Toronto – Detroit 4:1 (kon.) | Boston – Montreal 0:2 (kon.) | Tampa – Minnesota 2:1 (kon.)
NY Islanders – Pittsburgh 4:1 (kon.) | Philadelphia – Columbus 4:2 (kon.) | Washington – Buffalo 1:2 (kon.)
Nashville – Florida 3:2 (1:0 po s.n.) | Dallas – Los Angeles 5:4 (kon.) | Colorado – Carolina 4:3 (kon.)
Edmonton – Chicago 1:7 (kon.) | Calgary – New Jersey 5:4 (2:1 po s.n.) | San Jose – Arizona 3:4 (0:1 po s.n.)
Winnipeg – St. Louis 2:4 (kon.)
po s.n. (0:1)
San Jose Sharks
3:4 (0:2, 2:0, 1:1 - 0:0)
Arizona Coyotes
Neděle 23.11.2014, 04:40 • SAP Center, San Jose (kapacita 17562 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Antoine VERMETTE - 3:4
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Arizona Coyotes.
    Autorem vítězné branky je ANTOINE VERMETTE.
    Joe PAVELSKI - 3:3
     
    47:47
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácím se v přesilové hře povedlo vyrovnat! Po několika přihrávkách na modré čáře s Couturem se Brent Burns odhodlal ke střele, kterou v těsné blízkosti Dubnyka tečoval nehlídaný JOE PAVELSKI! Asistence: Brent Burns a Logan Couture.
    Shane DOAN - 2:3
     
    40:52
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté se opět na začátku třetí třetiny ujímají vedení! Hertl nezpracoval puk na obranné modré čáře, Yandle jej o něj obral, rychle přihrál na Gagnera, s jehož bekhendovou střelou si Niemi ještě dokázal poradit, na dorážku SHANA DOANA z bezprostřední blízkosti už byl ale krátký! Asistence: Sam Gagner a Tobias Rieder.
    Andrew DESJARDINS - 2:2
     
    37:53
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Coyotes sice zvládli ubránit dvě po sobě jdoucí oslabení, i tak ale inkasují! Po chybě ve středním pásmu se do útočného pásma dostal Kennedy, jeho střelu od pravého mantinelu Dubnyk vyrazil pouze před sebe, kde stál připravený ANDREW DESJARDINS, který uklidil puk do odkryté části branky! Asistence: Tyler Kennedy a Matt Nieto.
    Tommy WINGELS - 1:2
     
    24:11
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Nejenom, že se hostům v početní výhodě příliš nedaří, oni dostávají dokonce gól! Goodrow vybojoval puk na obranné modré čáře v souboji s Ekman-Larssonem a situaci dvou na jednoho vyřešil ideální přihrávkou na TOMMYHO WINGELSE, který trefil přesně odkrytý prostor, Dubnyk neměl šanci zasáhnout! Asistence: Barclay Goodrow.
    David SCHLEMKO - 0:2
     
    12:05
    Arizona právě vstřelila branku!
    To je neuvěřitelné, hosté dokáží z mála vytěžit hodně! Korpikoski u mantinelu dokázal prostrčit kotouč na Boedkera a najednou z toho byla situace 3 na 2. Dánský útočník zpětnou přihrávkou našel DAVIDA SCHLEMKA, jehož střela do Niemiho protipohybu se zastavila až v šibenici! Asistence: Mikkel Boedker a Lauri Korpikoski.
    Antoine VERMETTE - 0:1
     
    06:08
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté se v přesilové hře ujímají vedení! Boedkerova střela po dobré Yandleově přihrávce sice nevyšla, Doan ale v souboji s Burnsem dokázal prostrčit puk před branku, kde ANTOINE VERMETTE jen lehce šťouchl do kotouče a prostřelil Niemiho! Asistence: Shane Doan a Mikkel Boedker.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 25. Wingels (Goodrow), 38. Desjardins (Kennedy, Nieto), 48. Pavelski (Burns, Couture) – 7. Vermette (Doan, Boedker), 13. Schlemko (Boedker, Korpikoski), 41. Doan (Gagner, Rieder), rozh. náj. Vermette

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Couture (SJS)
    0:0   Gagner (ARI)
    2. série:
    0:0   Pavelski (SJS)
    0:0   Boedker (ARI)
    3. série:
    0:0   Goodrow (SJS)
    0:1   Vermette (ARI)


    San Jose Sharks: Niemi (Grosenick) – Vlasic, Braun, Dillon, Burns, Mueller, Hannan – Marleau, Thornton, Hertl – Nieto, Couture, Pavelski – Goodrow, Sheppard, Wingels – McGinn, Desjardins, Kennedy. Trenér: Todd McLellan.
    Arizona Coyotes: Dubnyk (Smith) – Ekman-Larsson, Michálek, Yandle, Murphy, Schlemko, Stone – Korpikoski, Vermette, Boedker – Rieder, Gagner, Doan (C) – Lessio, Chipchura, Erat – McMillan, Vitale, Crombeen. Trenér: Dave Tippett.

    Rozhodčí: Sutherland, O'Halloran – Driscoll, Wheler

    Diváci: 17297
    bahis siteleri