Poprad – Banská Bystrica 2:3 (0:1 po s.n.) | Nitra – Skalica 6:3 (kon.) | Zvolen – Piešťany 4:3 (po pr.)
Trenčín – Martin 2:0 (kon.) | Žilina – Košice 2:0 (kon.)
po s.n. (0:1)
HK Poprad
2:3 (0:1, 1:1, 1:0 - 0:0)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Neděle 23.11.2014, 16:30 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Hlasy po zápase

    Miroslav Chudý (tréner Banskej Bystrice): Videli sme kvalitné stretnutie, hralo sa hore-dole, bolo tam veľa agresivity. Som s mužstvom spokojný, no zle sa mi to hodnotí vzhľadom na ten záver, trošku tá výhra bolí, no aj Poprad si za tento výkon zaslúži jeden bod.

    Vladimír Turan (asistent trénera Popradu): Mužstvá si zaslúžili rozdeliť si body, polovicu zápasu bola Bystrica lepšia, streleným gólom sme sa dostali do zápasu, bol to síce šťastný gól, bod sme si zaslúžili. Môžu nás mrzieť nepremenené presilové hry, to bol dnes rozhodujúci faktor. (19:07:08)
     
    Vážení športoví priatelia, videli sme zaujímavý zápas, úspešnejší boli v samostatných nájazdoch Banskobystričania, ktorí zvíťazili a získavajú dva body, Poprad získava jeden bod.

    Ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok večera.
    Lúči sa s vami Lukáš R. Ovšonka.
     
    Koniec zápasu.
    KAFKA - 2:3
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím HC 05 Banská Bystrica.
    O víťazstve hostí rozhodol jediným premeneným nájazdom PETR KAFKA.
     
    3. série
    0:1
    POP: Tomáš SÝKORA nepremieňa – 0:1.
     
    3. série
    0:1
    BBY: Petr KAFKA premieňa – 0:1.
     
    2. série
    0:0
    POP: Matúš PALOČKO nepremieňa – 0:0.
     
    2. série
    0:0
    BBY: Libor HUDÁČEK nepremieňa – 0:0.
     
    1. série
    0:0
    POP: Arne KROTÁK nepremieňa – 0:0.
     
    1. série
    0:0
    BBY: Patrick WHITE nepremieňa – 0:0.
     
    Na nájazd ide Patrick White.
     
    Samostatné nájazdy začínajú.
     
    Nájazdy budú začínať hráči Banskej Bystrice.
     
    Ani v predĺžení sa napokon nerozhodlo, po krátkej úprave ľadovej ploche uvidíme samostatné nájazdy, ktoré ak sa nemýlim, budú v Poprade po prvýkrát v priebehu tejto sezóny.
     
    65:00
    Predĺženie sa skončilo.
     
    64:27
    Handlovský nahodil zo stredného pásma na bránu, Kostúr zachytil puk a následne okamžite rozohral.
     
    64:01
    Takáč získal puk na modrej čiare, následne sa ho snažil posunúť na Krotáka, no nepodarilo sa mu to.
     
    62:45
    Nicastro teraz zle rozohrával v obrannom pásme po šírke, puk sa odrazil od Matisovej korčule, ktorý ani poriadne nevedel, že niekde pri ňom blízko je puk. Ak by ho chytil, bezpodmienečne ide sám na bránu.
     
    61:55
    Kasík vzal puk do svojej moci za bránou a pokúsi sa o novú rozohrávku Popradu.
     
    61:18
    Fanúšikovia teraz poriadne vypískali dvojicu hlavných rozhodcov, keď Bambúch usilovne atakoval Fabiana, pravdepodobne ho aj nedovolene zasiahol, no faul sa nepíska.
     
    60:51
    Fabian získal puk za bránou a pomaly založí novú útočnú akciu.
     
    60:23
    Rosandič hľadal prihrávkou z ľavého kruhu na opačnom kruhu Michala Hudeca, no ten dokázal strieľať len mimo brány.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    Popradčania dokázali skvelo vyrovnať zásluhou gólu, ktorý padol štyri sekundy do konca stretnutia. O malú chvíľu sa začne predĺženie.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    59:56
    Gól platí a tento zápas pôjde určite do predĺženia!
    PALOČKO - 2:2
     
    59:56
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti dokázali skórovať v závere dnešného stretnutia! Štefan Fabian strieľal tvrdo z ľavého kruhu a dokázal prestreliť brankára Wiikmana! Pred bránou stálo viacero hráčov, no zo spomalených záberov z kamery bolo vidieť, že nikto z útočiacich hráčov sa v bránkovisku nenachádzal a Fabianovu strelu tečoval úspešne MATÚŠ PALOČKO.
    Asistencia: Štefan Fabian.
     
    59:36
    Popradčania bránia zubami, nechtami. Teraz sa mohol do brejku dostať Kafka, no jeho strelu z pravého kruhu perfektne vykryl Daniel Brejčák.
     
    59:01
    Kostúr odchádza z brány, Poprad hrá v šestici!
     
    58:15
    Paločko sa snažil pretlačiť na stred ihriska v útočnom pásme, no proti Kudrnovi sa mu to neporadilo. Hostia získali puk a poslali ho von do útočného pásma.
     
    57:03
    Dobrú šancu mal teraz Patrick White, ktorému ideálne na dolnú časť ľavého kruhu prihral Hudáček a White následne pokračoval otočkou do zakončenia, no Kostúr dokázal s istotou zasiahnuť svojimi betónmi!
     
    56:39
    Popradskí hokejisti sa teraz dopustili úmyselného ofsajdu, a tak rozhodcovia posielajú hru až do obranného pásma domácich.
     
    56:15
    Matúš Paločko teraz predviedol šikovnú akciu cez stred ihriska, prihral na ľavý kruh Samuelovi Takáčovi, no ten švihom namieril len priamo do výstroje brankára Wiikmana!
     
    55:48
    Sýkora teraz nakorčuľoval po pravom krídle, strieľal z dolnej časti pravého kruhu, Wiikman vyrážal ku opačnej žrdi, kde bol Hvila, no centimetre pred ním dokázal odstreliť puk preč obranca Jaborník!
     
    55:26
    Rosandič vystrelil od modrej čiary, no jeho zakončenie nebolo presné, pri puku sú už domáci.
     
    55:03
    Marek Nagy spoločne s Maxom Nicastrom pritlačili puk k mantinelu v strednom pásme, hlavní rozhodcovia ho následne už nezbadali, a tak prerušili hru.
     
    54:06
    Fabian vystrelil od modrej čiary, následne puk z tesnej blízkosti tečoval Takáč, no namieril to len tesne mimo brány.
     
    53:09
    Popradčania to teraz kadejako a všemožne skúšali strelami od Hvilu a Sýkoru, no prehustený priestor pred Wiikmanom bol úspešnejší. Následne hostí oslobodil Bambúch.
     
    52:22
    Presilová hra pre Poprad. Mislav Rosandič odchádza na dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    51:47
    Arne Kroták teraz veľmi netradične zrazil k mantinelu Milana Kytnára, ktorý to od tohto nízkeho popradského kapitána určite nečakal, no aj takéto momenty môžeme od tohoto rekordéra spozorovať.
     
    50:24
    Nicastro prihrával z obranného pásma na útočnú modrú čiaru Hudáčkovi, no útočník Banskej Bystrice si nedokázal spracovať túto prihrávku. Puk má Poprad.
     
    49:23
    Handlovský prihral spoza brány na Patrika Lampera, ktorý si tvoril miesto pred bránkoviskom, ale napokon nedokázal bekhendom nájsť recept na Kostúra.
     
    48:49
    Lukáš Handlovský zakončoval z tesnej blízkosti, no jeho strela bola zblokovaná a puk nakoniec skončil v rohu hracej plochy.
     
    48:25
    Hvila sa snažil o rýchlu akciu svojho tímu, snažil sa v strednom pásme predĺžiť na Sýkoru, no mieril len mimo jeho hokejky.
     
    47:28
    Peter Boltun sa uvoľnil do zakončenia vyššie v medzikruží, no brankár Banskej Bystrice bol pripravený a strelu bezpečne vyrazil do rohu klziska.
     
    46:34
    Jaroslav Kasík sa zastavil s pukom za bránou a následne pozorne rozohráva novú akciu svojho tímu.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1498 divákov.
     
    45:53
    Tomáš Sýkora sa pretlačil do zakončenia cez stred ihriska, vystrelil z medzikružia a následne svojím rýchlym dokorčuľovaním prinútil Wiikmana, aby prikryl puk a Poprad tak získava pásmo.
     
    44:46
    Andrej Kudrna obkorčuľoval bránu, následne sa z tesnej blízkosti snažil o prekvapenie brankára Popradu, no napokon bol Kostúr pozorný a strelu bezpečne zachytil.
     
    43:44
    Popradský druhý útok aj naďalej robil problémy súperovi, teraz z medzikružia strieľal nebezpečne Arne Kroták, no mieril iba tesne mimo ľavej žrde!
     
    43:12
    Kroták získal puk po zlej rozohrávke hostí, následne našiel v medzikruží Paločka, no tomu preskočil puk cez hokejku a následne už nedokázal vystreliť.
     
    42:47
    Od modrej čiary tvrdo vypálil Lukáš Bambúch, no Kostúr dokázal strelu sebavedomo a bez problémov zachytiť do svojej výstroje. Hra bola následne prerušená.
     
    42:25
    Suchý prihral do stredného pásma Sýkorovi, ktorý sa snažil na krídle hľadať Hvilu, no posunul mu len nerazantnú prihrávku, ktorý zachytili bystrickí hráči.
     
    41:46
    Po vyhodení puku z hracej plochy sa bude pokračovať vhadzovaním v stredovom kruhu.
     
    41:01
    Arne Kroták si vytvoril priestor na pravom kruhu, odkiaľ vyslal nekompromisnú delovku, no gólman Miika Wiikman bol na svojom mieste a bezpečne zastavil puk vo svojej výstroji.
     
    40:33
    Nebezpečnú akciu pripravil Hudáček, ktorý zabrzdil prudko na dolnej časti ľavého kruhu a potom pred bránkoviskom našiel Petra Kafku, no ten mieril iba vedľa brány!
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    V druhej tretine sme znovu videli zaujímavé súboje, no vedenie si predsa len dokázali postrážiť hostia. najprv v 21. minúte zvyšoval Hudáček, ale o sedem minút neskôr domáci znížili zásluhou Sýkoru.
    Tretia časť hry sa začne približne o 18:05.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:35
    Ľubomír Malina vypálil od modrej čiary, no jeho tvrdé zakončenie dokázal gólman Wiikman umiestniť svojou vyrážačkou do rohu klziska.
     
    38:46
    Z modrej čiary pálil teraz Max Nicastro, no namieril to len na zadný mantinel, takže nebezpečenstvo pre Kostúra v týchto chvíľach nehrozilo.
     
    37:50
    Od modrej pálil Cohen, jeho delovku tečoval z tesnej blízkosti Libor Hudáček, no našťastie pre Poprad to smerovalo iba mimo bránky.
     
    36:57
    Počas týchto sekúnd sa to na ľade poriadne priostrovalo, Paločko aj Bambúch sa tam zapájali do menšej potýčky, následne aj pri striedačke hostí si to šiel Fabian vybaviť s Bendíkom, no napokon sa žiadne tresty nerozdávali.
     
    36:23
    Následne vyprášil Wiikmanove betóny Štefan Fabian, ktorý strieľal z pravého kruhu, no svojou delovkou nedokázal prekonať pozorného fínskeho brankára v službách Banskej Bystrice.
     
    35:44
    Obrovskú šancu prepálil Lukáš Paukovček, ktorý sa po pravom krídle vysunul do brejku, strieľal z kruhu, následne ešte šiel dorážať svoje zakončenie, no neuspel ani na druhýkrát!
     
    34:54
    Útočný ťah na bránu teraz predviedol aj obranca Daniel Brejčák, ktorý zakončoval z medzikružia. Na dorážku tam smerovali Nagy s Matisom, no gólman Wiikman dokázal prikryť puk.
     
    34:28
    Hostia už v týchto chvíľach však hrajú s piatimi hráčmi, domáci hokejisti teda nevyužili ďalšiu presilovú hru.
     
    34:07
    Banskobystričania získali puk v obrannom pásme a poslali ho von cez všetky čiary, Poprad musí začínať z obranného pásma.
     
    33:26
    Arne Kroták nastrelil puk z pravého kruhu ku opačnej žrdi pred bránu, kde si skorčuľoval Paločko, no napokon sa mu nepodarilo túto ťažkú prihrávku doklepnúť do brány.
     
    33:05
    Matúš Paločko sa natlačil do zakončenia po pravej strane, no z tesnej blízkosti dokázal strieľať iba do výstroje gólmana Miiku Wiikmana.
     
    32:31
    Kasík pálil okamžite od modrej, no skvelo sa mu hodil do strely kapitán Banskej Bystrice Michal Hudec, ktorý efektívne zablokoval strelu a od neho sa odrazil puk do stredného pásma.
     
    32:27
    Poprad si zahrá presilovú hru. Na dve minúty za hákovanie odchádza Mário Róth.
     
    31:52
    Lamper prenechal na ľavom kruhu puk Kadurovi, ktorý sa snažil o okamžitú streľbu, podarilo sa mu to, no napokon mieril iba na zadný mantinel.
     
    31:07
    Po súbojoch Takáča a Krotáka pri mantineli v útočnom pásme dokázali Popradčania napokon aj zakončovať. Od modrej čiary strieľal Kasík, no len do Wiikmanovho betónu.
     
    30:04
    Tomáš Sýkora bol znovu aktérom popradskej akcie, zrýchlil po pravej strane klziska a z dolnej časti pravého kruhu hľadal v medzikruží Boltuna, no Bystričania efektívne bránili a nepustili domácich ku puku.
     
    29:01
    Pozor teraz však na Bystričanov. Zigo si to namieril po ľavom krídle do útočného pásma, z otočky prihral do medzikružia Hudáčkovi, no ten už následne nedokázal posunúť na spoluhráčov v tomto nebezpečnom priestore.
    T. SÝKORA - 1:2
     
    27:45
    Poprad dal gól!
    Pri hre štyroch proti štyrom sa napokon podarilo domácim hokejistom vyrovnať! Štefan Fabian potiahol akciu z obrannej modrej čiary, v strednom pásme nakrátko prihral TOMÁŠOVI SÝKOROVI, ktorý si to namieril po ľavom kruhu až tesne ku bráne a odtiaľ nekompromisnou strelou prekonal Wiikmana!
    Asistencia: Štefan Fabian.
     
    26:52
    Kafka našiel dobrou prihrávkou z ľavého kruhu pred bránu Kytnára, no v bránkovisku stál ešte jeden z banskobystrických hokejistov. Kostúr zachytil puk a hlavný rozhodca poslal vhadzovanie do stredného pásma.
     
    26:45
    Ľuboš Bartečko teraz dokázal v obrannom pásme telom zlikvidovať Tomáša Ziga, no následne ako keby pri tomto náraze on utrpel zranenie. Zvíjal sa na ľade, podľa jeho výrazu tváre to nebolo nič príjemné, no za pomoci lekára tímu a Boltuna odchádza bezpečne na striedačku. Vyzerá to na zranené koleno.
     
    26:10
    Obojstranné vylúčenie. Lukáš Hvila a Libor Hudáček dostávajú po dve minúty za seknutie.
     
    25:27
    Kasík teraz po mantineli v obrannom pásme prihral len na Nicastra ku pravému kruhu. Ten okamžite posúval pred bránu bez ohľadu na to, či tam niekto bude, alebo nie. Bol tam napokon Tomáš Zigo, no dokázal dorážať len do Kostúra.
     
    24:57
    Takáč vybojoval puk v strednom pásme, následne ho posunul Brejčákovi, no ten ho od seba len odpáli, čo znamená zakázané uvoľnenie.
     
    24:21
    Poprad hrá s piatimi hráčmi, hostia sú pri puku v obrannom pásme a budú pravdepodobne striedať. To isté urobia aj domáci hokejisti.
     
    24:02
    Lukáš Bambúch napriahol svoju hokejku na modrej čiare, no jeho delovku dokázal gólman Matúš Kostúr sebavedomo zastaviť v jeho výstroji.
     
    23:37
    Handlovský nepredviedol cez stredné pásmo dobrý pohyb s pukom, zastavil ho obranca Brejčák, ktorý následne odstrelil puk cez všetky čiary.
     
    22:49
    Libor Hudáček sa dokázal uvoľniť na dolnú časť ľavého kruhu, odtiaľ hľadal pri opačnej žrdi Hudeca, no ten bol dobre bránený Suchým, ktorý mu nedal šancu na dorážku.
     
    22:21
    Presilová hra pre Banskú Bystricu! Ľubomír Dinda dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    21:56
    Lukáš Paukovček potiahol akciu po pravom krídle a preveril Wiikmana strelou z pravého kruhu, no gólman Banskej Bystrice úspešne prikryl puk a spoluhráči mu pomohli dravého Paukovčeka eliminovať.
     
    21:45
    Bystričania začali akciu nahodeným pukom od Bira, následne ho však v rohu klziska získal Malina, ktorý okamžite rozohrával na Paukovčeka a domáci idú dopredu.
     
    21:10
    Kafka prihral z dolnej časti ľavého kruhu vyššie do medzikružia Handlovskému, ktorého strela bol zachytená Kostúrom. Popradský brankár následne neprikrýval, okamžite rozohrával na krídla.
    HUDÁČEK - 0:2
     
    20:38
    Banská Bystrica dala gól!
    Hostia zvyšujú svoje vedenie a dostávajú sa od Popradu na rozdiel dvoch gólov! Na ľavom krídle získal puk po Hudecovej prihrávke LIBOR HUDÁČEK, ktorý pokračoval na ľavý kruh, uvoľnil sa cez Kurali a skvelo trafil priestor pri pravej žrdi!
    Asistencie: Michal Hudec, Max Nicastro.
     
    20:17
    Aktívnejšie začali hrať Popradčania, Bartečko hľadal z ľavého kruhu v medzikruží Petra Boltuna, no ten bol bezpečne odobratý od puku bystrickými hokejistami.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Musíme uznať, že v prvej dvadsaťminútovke boli lepší banskobystickí hokejisti, najmä v prvej časti tretiny, v druhej polovici už Popradčania získali dve presilovky, a tak boli pred Wiikmanom dlhší čas, no nedokázali vyrovnať. Jediný gól v prvej tretine strelil Kudrna, ktorý sa presadil v 6. minúte.
    Druhá dvadsaťminútovka začína približne o 17:16.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:57
    Ešte v závere tretiny mal veľkú šancu Sýkora, ktorý využil zaváhanie banskobystrických hokejistov v obrannom pásme, zblokoval prihrávku a rýchlo sa snažil z otočky strieľal, no z medzikružia mieril nepresne nad bránu!
     
    19:34
    Patrik White teraz poza bránu zle prihrával na Rosandiča, jemne zachytil prihrávku Matis, no puk mu odskočil len priamo ku Wiikmanovi, ktorý pre istotu prikryl puk.
     
    18:37
    Hostia hrajú v plnom počte a majú puk už vo svojej moci, no najprv potrebujú poslať na ľad kompletnú formáciu.
     
    18:11
    Marek Biro čisto defenzívne zbúral v rohu klziska Matúša Paločka. Popradčania však napokon získali puk a sú v útočnom pásme.
     
    17:52
    Kasík teraz predviedol rozohrávku z tých horších, keď nakrátko v strednom pásme nepresne prihrával na Krotáka. Znamená to len zakázané uvoľnenie a vhadzovanie pred Kostúrom.
     
    17:33
    Bystrický obranca Henrich Jaborník získal za bránou puk a okamžite ho s prehľadom odstrelil cez všetky čiary.
     
    17:15
    Mário Kurali sa teraz šikovne ako obranca prebojoval cez Hudeca v strednom pásme, následne sa dostal do zakončenia z medzikružia, ale mieril len do Wiikmanovej výstroje.
     
    16:54
    Suchý vybojoval puk pri mantineli na modrej čiare, posunul ho krížom na Bartečka ku pravému kruhu, ktorý okamžite dával pred bránkovisko, kde bol Sýkora, no blafákom neprekonal Wiikmana!
     
    16:37
    Popradskí hokejisti si znovu zahrajú v početnej výhode. Na trestnú lavicu odchádza Colby Cohen, ktorý dostáva dve plus desať minút za napadnutie zozadu.
     
    15:48
    Henrich Jaborník získal puk od Bambúcha v obrannom pásme, zastavil sa za Wiikmanovou bránou a následne čaká, kým mu prídu na ľad noví spoluhráči.
     
    15:15
    Útočník Libor Hudáček sa prezentoval strelou z pravého kruhu, ktorú vyslal priamo na Kostúra, ku ktorému sa ešte blížil Kadura, no gólman Popradu šikovne prikryl puk a nedal šancu Bystričanom na dorážku.
     
    14:52
    Tentokrát už Hudec získal puk a potiahol akciu aspoň do stredného pásma odkiaľ nahodil do útoku, no tam boli len popradskí obrancovia.
     
    14:19
    Banská Bystrica hrá s piatimi hráčmi, Popradčania sú však stále nepríjemní s pukom v útočnom pásme.
     
    13:56
    Do veľkej šance sa dostal Samuel Takáč, keď nabral rýchlosť po pravej strane a následne strieľal z pravého kruhu, no namieril to len do Wiikmana, ktorý aj so šťastím vyrazil do rohu klziska!
     
    13:28
    Aj Arne Kroták ukázal svoju tvrdosť strely, keď pálil z hornej časti pravého kruhu, no Wiikman dokázal projektil vyraziť svojou vyrážačkou.
     
    12:50
    Popradčania sa dokázali usadiť v pásme, od modrej čiary vypálil Jaroslav Kasík, no Wiikman bol v pozore a vyrážal svojím ľavým betónom.
     
    12:19
    Poprad si zahrá presilovku, prvú v tomto zápase. Na dve minúty za hákovanie odchádza Petr Kafka.
     
    12:08
    Hudáček teraz pripravil perfektnú šancu pre Petra Kafku, ktorému posunul puk spoza brány pred bránkovisko, no český útočník v službách Banskej Bystrice mieril len do tela gólmana Kostúra.
     
    11:16
    Mislav Rosandič vypálil tvrdo z ľavého kruhu, no gólman Kostúr stihol proti tejto strele rýchlo zareagovať a vyrazil ju sebaisto do rohu klziska svojimi betónmi.
     
    10:20
    Patrik Lamper sa dostal k puku na modrej čiare, no mieril veľmi mimo brány, asi nejaké dva metre vedľa pravej žrde. Popradčania môžu bezpečne založiť akciu po prestriedaní.
     
    09:41
    Od modrej čiary preveril brankára Kostúra strelou Jaborník, no jeho zakončenie švihom nenarobilo ťažkosti gólmanovi Popradu, ktorý zachytil puk do svojej lapačky s absolútnou istotou.
     
    09:16
    Tomáš Sýkora sa dostal k zakončeniu z dolnej časti ľavého kruhu, no namieril to len do Wiikmanovej hokejky, od ktorej sa puk odrazil na ochrannú sieť.
     
    09:00
    Hudec hľadal z ľavého kruhu prihrávkou pred bránu Patricka Whita, no napokon dobre zapracoval Kurali, ktorý dokázal puk zachytiť.
     
    08:08
    Lukáš Paukovček sa prebojoval do zakončenia po ľavom krídle, dostal sa ku ľavému kruhu, no švihom strieľal len priamo do výstroje brankára Miiku Wiikmana, ktorý si s touto strelou poradil bez problémov.
     
    07:35
    Takáč spadol v rohu klziska v útočnom pásme, následne vzal puk Kytnár a sebavedomo založil novú útočnú akciu Banskej Bystrice.
     
    06:55
    Kafka šikovne nahral po vhadzovaní v útočnom pásme Lukášovi Handlovskému, ktorý strieľal z medzikružia, no Kostúr bezpečne zachytil puk vo svojej lapačke.
     
    06:33
    Libor Hudáček manévroval s pukom v obrannom pásme, no Paločko ho dobre odstavil telom od puku, ale následne už Hudáčkovi pomohli spoluhráči a vzali puk Paločkovi z hokejky.
     
    05:51
    Peter Hápa mal puk v moci v útočnom pásme, následne sa snažil zadovkou na pravý kruh nájsť Filipa Mlynčára, no center štvrtého útoku domácich si napokon s prihrávkou neporadil.
    KUDRNA - 0:1
     
    05:05
    Banská Bystrica dala gól!
    Banskobystrickí hokejisti sa dostávajú do vedenia v tomto zápase! Milan Kytnár potiahol akciu svojho tímu po pravej strane, z pravého kruhu našiel vyššie v medzikruží ANDREJA KUDRNU, ktorý z prvej vypálil do ľavého horného rohu, čím nedal šancu gólmanovi Kostúrovi!
    Asistencia: Milan Kytnár a Mislav Rosandič.
     
    04:54
    Malina to skúšal z obranného pásma krížnou prihrávkou na Matisa, no ten tento nepresný pas nedokázal zachytiť.
     
    03:54
    Colby Cohen nahodil od modrej čiary na bránu, no gólman Kostúr bol stopercentne istý v zákroku, keďže dokázal strelu bezpečne vyraziť svojím betónom.
     
    03:28
    Tomáš Sýkora mohol v týchto chvíľach potrestať zaváhanie Petra Kafku, ktorý si to spoza brány namieril rovno popred bránu, stratil tam puk a ku strele sa dostal Sýkora, no mieril len do pozorného gólmana Wiikmana!
     
    02:46
    Štvrtá popradská formácia teraz narobila problémy hosťom, keď Marek Nagy perfektne spoza brány našiel pred bránkoviskom Petra Gápu, no ten zakončoval len do tela gólmana Wiikmana!
     
    01:49
    Andrej Kudrna sa uvoľnil na hornej časti pravého kruhu, strieľal z otočky, no jeho strela nemala požadovaný smer a len preletela vedľa ľavej žrde.
     
    01:14
    Popradský obranca Štefan Fabian zrýchlil cez stred hracej plochy, dostal sa na hornú časť pravého kruhu, no mieril len na zadný mantinel.
     
    00:27
    O prvé zakončenie dnešného stretnutia sa počas rýchleho útočného výpadu postaral Libor Hudáček. Tento útočník prišiel ku pravému kruhu odkiaľ nebezpečne vypálil, no Kostúr dokázal svojou výstrojou bezpečne vyraziť puk.
     
    00:08
    Na úvodnom vhadzovaní dnešného stretnutia zvíťazili bystrickí hokejisti, ktorí sa však blysli zlou rozohrávkou, a tak už puk majú v moci domáci.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Obe mužstvá postupne vychádzajú na ľadovú plochu. Popradskí hokejisti sa dnes predstavia v modrých dresoch, hostia z Banskej Bystrice budú hrať v dresoch bielej farby.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Kostúr (Sedlačko) – Suchý, Kurali – Fabian ("A"), D. Brejčák – Kasík, Malina – Makovský, Dinda – Bartečko ("A"), Boltun, T. Sýkora – Paločko, Takáč, Kroták ("C") – Hvila, Paukovček, Matis – Gápa, Mlynčár, M. Nagy

    HC 05 Banská Bystrica: Wiikman (Košarišťan) – M. Rosandič, Nicastro – Bambúch ("A"), Jaborník – Biro, Cohen – Čížek, Bendík – M. Hudec ("C"), White, Hudáček – Handlovský ("A"), Preisinger, Kafka – Kudrna, Kytnár, Lamper – Róth, Zigo, Kadura

    Rozhodca: Baluška, Jura – Orolin, Tvrdoň.
     
    Vítam vás na popradskom zimnom štadióne, kde taktiež bude pokračovať 26. kolo Tipsport extraligy. Od 16:30 proti sebe nastúpi HK Poprad a HC 05 Banská Bystrica. Zápasom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    HK Poprad
    Domácim hokejistom sa nepodarilo v piatkovom šlágri kola poraziť Košice, a tak sa Kamzíci vrátili späť na druhú priečku, ktorá im patrila už veľa kôl. Na chvíľu stihli vyskočiť na čelo tabuľky, ale asi len na tri dni. Aktuálne majú popradskí hokejisti na konte 56 bodov, strácajú tri na Košice a rovnako na nich sa už pomaly doťahuje aj tretia Nitra, ktorá zatiaľ nazbierala 54 bodov. Z posledných piatich zápasov vyhrali Popradčania štyri. Zvíťazili vo Zvolene 2:4, doma zdolali Trenčín 5:3, vyhrali v Martine 4:5 po samostatných nájazdoch a potom vyhrali nad Piešťanmi 4:1. Ako som už spomenul, v poslednom zápase ligy nedokázali získať stabilnejšie prvé miesto, keďže v derby podľahli doma Košiciami futbalovým rozdielom 0:1. Najproduktívnejší hráči Popradu sú Tomáš Sýkora a Ľuboš Bartečko. Obaja títo kolegovia z útoku majú na konte rovnako 27 bodov.

    HC 05 Banská Bystrica
    Bystričanom sa tento rok zatiaľ darí, po 26 odohraných zápasoch sa nachádzajú na štvrtej priečke tabuľky so ziskom 49 bodov. Rovnaký počet bodov má aj piaty Zvolen, lenže „bryndziari“ majú o niečo slabšie skóre. Na tretiu Nitru strácajú Barani päť bodov. V posledných piatich zápasoch sa podarilo bystrickým hokejistom naplno bodovať len v dvoch. Najprv vyhrali v Martine po nájazdoch 1:2, doma vysoko zdolali Piešťany 9:3, potom prišli dve prehry, a to v Košiciach po trestných strieľaniach a v Nitre 5:2. Naposledy si však Bystrica znovu vylepšila skóre, keď doma rozniesla Skalicu 8:4. Najproduktívnejší hráč Banskej Bystrice je český legionár Petr Kafka, ktorý má na konte 28 bodov.

    Vzájomné zápasy v tejto sezóne
    30.9.2014, Poprad – Banská Bystrica 3:5
    26.10.2014, Banská Bystrica – Poprad 1:2 s.n.

    Kurzy
    Stávkové kancelárie v dnešnom zápase favorizujú viac Poprad. Na jeho výhru je vypísaný kurz okolo 1.95, výhra hostí je ohodnotená kurzom približne 2.75. Ak si myslíte, že zápas bude pokračovať v predĺžení, tak je pre vás pripravený kurz pohybujúci sa okolo 4.30.

    Animácie gólov (GIF obrázky), dôležité informácie a priebeh zápasu, to všetko na našom webe Onlajny.eu. Z komentátorského stanovišťa vás pozýva zápas sledovať Lukáš R. Ovšonka. Želám vám ešte príjemný športový zážitok!
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 28. T. Sýkora (Fabian), 60. Paločko (Fabian) – 6. Kudrna (Kytnár, M. Rosandič), 21. Hudáček (M. Hudec, Nicastro), rozh. náj. Kafka

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Patrick White (BBY)
    0:0   Arne Kroták (POP)
    2. série:
    0:0   Libor Hudáček (BBY)
    0:0   Matúš Paločko (POP)
    3. série:
    0:1   Petr Kafka (BBY)
    0:1   Tomáš Sýkora (POP)


    HK Poprad: Kostúr (Sedlačko) – Suchý, Kurali – Fabian ("A"), D. Brejčák – Kasík, Malina – Makovský, Dinda – Bartečko ("A"), Boltun, T. Sýkora – Paločko, Takáč, Kroták ("C") – Hvila, Paukovček, Matis – Gápa, Mlynčár, M. Nagy
    HC´ 05 Banská Bystrica: Wiikman (Košarišťan) – M. Rosandič, Nicastro – Bambúch ("A"), Jaborník – Biro, Cohen – Čížek, Bendík – M. Hudec ("C"), White, Hudáček – Handlovský ("A"), Preisinger, Kafka – Kudrna, Kytnár, Lamper – Róth, Zigo, Kadura

    Rozhodčí: Baluška, Jura – Orolin, Tvrdoň

    Diváci: 1498
    bahis siteleri