Novosibirsk – Novokuzněck 4:2 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
4:2 (2:0, 1:1, 1:1)
Metallurg Novokuzněck
Neděle 23.11.2014, 12:00 • Ice Sports Palace Sibir • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:51
    James O'Brien (NOV) ještě přidržel a tvrdě dohrál domácího obránce, za což míří na trestnou lavici.
     
    59:37
    Andrej Skabelka si bere také oddechový čas a domácí pětice se na posledních dvacet sekund snaží nabrat čím jak nejvíce sil.
     
    58:57
    Ložkin zůstal po timeoutu Novokuzněcku na střídačce a hosté to zkouší v šesti!
     
    58:57
    Na druhé straně se po skvělém prostrčení dostal před Koskinena zcela volný Galimov, ale i domácí gólman předvedl skvělý a hlavně důležitý zákrok, kterým podržel svůj tým
     
    58:42
    Arťom Vorošilo vystihl přihrávku na modrou čáru, ale Ložkin mu tváří v tvář lehnul pod nohy a vyrazil mu kotouč.
     
    57:43
    Kurepanov zblízka přestřelil Koskinenovu bránu!
    Ansel GALIMOV - 4:2
     
    54:55
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Novokuzněck přeci jenom využívá přesilovou hru a snižuje na 4:2. Mikko Koskinen tentokrát jen vyrazil ránu od modré a u brankoviště dobře postavený ANSEL GALIMOV dorazil kotouč za záda finského brankáře. Asistence: Vladimir Malinovskij, Sergej Dorofějev
     
    52:59
    Hosté se tlačili do šance, kterou zlikvidoval Koskinen, ale hráči Novokuzněcku nemusí příliš smutnit, protože si po faulu Sergeje Šumakova (SIB) zahrají přesilovou hru.
    Stěpan SANNIKOV - 4:1

     
    51:38
    Sibir právě vstřelil branku!
    K trestnému střílení se pochopitelně rozjel faulovaný STĚPAN SANNIKOV, položil si Ložkina a v pohodě zakončil nad pravý beton hostujícího brankáře.
     
    51:38
    Stěpan Sannikov se dostal za obránce Novokuzněcku, Skutar jej podrazil a uvidíme druhé trestné střílení v tomto utkání.
     
    44:35
    Domácí se dostali do přečíslení dvou proti jednomu, ale Thuresson dostal přihrávku příliš za sebe a nedokázal zakončit proti přesouvajícímu se Ložkinovi.
     
    41:55
    Sibir špatně střídal a Andreas Thuresson (SIB) míří na trestnou lavici za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    40:51
    Po zakázaném uvolnění se vhazovalo u Koskinena a obrovskou šanci ke skórování měl Komaristyj, který však nedokázal doklepnout puk do odkryté horní poloviny branky.
     
    37:12
    Mikko Koskinen si počkal na Galimovovu forhendovou kličku a vyrazil puk vyrážečkou.
     
    37:12
    Ansel Galimov byl osekáván při svém úniku a pojede trestné střílení!
    Jonas ENLUND - 3:1
     
    36:59
    Sibir právě vstřelil branku!
    První pětka domácích dokázala sevřít Novokuzněck a zvyšuje na 3:1. Dmitrij Kugryšev našel podobně jako při brance Novokuzněcku Stoa svého spoluhráče před bránou a JONAS ENLUND se trefil stejně jako Fairchild mezi betony bezmocného brankáře. Asistence: Dmitrij Kugryšev
     
    35:54
    Tak ještě opravím situaci ohledně předchozí střele Dorofějeva, kterou nakonec zastavila až tyč!
     
    34:21
    Hosté hrají přesilovku docela dobře a Koskinen musel předvést nelehký zákrok proti dělovce Dorofějeva, kterou nakonec vyrazil lapačkou.
     
    33:06
    Hosté nyní hodně protestovali a Sergej Gimajev (SIB) nakonec odchází na trestnou lavici z důvodu vyhození puku mimo hřiště.
     
    32:15
    Další šance domácích! Alexej Kopejkin byl sám před Ložkinem, ale ještě trochu zbytečně vymýšlel kličku a brankáře Novokuzněcku překonat nedokázal.
     
    31:38
    Obrovskou šanci měl Jonas Enlund, který vykoupal Ložkina, ale nedokázal zasunout puk do zcela odkryté brány! Nutno říci, že jej hostující brankář při zakončení podrazil.
     
    30:10
    Šumakov nyní předvedl pěknou akci, při které se prokličkoval až před Ložkina, ale v tísni nedokázal pořádně zakončit a puk mizí vedle tyče hostující branky.
    Cade FAIRCHILD - 2:1
     
    28:30
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovku a dostávají se na dostřel. Ryan Stoa našel zpoza brány přesnou přihrávkou hokejku CADEA FAIRCHILDA, který z hranice brankoviště zakončil přesně mezi betony Mikko Koskinena. Asistence: Ryan Stoa, James O'Brien
     
    27:54
    Tak nakonec ne. Igor Ožiganov (SIB) předvedl ještě třetí sporný zákrok a za ten už vyloučen je – 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    23:38
    Hosté mají potíže a Sibir se dostává celkem jednoduše do zakončení. Po sólu až z vlastní třetiny se před Ložkina natlačil Koskiranta, ale hostující brankář dokázal zasáhnout betonem a udržel "jen" dvoubrankový rozdíl.
     
    19:31
    Nikita Kamalov (NOV) vyloučen na dvě minuty za hrubost.
     
    19:15
    Vitalij Zotov se na druhé straně dostal k zakončení mezi dvěma obránci, ale Koskinen dokázal zasáhnout pravým betonem a udržel dvoubrankové vedení svého týmu.
     
    18:57
    Opět hostům ujela dvojice domácích, ale Vorošilo nedokázal posunout rychlou přihrávku do prázdné brány.
    Jonas ENLUND - 2:0
     
    17:41
    Sibir právě vstřelil branku!
    Místo vyrovnání je tady druhá branka Sibiru a hosté se pomalu dostávají do potíží. JONAS ENLUND se dostal s jedním ze svých spoluhráčů do přečíslení dva na jednoho, nic nevymýšlel, vystřelil a našel mezírku mezi Ložkinovými betony. Asistence: Jarno Koskiranta, Igor Ožiganov
    Sergej ŠUMAKOV - 1:0
     
    13:29
    Sibir právě vstřelil branku!
    Třetí formace Sibiru získala puk ve vlastním pásmu a nakonec slaví branku. Šumakov zavezl kotouč do útočného pásma, přihrál Sannikovovi, který vyslal jedovatou střelu. Ložkin sice dokázal zasáhnout, ale puk vyrazil přesně na hokejku SERGEJE ŠUMAKOVA, který neměl problém s doražením kotouče do odkryté brány. Asistence: Stěpan Sannikov
     
    10:10
    Kopejkin si sjel k tyči, kam mířila přihrávka od mantinelu, ale v poslední chvíli byl domácí útočník atakován obráncem a nedokázal zakončit do prázdné brány.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 14. Šumakov (Sannikov), 18. Enlund (Koskiranta, Ožiganov), 37. Enlund (Kugryšev), 52. Sannikov (TS) – 29. Fairchild (Stoa, O'Brien), 55. Galimov (Malinovskij, Dorofějev)


    HC Sibir Novosibirsk: Koskinen (Bespalov) – Alexejev, Hersley, Ožiganov, Mamašev, Gimajev, Ignatovič – Kugryšev, Koskiranta, Enlund – Monja, Bobrov, Kopejkin – Šumakov, Gubin, Sannikov – Vorošilo, Fefelov, Butuzov – Thuresson
    Metallurg Novokuzněck: Ložkin (Chakimov) – Fairchild, Lashoff, Kuklev, Dorofějev, Skutar, Gavrilyčev, Zotov, Kamalov – Kosourov, Stoa, Mitrjakov – Galimov, Malinovskij, Komaristyj – Kurepanov, Romanov, Malcev – O'Brien, Plotnikov, Sentjurin

    Rozhodčí: Jakov Dejev, Vladislav Kiseljov – Dmitrij Parfjonov, Alexander Sysujev

    Diváci: 7400
    bahis siteleri