Mountfield HK – Havlíčkův Brod 7:1 (kon.) | Vsetín – Uničov 8:4 (kon.)
konec
Mountfield HK
7:1 (4:0, 1:0, 2:1)
HC Rebel Havlíčkův Brod
Neděle 23.11.2014, 12:00 • Zimní stadion v Hradci Králové • Liga juniorů
Partner:
     
    58:48
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Až se budete hradeckého brankáře Ašenbrennera ptát, kolikrát letos přišel o čisté konto v posledních minutách zápasu, raději si kryjte hlavu. Přesně 72 sekund před koncem ho totiž kličkou do bekhendu překonává MATHIAS MAKI, jehož pěknou přihrávkou našel Tomáš Cejpek. Asistence: Tomáš Cejpek.
     
    51:33
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Fantastická akce LUKÁŠE KASTNERA. Ten si ve vlastním oslabení dojel pro vyhozený puk do středního pásma, udělal několik rychlých kroků a krásným blafákem přehodil hostujícího brankáře. Asistence: Jan Skála
     
    48:14
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Ihned po vhazování v útočném pásmu se k puku dostal Bezděk, který dobře našel Malinského, jehož střela ale byla zblokovaná. K odraženému kotouči se dostal VLASTIMIL ŠEDA, na jehož střelu Spáčil nedosáhl a hradecký útočník si tak připisuje hattrick! Asistence: Marek Malinský, Lukáš Bezděk.
     
    36:42
    Mountfield právě vstřelil branku!
    A máme tu druhou využitou přesilovku v podání Hradce. Na začátku akce byl Lukáš Kastner, který nabil na modrou čáru Karlu Vladykovi, jehož střelu tečoval JAN MICHÁLEK. Na jeho teč byl Spáčil krátký. Asistence: Karel Vladyka, Lukáš Kastner.
     
    14:53
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Nyní už se ale Hradec může radovat ze čtvrté branky! Adam sice dokázal chytit první střelu Gančarčíka, ale kotouč se odrazil do chumlu hráčů mezi kruhy. V něm se dokázal nejlépe zorientovat PETR DUDÁK, který obstřelil Adamovou vyrážečku a zvyšuje tak na 4:0! Asistence: David Gančarčík, Patrik Miškář.
     
    12:02
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Tak jsem to zakřikl. Rebelové nedokázali vyhodit kotouč z obranné třetiny. Martin Matějček tak dostal možnost ke střele, kterou zablokoval hostující obránce. Kotouč se ale odrazil na hůl VLASTIMILU ŠEDOVI, který neměl sebemenší problém uklidit puk do branky. Jiří Adam tak musí lovit puk ze své sítě potřetí. Asistence: Martin Matějček. Marek Malinský
     
    05:24
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Přece jen přesilová hra nezůstane nevyužita. Marek Malinský dobře našel volného VLASTIMILA ŠEDU před brankou, který bez problémů zametl kotouč do odkryté klece! Asistence: Marek Malinský, Lukáš Bezděk.
     
    02:44
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Netrvalo to dlouho a Mountfield jde do vedení! Jak jednoduchá hra vlastně hokej je teď ukázalo duo Kastner-Bartoň. Martin Bartoň nahrál z rohu mezi kruhy LUKÁŠI KASTNEROVI,který nic nevymýšlel a nekompromisní pumelicí prostřelil Adama! Asistence: Martin Bartoň.

    Rudolf Bernart

    Branky a nahrávky: 3. Kastner (Bartoň), 6. Šeda (Malinský, Bezděk), 13. Šeda (Matějček, Malinský), 15. Dudák (Gančarčík, Miškář), 37. Michálek (Vladyka, Kastner), 49. Šeda (Malinský, Bezděk), 52. Kastner (Skála) – 59. Maki (Cejpek)


    Mountfield HK: Ašenbrenner (Veselý) – Vladyka, Faltýnek, Hercig, Gančarčík, Bezděk, Piegl, Suda, Kastner (C), Pavlík, Skála, Miškář, Malinský, Bartoň, Michálek, Matějček, Hronek, Šeda, Plášil, Dudák, Kratochvíla. Trenér: Aleš Krátoška
    HC Rebel Havlíčkův Brod: Adam (od 15. Spáčil) – Krajcigr, Mendl, Semrád, Lobo, Suchý, Němec, Pazourek, Brebera (C), Drobný, Polák, Málek, Maki, Hubert, Přibyl, Kraučuk, Jelínek, Cejdek. Trenér: Richard Cachnín
    bahis siteleri