Toronto – Detroit 4:1 (kon.) | Boston – Montreal 0:2 (kon.) | Tampa – Minnesota 2:1 (kon.)
NY Islanders – Pittsburgh 4:1 (kon.) | Philadelphia – Columbus 4:2 (kon.) | Washington – Buffalo 1:2 (kon.)
Nashville – Florida 3:2 (1:0 po s.n.) | Dallas – Los Angeles 5:4 (kon.) | Colorado – Carolina 4:3 (kon.)
Edmonton – Chicago 1:7 (kon.) | Calgary – New Jersey 5:4 (2:1 po s.n.) | San Jose – Arizona 3:4 (0:1 po s.n.)
Winnipeg – St. Louis 2:4 (kon.)
po s.n. (2:1)
Calgary Flames
5:4 (0:2, 1:1, 3:1 - 0:0)
New Jersey Devils
Neděle 23.11.2014, 04:10 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jiří HUDLER - 5:4
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Calgary Flames.
    Autorem vítězné branky je JIŘÍ HUDLER.
    Curtis GLENRCROSS - 4:4
     
    59:55
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tak to je opravdu neuvěřitelný zvrat. Domácí hráči za necelé dvě a půl minuty smazali dvoubrankové manko a poslali zápas do prodloužení. Z bezprostřední blízkosti se v závěrečném závaru prosadil CURTIS GLENCROSS. Asistence: Johny Gaudreau, Jiří Hudler.
    Jiří HUDLER - 3:4
     
    57:30
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Flames dramatizují koncovku utkání. Po Giordanově střele, kterou Clemmensen vyrazil před sebe, se ke kotouči dostal nejrychleji JIŘÍ HUDLER, který procedil puk až do brány. Asistence: Mike Girordano, TJ Brodie
    Tuomo RUUTU - 2:4
     
    50:26
    Devils právě vstřelili branku!
    Giordano udělal při snaze zachytit kotouč na útočné modrou obrovskou chybu a nabídl soupeři přečíslení dva na jednoho. Tuomo Ruttu po Ryderově přihrávce vypálil do připraveného Clemmensena. Finský forward byl ale pozorný a propracoval se i k dorážce, kterou nakonec bekhendem dostal do sítě. Asistence: Michael Ryder, Adam Larsson.
    Josh JOORIS - 2:3
     
    42:25
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Přesilovou hru využívají i Plameny. Po Russelově střele od modré čáry se k odraženému kotouči nejrychleji dostal JOSH JOORIS, který posunul kotouč až za záda gólmana Ďáblů. Asistence: Michael Ferland, Kris Russell.
    Travis ZAJAC - 1:3
     
    39:53
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a vedou opět o dva góly. Po Židlického ráně od hrazení se kotouč odrazil k Adamu Henriquemu, který ještě finského gólmana ve službách Flames nepřekonal, druhá dorážka TRAVISE ZAJACA však již za Ramem skončila. Asistence: Adam Henrique, Marek Židlický.
    Curtis GLENCROSS - 1:2
     
    30:18
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Krátký tlak domácích Plamenů nakonec vyústil v kontaktní gól. CURTIS GLENCROSS vystihl rozehrávku Ďáblu, na nic nečekal a pohotově vypálil k levé tyči, od níž se kotouč odrazil za Clemmensenova záda. Bez asistence.
    Mike CAMMALLERI - 0:2
     
    13:46
    Devils právě vstřelili branku!
    New Jersey vedou již o dva góly. Skvělou individuální akcí se tentokrát blýskl Jaromír Jágr, který na sebe nalákal pozornost dvou beků. Přesto v jejich obležení dokázal bekhendem nahrát na pravý kruh MIKU CAMMALLERIMU, odkud se zkušený kanadský forward nemýlil. Asistence: Jaromír Jágr, Marek Židlický.
    Patrick HENRIQUE - 0:1
     
    05:04
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak to byla opravdu moc pěkná akce! Patrik Eliáš zavezl kotouč do útočného pásma a zády k Ramově bráně posunul puk na pravý kruh, kde stál nikým nekrytý ADAM HENRIQUE, který bez větších problémů prostřelil finského gólmana Flames. Asistence: Patrik Eliáš, Martin Havlát.

    Miroslav Vozdecký

    Branky a nahrávky: 31. Glencross, 43. Jooris (Ferland, Russell), 58. Hudler (Giordano, Brodie), 60. Glencross (Gardreau, Hudler), rozh. náj. Hudler – 6. Henrique (Eliáš, Havlát), 14. Cammalleri (Jágr, Židlický), 40. Zajac (Henrique, Židlický), 51. Ruutu (Ryder, Larsson)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Gaudreau (CGY)
    0:0   Josefson (NJD)
    2. série:
    1:0   Monahan (CGY)
    1:1   Cammalleri (NJD)
    3. série:
    1:1   Knight (CGY)
    1:1   Henrique (NJD)
    4. série:
    2:1   Hudler (CGY)
    2:1   Zajac (NJD)


    Calgary Flames: Ramo (Hiller) – Giordano, TJ Brodie, Russell, Wideman, Šmíd, Engelland – Glencross, Monahan, Byron – Gaudreau, Granlund, Hudler – Ferland, Jooris, Bouma – Setoguchi, Knight, Bärtschi
    New Jersey Devils: Clemmensen (Schneider) – Greene, Severson, Gelinas, Židlický, Larsson, Helgeson – Cammalleri, Zajac, Jágr – Havlát, Eliáš, Henrique – Ruutu, Josefson, Ryder – Zubrus, Gionta, Berrier

    Rozhodčí: Francis Charron, Dan O'Rourke, Mike Cvik, Brian Murphy

    Diváci: 18 874
    bahis siteleri