Fehérvár – Znojmo 4:5 (2:3 po s.n.)
po s.n. (2:3)
Fehérvár AV19
4:5 (2:1, 1:2, 1:1 - 0:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Pátek 21.11.2014, 19:15 • Ifjabb Ocskay Gábor Ice Hall • bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Orli Znojmo.
    Rozhodující samostatný nájezd proměnil PETER PUCHER.
     
    46:12
    Orli právě vstřelili branku!
    Skvělá souhra celé znojemské pětice! Podešva zatáhl kotouč do pásma, puk se dostal na modrou k Bořutovi, který fantastickou přihrávkou napříč útočným pásmem našel u pravé tyče zcela volného PETERA PUCHERA, pro kterého nebyl problém trefit odkrytou branku. Je vyrovnáno! Asistence: Antonín Bořuta a Adam Havlík.
     
    40:44
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Domácí jdou opět do vedení a rychle využívají přesilovou hru. JEFF LOVECCHIO si vyměnil puk se Sarauerem, nabruslil na levý kruh a švihem vymetl pavučinky v horním růžku znojemské branky. Asistence: Andrew Sarauer a Kevin Wehrs.
     
    39:16
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Teď to může znojemské hokejisty mrzet ještě víc. Z protiútoku totiž zamířil krásnou ranou přesně k tyči obránce MICHAEL BOIVIN a je vyrovnáno. Bez asistence.
     
    30:44
    Orli právě vstřelili branku!
    Skvěle! Z ničeho nic udeřilo na druhé straně, poté co Fehérvár ztratil kotouč při rozehrávce, k němu se dostal RADEK ČÍP a švihem nad lapačku brankáře posílá Znojmo do vedení! To může být tvrdá rána pro domácí, kteří poslední minuty strávili v útočném pásmu. Bez asistence.
     
    23:50
    Orli právě vstřelili branku!
    Jenže hned vzápětí je vyrovnáno! Hezkou přihrávku Abdula proměňuje ve druhý gól Orlů JAN LATTNER! Asistence: Jindřich Abdul a Ondřej Fiala.
     
    16:15
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    S góly se v Maďarsku roztrhl pytel. Přibližně minutu po vyrovnávací trefě si domácí berou vedení zpátky, poté co se ve znojemském pásmu krásně uvolnil JEFF LOVECCHIO a přesnou ranou překonává Nechvátala. Asistence: Johan Ejdepalm.
     
    15:05
    Orli právě vstřelili branku!
    A je vyrovnáno. Znojmo znovu potvrzuje svou sílu v početních výhodách, když ANTONÍN BOŘUTA napálil Tomasovu přihrávku přímo do pravého horního růžku domácí klece. Pro znojemského zadáka je to vůbec první branka v sezóně. Asistence: Roman Tomas a Jan Lattner.
     
    13:42
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Nakonec ale domácí přesilovku využívají. Ejdepalmovu střelu ještě Nechvátal vyrazil, na dorážku CSABY KOVÁCSE už ale nedosáhl a domácí se ujímají vedení. Asistence: Johan Ejdepalm a Bence Szirányi.

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 14. Kovács (Ejdepalm, Szirányi), 17. LoVecchio (Ejdepalm), 40. Boivin, 41. LoVecchio (Sarauer, Wehrs) – 16. Bořuta (Tomas, Lattner), 24. Lattner (Abdul, Fiala), 31. Číp, 47. Pucher (Bořuta, Havlík), rozh. náj. Pucher

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Pucher (ZNO)
    1:1   Bartalis (FEH)
    2. série:
    1:1   Tomas (ZNO)
    2:1   Sarauer (FEH)
    3. série:
    2:2   Podešva (ZNO)
    2:2   Kovács (FEH)
    4. série:
    2:2   Sarauer (FEH)
    2:3   Pucher (ZNO)


    Fehérvár AV19: Robinson (Rajna) – Orbán, Varga, Boivin, Ejdepalm, Wehrs, Szirányi, Tokaji, Hetényi – Benk, Bartalis, Magosi – LoVecchio, Sarauer, Banham – Kovács, Sikorcin, Marino – Kocsis, Nemes, Vincze.
    HC LERAM Orli Znojmo: Nechvátal (od 3. nájezdu Tomek) – Štach, Grof, Pavlikovský, Bača, Bořuta, Jass, Nemčík, Klimíček – Tomas, Rehuš, Číp – Podešva, Pucher, Havlík – Beroun, Bartoš, Novák – Lattner, Fiala, Abdul.

    Rozhodčí: Dremelj, Erd – Johnston, Soos

    Diváci: 3429
    bahis siteleri