NY Islanders – Philadelphia 1:0 (2:0 po s.n.) | Boston – Pittsburgh 2:3 (po pr.) | Detroit – Ottawa 4:3 (kon.)
Florida – Minnesota 1:4 (kon.)
po s.n. (2:0)
New York Islanders
1:0 (0:0, 0:0, 0:0 - 0:0)
Philadelphia Flyers
Úterý 25.11.2014, 01:00 • Nassau Coliseum, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Frans NIELSEN - 1:0sn
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým New York Islanders.
    Autorem vítězné branky je FRANS NIELSEN.
     
    61:03
    Boychuk dostával nádhernou přihrávku před branku. Puk sice trefil, ale na správném místě byl opět výborně připravený Steve Mason.
     
    Steve Mason, brankář Philadelphia Flyers, pochytal už v tuto chvíli neskutečných 43 střel. A to nás ještě čeká prodloužení.
     
    58:32
    Výborný zákrok Masona, jenž vytasil pohotovou lapačku proti Okposově jedovce. Určitě klíčový zásah v závěru třetí třetiny.
     
    50:01
    Počet hráčů na ledové ploše bude srovnán, Wayne Simmonds sice ještě nelibě diskutuje s arbitrem klání, ale trestu za vysokou hůl už se nevyhne.
     
    49:12
    Přesilová hra pro Flyers, ač se to domácím nelíbí. Luke Schenn byl tvrdě sražen u mantinelu a dvě minuty za vražení na hrazení dostává Matt Martin.
     
    48:31
    Znovu to byli Tavares a Okposo, kdo dělali pořádný závar před brankou Philadelphie! Oba dva zakončovali, ale skvělý výkon Masona podržel hosty.
     
    45:42
    John Tavares měl na levé straně úplně samotného Okposa. Ten sice odstával puk od prvního zmiňovaného, ale podklouzly mu brusle.
     
    37:03
    Nielsen byl na levé straně úplně sám proti brankáři Philadelphie, jenže ve velké možnosti si neporadil se zakončením dobře.
     
    32:36
    Početní výhoda pro New York Islanders, dvě minuty dostává hostující Del Zotto, jenž se podle hlavního rozhodčího provinil podražením.
     
    23:58
    První přesilová hra pro tým Philadelphia Flyers. Na trestnou lavici už odjíždí na dvě minuty za nedovolené bránění domácí hříšník Brian Strait.
     
    23:20
    Výborný zákrok Jaroslava Haláka lapačkou, který zastavil střelu, jenž by jinak určitě zaletěla do levé poloviny jeho klece.
     
    22:48
    Wayne Simmonds (PHI) i Matt Martin (NYI) dostávají trest za rvačku, na trestné lavici teď mohou zchládnout.
     
    13:49
    Couturier ujížděl ve vlastním oslabení úplně osamocený na branku Jaroslava Haláka, slovenský gólman ve službách New York Islanders ale podržel svůj mančaft.
     
    11:57
    Sledujeme první vyloučení dnešního utkání. Na trestnou lavici bude muset odpočívat na dvě minuty hostující hokejista Braydon Coburn, jenž nedovoleně bránil.
     
    07:25
    V daleko větší šanci ale Nielsen, který protáhl brankáře Philadelphie do pořádné šířky. Ale Mason prozatím bezchybný.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: rozh. náj. Nielsen

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Kyle Okposo (NYI)
    0:0   Scott Laughton (PHI)
    2. série:
    1:0   Frans Nielsen (NYI)
    1:0   Claude Giroux (PHI)
    3. série:
    2:0   John Tavares (NYI)


    New York Islanders: Halák – Boychuk, Leddy, Hamonic, Strait, Višňovský, Donovan – Okposo, Tavares, Kulemin – Bailey, Nielsen, Grabovskij – Nelson, Strome, Lee – Clutterbuck, Cizikas, Martin
    Philadelphia Flyers: Mason – Streit, Grossmann, Coburn, Schultz, MacDonald, Del Zotto – Voráček, Giroux, B. Schenn – Simmonds, Couturier, Read – Lecavalier, Laughton, Umberger – L. Schen, Bellemare, Rinaldo

    Rozhodčí: McCauley, Skilliter – Morin, Shewchyk

    Diváci: 12 409
    bahis siteleri