Poprad – Banská Bystrica 2:3 (0:1 po s.n.) | Nitra – Skalica 6:3 (kon.) | Zvolen – Piešťany 4:3 (po pr.)
Trenčín – Martin 2:0 (kon.) | Žilina – Košice 2:0 (kon.)
konec
HK Nitra
6:3 (0:1, 5:1, 1:1)
HK Skalica
sk Neděle 23.11.2014, 17:00 • Zimný štadión, Nitra • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:31
    Lelkeš sa dostal do peknej gólovej šance na ľavej strane, no napokon si z ťažkého uhla nedokázal obhodiť pozorného gólmana Skalice.
     
    50:20
    Skalica si zahrá v početnej výhode – prvá v dnešnom zápase. Branislav Mezei obdržal dve minúty za faul lakťom.
    LELKEŠ - 6:3
     
    48:52
    Nitra dala gól!
    Domáci RICHARD LELKEŠ vystihol chvíľu, v ktorej sa za nitrianskou bránou zraziili dvaja skalickí hráči, následne si spoza nej nakorčuľoval pred gólmana Lipovského, počkal si na jeho pohyb a keď ho už videl položeného na ľade mu puk ukážkovo vyvesil. Bez asistencie.
     
    45:54
    Hosťujúci útočník Tomáš Méry napokon nedokázal prekonať skúseného Lakosila, ktorý svojou ľavou rukou skvele zakročil a puk vytesnil nad svoju bránu!
     
    45:54
    Kuzma podržal v samostatnom úniku Méryho a hlavný rozhodca nariadil trestné strieľanie!
     
    42:48
    Gründling si nakorčuľoval na ľavý kruh od útočnej modrej čiary, následne poriadnym príklepom ohrozil gólmana Lakosila, no ten skvele zakročil svojou vyrážačkou!
    STLOUKAL - 5:3
     
    40:07
    Skalica dala gól!
    Tak toto bolo poriadne prekvapenie z dielne skalických hokejistov! Po vyhratom vhadzovaní v strednom pásme sa najproduktívnejší skalický hráč PETER STLOUKAL dostal k puku v medzikruží, následne z hranice ľavého vystrelil a poriadne prekvapil gólmana Lakosila. Bez asistencie.
    R. MRÁZ - 5:2
     
    31:12
    Nitra dala gól!
    RICHARD MRÁZ poriadne potešil nitrianského trénera a práve v tejto presilovej hre zavŕšil svoj hetrik! Dostal sa k odrazenému puku v medzikruží a nekompromisnou strelou k ľavej žŕdke skalickej brány bez problémov prekonal gólmana Lipovského. Asistenciu si pripisuje Michal Novák.
     
    30:07
    Hosťujúci obranca Tomáš Nechala to tentokrát v strednom pásme pri mantineli poriadne prehnal a svoje nervy neudržal na uzde. Po napadnutí hlavy a krku Romana Tománka odchádza Nechala predčasne pod sprchy, keďže dostal trest 5 + do konca zápasu.
     
    29:13
    Skalický tréner si vyžiadal oddychový čas!
    H. RUČKAY - 4:2
     
    29:13
    Nitra dala gól!
    Domáci hokejisti si začínajú zo svojich súperov robiť trhací kalendár. Po peknej prihrávke od Slováka sa k zakončeniu dostal HENRICH RUČKAY, ktorý tvrdou strelou zneškodnil gólmana Lipovského s veľkým prehľadom. Asistencie si pripisujú hráči Marek Slovák a Jakub Ručkay.
    R. MRÁZ - 3:2
     
    28:13
    Nitra dala gól!
    Štefanka natlačil puk na bránu Skalice, následne sa k odrazenému puku dostal Pupák, ten vystrelil, no zblokovaný puk sa dostal len pred RICHARDA MRÁZA, ktorý z tesnej blízkosti otáča skóre zápasu v nitriansky prospech. Asistenciu si pripisuje Miroslav Pupák.
    R. MRÁZ - 2:2
     
    27:44
    Nitra dala gól!
    Skaličania tentokrát nedokázali ustrážiť aktívneho Lelkeša, ktorý sa za bránou zbavil hosťujúceho Drtinu, následne si nakorčuľoval na pravú stranu, tvrdo vystrelil, gólman Lipovský napokon puk nedokázal zachytiť a k dorážke sa dostal RICHARD MRÁZ, ktorý bol nedôrazne bránený. Asistenciu si pripisuje Richard Lelkeš.
     
    27:29
    Stloukal sa prekorčuľoval cez stred až na hranicu ľavého kruhu, no jeho následné zakončenie zblokovala až pravá žŕdka nitrianskej svätyne!
    ŠKOLIAK - 1:2
     
    24:37
    Skalica dala gól!
    Skaličania dokázali odpovedať hneď, ako to bolo možné! Po fantastickej prihrávke spred skalickej brány od Drtinu sa k zakončeniu pred gólmanom Lakosilom dostal osamotený RENÉ ŠKOLIAK, ktorý bol osamotený a jeho strela švihom skončila presne v ľavom hornom rohu nitrianskej brány. Asistenciu si pripisuje Marek Drtina.
    L. NOVÁK - 1:1
     
    23:25
    Nitra dala gól!
    Nitrania roztočili svoj ofenzívny kolotoč v presilovej hre a napokon dokázali vyrovnať! Spoza kruhov nekompromisne vystrelil Nádašdi, na jeho strelu gólman Lipovský ešte zareagoval vyrazením puku, no na následnú dorážku LUKÁŠA NOVÁKA už nemal nárok. Asistencie si pripisujú hráči Tomáš Nádašdi a Roman Tománek.
     
    23:05
    Domáci hokejisti si zahrajú v početnej výhode. Skaličan Šimíček obdržal dvojminútový trest za držanie protihráča.
     
    18:21
    Lipovský si na svoje konto pripísal ďalšie dva dobré zákroky, keď najskôr zneškodnil zblokovanú strelu z centrálnej časti od Slováka a následne si poradil aj s Bednárovým projektilom z pravej strany.
     
    14:52
    Skaličania mali ďalšiu skvelú gólovú príležitosť! Bene nekompromisne pálil z ľavej strany, následne Lakosil puk vyrazil pred seba, kde stál osamotený Stloukal, no ten napokon neprekonal ľavý betón pozorného nitrianského gólmana.
    ŠTUMPF - 0:1
     
    13:41
    Skalica dala gól!
    Skaličania sa po poriadnom zaváhaní v nitrianskej defenzíve dostávajú do vedenia! René Školiak bol za nitrianskou bránou nedôrazne bránený Jozefom Stümpelom a následne skvelou prihrávkou našiel v medzikruží nebráneného DANIELA ŠTUMPFA, ktorý svojou dôraznou strelou nedal Lakosilovi žiadnu šancu. Asistenciu si pripisuje René Školiak.
     
    11:44
    Marek Slovák sa dostal do skvelej gólovej šance, keď puk zachytil na útočnej modrej čiare a následne osamotený smeroval na skalickú bránu, no jeho bekhend mu nevyšiel a gólman Lipovský zblokoval puk svojimi betónmi.
     
    10:48
    Nitranom sa rysovalo prečíslenie dvoch na jedného po nepresnej rozohrávke skalických obrancov, no Štefanka z ľavej strany napokon nedokázal puk preniesť na pravú stranu.
     
    07:58
    Nitrania sa dostali do skvelej gólovej šance pred gólmanom Lipovským, no po tvrdej strele od Lelkeša dokázal skalický gólman ešte zakročiť. Síce nevedel, kde má puk, no napokon sa zastavil na okraji jeho ľavého betónu a hlavný rozhodca hru prerušil, čo sa Bajtekovi očividne nepáči.
     
    05:21
    Na rad prichádza prvá presilová hra pre domáci tím. Skaličan Méry obdržal dvojminútový trest za vrazenie na mantinel na Lukáša Nováka.
    Branky a nahrávky: 24. L. Novák (Nádašdi, Tománek), 28. R. Mráz (Lelkeš), 29. R. Mráz (Pupák), 30. H. Ručkay (Slovák, J. Ručkay), 32. R. Mráz (M. Novák), 49. Lelkeš – 14. Štumpf (Školiak), 25. Školiak (Drtina), 41. Stloukal


    HK Nitra: Lakosil – Ordzovenský, Nádašdi, M. Novák, Bednár, Milo, Mezei, Kuzma – Tománek, Stümpel, L. Novák – J. Ručkay, Slovák, H. Ručkay – R. Mráz, Štefanka, Pupák – Piačka, Lelkeš, Bajtek
    HK Skalica: Lipovský – Gründling, Jankovič, Nechala, Drtina, Krejčiřík, Horváth, Pavešic, Šimíček – Komínek, Stloukal, Vaškovič – Štumpf, Školiak, Jurík – Chylo, Lantoš, Méry – B. Mráz, Bene

    Rozhodčí: Rudolf Lauff – Martin Jobbágy, Tibor Rovenský
    bahis siteleri