotouče, který jen tak tak vytlačil gólman Hanák vedle své prvé tyčky!
     
    39:46
    Obrovskou šanci měl ještě Vojtěch Veverka, který málem přidal další úder do sítě otřesených Středočechů! Z prostoru mezi kruhy trefil tyčku, od níž se puk odrazil pod betony gólmana Supa. Ten měl opravdu pořádný kopec štěstí!
     
    39:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové předvedli bleskový přechod do útočného pásma a jejich bleskový kontr slaví ten největší možný úspěch! David Michálek naservíroval milimetrově přesný pas mezi kruhy, kde si Tomáš Cejpek srovnal puk na hůl a nechytatelnou dělovkou zavěsil pod horní tyčku! Asistence: David Michálek, Jiří Kopic.
     
    37:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladé bojovníci z Kotliny jdou nakonec do zaslouženého vedení! Jakub Kraučuk poslal kotouč k mantinelu na hůl TOMÁŠE CEJPKA, který práskl do puku a jeho dělovka odrazem o vzdálenější tyčku zapadla za záda překvapeného brankáře Supa, který nestihl zareagovat! Asistence: Jakub Kraučuk, Miroslav Hanák.
     
    33:51
    Akce Rebelů pokračovala a na modré čáře se opřel do kotouče Jiří Kopic. Mířil dobře nad beton, ale gólman Sup předvedl proti jeho ráně parádní semafor!
     
    31:34
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Teď to ale Rebelové sehráli fantasticky a slaví kýžené vyrovnání! Od Lukáše Berana přebral kotouč v rohu pásma Tomáš Cejpek a vykouzlil lahůdkovou nahrávku mezi kruhy, odkud se opřel vší silou do puku DAVID MICHÁLEK a nedal šanci gólmanovi Supovi, který se nemohl stihnout přesunout! Asistence: Tomáš Cejpek, Lukáš Beran.
     
    30:54
    Rebelové mají i neuvěřitelnou smůlu, zblízka střílel kapitán Tomáš Cejpek, ale kotouč se od gólmana Supa dostal na horní síťku!
     
    28:28
    Teď zblízka střílel osamocený Pavel Hendrych, jenže ani on z mírného úhlu na levé straně nedopravil puk za betony skvělého brankáře Supa!
     
    26:36
    Domácí mohli paradoxně vyrovnat při vlastním oslabení! Jan Jelínek v přečíslení 2 na 1 nahrál před brankoviště Jakubu Kraučukovi, ale ten nastřelil tyč!
     
    26:06
    Marek Bancíř (HBR) ho při jeho pokusu hákoval.
     
    26:06
    A Rebelové mohou být rádi, že neprohrávají už o dvě branky! V samostatném úniku se ocitl David Beneš, ale gólman Hanák vyrazil betonem puk do ochranné sítě!
     
    19:12
    Mladí bojovníci z Kotliny teď vyvinuli obrovský tlak na gólmana Supa, který měl plnou výstroj práce! Zblízka zlikvidoval několik nebezpečných ran a udržel puk před čarou!
     
    18:15
    Příbram právě vstřelila branku!
    To je neuvěřitelné! Středočeši teď udělují Rebelům lekci z produktivity a znovu jdou do vedení! Kotouč putoval po ose Matěj Švancar – Roman Kala – MARTINA VONKOVÁ a česká reprezentantka se trefila přesně do černého, když gólmana Kekulu překvapila ranou z levého kruhu! Asistence: Roman Kala, Matěj Švancar.
     
    17:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Jenže příbramská radost trvala jen malou chviličku, v Kotlině je vyrovnáno! Lukáš Křížek nahodil kotouč před brankoviště na JOSEFA PILNÉHO, který sice na první pokus trefil znovu skvělého brankáře Supa, ale vzápětí brodský střelec se štěstím dopravil puk do sítě! Asistence: Lukáš Křížek.
     
    17:11
    Příbram právě vstřelila branku! Autorem branky je BENEŠ. Asistence: Kozelka.
     
    16:26
    Vojtěch Veverka (HBR) předvedl zbytečný faul v rohu pásma a pyká za napadení.
     
    15:49
    Lukáš Křížek se ocitl sám před bránou a snažil se brankáře Supa rozhýbat, ale bez úspěchu. Maskovaná opora hostů se vyznamenala u tyče betonem!
     
    14:17
    Naprostou loženku teď nevyužil Jakub Kraučuk, který dostal nádherný pas mezi kruhy, sjel si až před bránu a trefil gólmana Supa, od kterého se kotouč odrazil do břevna!
     
    11:17
    Obrovskou tutovku teď zahodil Pavel Hendrych, který dorážel po střele Dominika Suchého od modré čáry, jíž brankář Sup vyrazil betony, ale trefil jen tyč!
     
    08:54
    Znovu hned několik Rebelů pálilo z příznivé palebné pozice, jenže brankář Sup je dnes famózní a stále drží čisté konto po sérii výtečných zákroků!
     
    07:48
    Obrovskou příležitost měla Tereza Vanišová, která ukázala, že je hodně silná na puku a má rychlé nohy. Natlačila se z pravé strany za brodské beky a zblízka trefila gólmana Kekulu, který neudržel puk a jen tak tak ho přidržel před brankovou čarou!
     
    07:08
    Teď se vrhla kupředu Příbram a bylo z toho pořádné nebezpečí! Přesnou nahrávku do předbrankové prostoru vyfasoval Martin Kolda a zblízka trefil gólmana Kekulu!

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 18. Pilný (Křížek), 32. Michálek (Cejpek, Beran), 38. Cejpek (Kraučuk, Hanák), 40. Cejpek (Michálek, Kopic), 42. Michálek (Cejpek, Beran), 55. Kraučuk, 59. Pilný (Králíček, Veverka), 59. Kraučuk, 60. Křížek (Kraučuk) – 18. Beneš (Kozelka), 19. Vonková (Kala, Švancar)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Kekula (od 21. Hanák) – Suchý "A", Vacek, Lacina, Bancíř, Hrabaň, Benák, Kopic, M. Němec – Veverka, Jelínek "A", Kraučuk – Michálek, Cejpek "C", Beran, Hendrych, Králíček, Křížek, Pilný.
    HC Baník Příbram: Sup – Vacek, Novotný, Kozelka, Kálal, Pokorný, Beneš "A", Pinkas "A", Rezek, Švancar, Uhlík, Kala "C", Panajotis, Vonková, Vanišová, Erben, Kolda, Mašek.

    Rozhodčí: Svatopluk Kopeček – Ondřej Polák, Lukáš Rampír.
    bahis siteleri