Dubnica – Skalica 0:0 (kon.) | Žilina B – Nové Mesto n/V 3:0 (kon.) | L. Mikuláš – Bardejov 0:0 (kon.)
Prešov – R. Sobota 3:1 (kon.) | Michalovce – Trebišov 7:0 (kon.) | Dolný Kubín – Lok. Košice 2:1 (kon.)
Nitra – Pohronie 2:3 (kon.) | Poprad – Bodva Moldava 3:0 (kon.)
konec
FK Dubnica
0:0 (0:0)
MFK Skalica
sk Sobota 22.11.2014, 13:00 • Mestský štadión v Dubnici nad Váhom • MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Striedanie v tíme MFK Dubnica nad Váhom: z ihriska odchádza Richard Čiernik, prichádza Juraj Krošlák.
     
    89
    Striedanie v tíme MFK Dubnica nad Váhom: z ihriska odchádza Andrej Števček, prichádza Roman Hlatký.
     
    86
    Po nepríjemnom faule na Takáča vidí žltú kartu Skaličan Jakub Nemec. Hráč domácich sa chvíľu zvíjal v bolestiach na trávniku, našťastie je už v poriadku.
     
    84
    Striedanie v tíme MFK Skalica: z ihriska odchádza Michal Hyža, prichádza Andrej Petrovský.
     
    81
    A mohol prísť šok na opačnej strane! Po dlhom nákope sa tam cez obrancu dravo presadil Števček, aby následne krásnou pätičkou vysunul do čistej šance Šmahajčíka, ten už chcel zakončovať sám pred brankárom, v poslednej chvíli mu ale loptu v sklze odkopol Konečný!
     
    79
    Podozrivá situácia v šestnástke Dubnica, penalta z toho nie je! Začalo to nevinne – center z ľavej strany prepadol na vzdialenejšiu žrď, kde loptu okamžite vracal do ohňa Švrček. Pred bránou chcel zakončovať Noeveský, ktorý v súboji s obrancom padol na zem a pýtal si penaltu, rozhodca nechal pokračovať v hre!
     
    61
    V krátkom slede ďalšia tutovka hostí, tentoraz ešte väčšia! Pri vysokom oblúčiku na pravú stranu šestnástky si Slávik výbeh rozmyslel, a tak mohol Šebesta sklepnúť loptu až ku čiare Švrčekovi, ktorého strelu z uhla vyrazil nohou na čiare Slávik!
     
    60
    Skaličania začínajú domácim naozaj nepríjemne hroziť! Švrček sa nádherne uvoľnil na pravej strane, zasekol si loptu a aj pekne vystrelil k bližšej žrdi, tam loptu vyrazil skvelý Slávik!
     
    58
    Tak, a je tu aj prvá naozaj veľká šanca druhého polčasu! Skaličania využili zlú rozohrávku domácich, Švrček naozaj umnou prihrávkou našiel na pravej strane šestnástky voľného Šebestu, ktorý mieril volejom z prvej tesne nad bránu!
     
    46
    Za stiahnutie súpera zozadu je napomínaný Dubničan Martin Suchý.
     
    40
    Veľká šance Skalice! Jakubek si prebral presnú prihrávku na ľavej strane, vrútil sa do šestnástky a veľmi pekne to skúsil krížnou prízemnou strelou, len tesne minul protiľahlú žrď!
     
    34
    Skalický roh, po ktorom sa mohlo meniť skóre! Po centri na vzdialenejšiu žrď sa totiž k zakončeniu dostal Nemec, volejom ale mieril vo výbornej pozícii nad bránu!
     
    23
    Striedanie v tíme MFK Skalica: z ihriska odchádza Radim Kleiber, prichádza Ondrej Neoveský.
     
    12
    A pozor, sieť sa mohla vlniť na druhej strane! Šmahajčík si tesne za poliacou čiarou prebral dlhú prihrávku a po dlhom šprinte postupoval tiesnený sám na brankára, na konci skúsil Lupača obstreliť k pravej žrdi, brankár hostí úmysel vystihol a končekmi prstov loptu vytlačil na roh!
     
    9
    Nádherný futbalový moment! Skaličania to znovu rozohrali prostredníctvom postupnej kombinácie, keď sa k lopte dostal na pravej strane Nemec a presným centrom našiel na hranici šestnástky Jakubeka. Ten si loptu nádherne prebral a exportným volejom vystrelil, Slávik ešte krajším zákrokom loptu vyrazil na roh!

    Tomáš Schügerl

    Branky:

    Karty:   46. Suchý (DUB) – 86. Nemec (SKA)


    FK Dubnica: Slávik – Takáč, Cisár, Šupák (C), Štefánek – Števček, Suchý, Čiernik, Sečány – Bielik, Šmahajčík
    Náhradníci: Digaňa (NB) – Prchlík, Habšuda, Hlatký, Vaculík, Krošlák, Janco

    MFK Skalica: Lupač – Hesek, Konečný, Majerník, Šefčík (C) – Hyža (84.Petrovský), Švrček, Šebesta – Kleiber (23.Neoveský), Jakubek, Nemec
    Náhradníci: Fišan (NB) – Černek, Čavojský, Neoveský, Petrovský, Jarábek

    Rozhodčí: Michlian – Poláček, Hrdlička

    Diváci: 380
    bahis siteleri