Lipt. Mikuláš – SR 18 5:3 (kon.) | Spišská N. Ves – Prievidza 0:0 (zruš.) | Trnava – Senica 1:7 (kon.)
Prešov – Bardejov 3:4 (po pr.) | Topoľčany – Michalovce 2:4 (kon.) | Pov. Bystrica – Detva 4:5 (0:1 po s.n.)
po prodl.
PHK Prešov
3:4 (0:0, 2:2, 1:1 - 0:1)
HK Bardejov
sk Středa 26.11.2014, 17:30 • ICE Aréna, Prešov • 1. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:35
    Bardejov dal gól!
    Prešov nezvládol ani tretí duel v rade, ktorý sa nerozhodol po riadnom hracom čase. Bardejov sa jednoduchou akciou dostal do útoku, k strele od modrej sa dostal MIROSLAV MACEJKO no a obranca HC 46 rozhoduje stretnutie!

    Asistencie: Ondrej Gmitter, Radovan Cútt
     
    54:30
    Bardejov dal gól!
    Blesková odpoveď po buly sa ako tank dostal pred bránku sám MARTIN SEGĽA, nič ho nezastavilo, medzi kruhmi vystrelil a trafil ideálne k tyčke!

    Asistencie: Miroslav Macejko, Ladislav Hopkovič
     
    54:15
    Prešov dáva gól! Po opačnej strane to už Jarošovi vyšlo, prihral medzi kruhy na Korytka, ten zastavil, spoza obrancu vystrelil k bližšej tyči, brankára prekvapil, no trafil len zadný mantinel, od ktorého sa puk odrazil k tyčke, kde si šikovne nakorčuľoval JAKUB MATEJKA a do hornej časti dostal svoj tím do vedenia.

    Asistencia: Patrik Korytko, Marko Ferenc
     
    28:43
    Bardejov dal gól!
    Prokop vyhral buly, puk získal pri mantineli Garip Saliji, zatiaľčo sa center presunul k tyčke, okamžite mu bola adresovaná prihrávka, JURAJ PROKOP hneď vypálil a trafil ozaj ukážkovo, Riečický nemal nárok.

    Asistencia: Garip Saliji, Samir Saliji
     
    24:18
    Prešov dáva gól! Už tentokrát to ale vyšlo, domáci to dobre roztočili až sa nakoniec dostal k strele pri tyčke JAKUB MATEJKA, ten to namieril do odkrytého priestoru hore a Andreaninovi nedal žiadnu šancu!

    Asistencie: Jozef Tomčák, Dušan Kobeľa
     
    21:53
    Prešov dáva gól! Teraz prepadol ale aj Bardejov z čoho vyťažili domáci hráči, tak sa nám to rozbehlo aj gólovo, Tomčák šiel po mantineli, vystrelil, mieril medzi betóny, Andreanin len vyrazil, k puku sa dostal okamžite MARTIN HÁJNIK a z dorážky dáva gól aj on!

    Asistencia: Jozef Tomčák, Ľubomír Chovan
     
    20:55
    Bardejov dal gól!
    Hostia zaskočili súpera v oslabení, dostali sa do prečíslenia troch na jedného Gmitter najprv vystrelil pred bránkou, ktorú minul, od zadného mantinelu sa puk ale odrazil na hokejku RADOVANA CÚTTA, ktorý už odkrytú bránu trafil úspešne!

    Asistencia: Ondrej Gmitter, Miroslav Macejko

    Lukáš Rusňák

    Branky a nahrávky: 22. Hájnik (Tomčák, Chovan), 25. Matejka (Tomčák, Kobeľa), 55. Matejka (Korytko, Ferenc) – 21. Cútt (Gmitter, Macejko), 29. Prokop (S. Saliji, G. Saliji), 55. Segľa (Macejko, Hopkovič), 61. Macejko (Gmitter, Cútt)


    PHK Prešov: Riečický (Borároš) – V. Sabol, Vartovník, Kobeľa, Ľ. Chovan, Novický, Tomko, Macko, Guntáš – Pavlovský, Čopák, Pekarčík – Hájnik, Tomčák, Matejka – Jaroš, Korytko, Potoček – Chalupa, Renčok, Ferenc
    HK Bardejov: Andreanin (Palko) – Takáč, Macejko, Gajdoš, Slimák, Polaček, Hopkovič, Devečka, Hruška – Gmitter, Cútt, Kohutiar – S. Saliji, Prokop, G. Saliji – Vaško, Hričina, M. Segľa – Markuš, Šimčák, Zikmund

    Rozhodčí: Babeliak – Hric, Smerek
    bahis siteleri