Lipt. Mikuláš – SR 18 5:3 (kon.) | Spišská N. Ves – Prievidza 0:0 (zruš.) | Trnava – Senica 1:7 (kon.)
Prešov – Bardejov 3:4 (po pr.) | Topoľčany – Michalovce 2:4 (kon.) | Pov. Bystrica – Detva 4:5 (0:1 po s.n.)
po prodl.
PHK Prešov
3:4 (0:0, 2:2, 1:1 - 0:1)
HK Bardejov
sk Středa 26.11.2014, 17:30 • ICE Aréna, Prešov • 1. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:35
    Bardejov dal gól!
    Prešov nezvládol ani tretí duel v rade, ktorý sa nerozhodol po riadnom hracom čase. Bardejov sa jednoduchou akciou dostal do útoku, k strele od modrej sa dostal MIROSLAV MACEJKO no a obranca HC 46 rozhoduje stretnutie!

    Asistencie: Ondrej Gmitter, Radovan Cútt
     
    59:10
    Veľká príležitosť v závere stretnutia, medzi kruhy dostal puk Pavlovský, mieril medzi betóny, puk Andreanin len vyrazil, Čopák bol pri tyčke a hneď dorážal, no brankár mal betón na mieste!
     
    57:30
    Igor Jaroš šiel nebezpečne po mantineli ako to on vie, namieril si v kľude strelu k bližšej tyči, avšak na to si Andreanin dal pozor a hru prerušuje.
     
    55:00
    Bardejov je teraz pri chuti, Cútt dostal puk pred bránkou, kde jeho snahu dokončil strelou Gmitter, no Riečický bol na mieste a veľkú šancu súpera zmaril!
     
    54:30
    Bardejov dal gól!
    Blesková odpoveď po buly sa ako tank dostal pred bránku sám MARTIN SEGĽA, nič ho nezastavilo, medzi kruhmi vystrelil a trafil ideálne k tyčke!

    Asistencie: Miroslav Macejko, Ladislav Hopkovič
     
    54:15
    Prešov dáva gól! Po opačnej strane to už Jarošovi vyšlo, prihral medzi kruhy na Korytka, ten zastavil, spoza obrancu vystrelil k bližšej tyči, brankára prekvapil, no trafil len zadný mantinel, od ktorého sa puk odrazil k tyčke, kde si šikovne nakorčuľoval JAKUB MATEJKA a do hornej časti dostal svoj tím do vedenia.

    Asistencia: Patrik Korytko, Marko Ferenc
     
    50:50
    Tak až teraz sa dostal Bardejov dopredu a okamžite z toho bola veľká šanca, pred bránku dostal pas Cútt, okamžite nasmeroval puk na bránu, RIečický ale úspešne vyrazil a zlikvidoval aj dorážku Gmittera.
     
    49:22
    Dve minúty získava teraz Stanislav Tomko, Prešov bude hrať v ďalšom oslabení.
     
    48:55
    Tak nakoniec to Bardejov dostal od mantinelu, Hopkovič našiel na modrej Slimáka, ktorý okamžite tvrdo vyálil a Riečického zachraňuje opäť tyčka brány!
     
    26:20
    Ladislav Hopkovič šiel na ofenzívny výpadok sám, šiel až pred bránku a strieľal do horných partií, chýbali mu však milimetre a puk končí na hornej sieti.
     
    44:35
    Následne Hájnik vyskočil na mantineli na protihráča a za krošček si vyslúži tak dve minúty len on! Presilovka pre Bardejov.
     
    42:50
    Veľký tlak Bardejova, Hričina naznačil strelu pri tyčke, následne obišiel bránu a chcel zasunúť do opačnej strany, no neuspel proti betónu brankára!
     
    36:50
    Za nedovolené bránenie si odsedí dve minúty Roman Kohutiar, presilovú hru bude hrať domáci celok.
     
    36:10
    Veľká príležitosť hostí, Vaško našiel parádne pri tyčke Romana Kohutiara v akcii 3 na 1, prepad Prešova v obrane ale využitý nebol, Kohutiar len o milimetre netrafil bránu!
     
    31:50
    Veľká šťastie pre Prešov, z veľkej šance sa mohol dostať Bardejov do vedenia, no nedeje sa tak, jeden z hráčov hostí nastrelil iba tyčku brány PHK!
     
    29:37
    Ľubomír Chovan inkasuje zbytočný trest na 2 minúty za vyhodenie puku mimo hracej plochy.
     
    28:43
    Bardejov dal gól!
    Prokop vyhral buly, puk získal pri mantineli Garip Saliji, zatiaľčo sa center presunul k tyčke, okamžite mu bola adresovaná prihrávka, JURAJ PROKOP hneď vypálil a trafil ozaj ukážkovo, Riečický nemal nárok.

    Asistencia: Garip Saliji, Samir Saliji
     
    25:22
    Vylúčený je teraz Vladimír Čopák, Prešovčanom to prehnal v súboji na mantineli a dáva možnosť početnej výhody Bardejovu.
     
    24:18
    Prešov dáva gól! Už tentokrát to ale vyšlo, domáci to dobre roztočili až sa nakoniec dostal k strele pri tyčke JAKUB MATEJKA, ten to namieril do odkrytého priestoru hore a Andreaninovi nedal žiadnu šancu!

    Asistencie: Jozef Tomčák, Dušan Kobeľa
     
    23:45
    Milan Takáč ide na trestnú lavicu za podrazenie, Prešov bude hrať presilovku o dvoch hráčov 24 sekúnd.
     
    22:15
    Na trestnú lavicu si pôjde sadnúť Tomáš Hričina, presilovku si tak zahrá znova Prešov.
     
    21:53
    Prešov dáva gól! Teraz prepadol ale aj Bardejov z čoho vyťažili domáci hráči, tak sa nám to rozbehlo aj gólovo, Tomčák šiel po mantineli, vystrelil, mieril medzi betóny, Andreanin len vyrazil, k puku sa dostal okamžite MARTIN HÁJNIK a z dorážky dáva gól aj on!

    Asistencia: Jozef Tomčák, Ľubomír Chovan
     
    20:55
    Bardejov dal gól!
    Hostia zaskočili súpera v oslabení, dostali sa do prečíslenia troch na jedného Gmitter najprv vystrelil pred bránkou, ktorú minul, od zadného mantinelu sa puk ale odrazil na hokejku RADOVANA CÚTTA, ktorý už odkrytú bránu trafil úspešne!

    Asistencia: Ondrej Gmitter, Miroslav Macejko
     
    20:01
    Na trestbú lavicu ide Takáč a Prešov tak bude hrať presilovku.
     
    18:40
    Na opačnej strane snáď ešte väčšia príležitosť, rýchly Tomčák sa dostal cez obrancu a šiel na bránu s Matejkom, adresoval spoluhráčovi prihrávku, ten ale nedokázal puk zakončiť!
     
    18:05
    Veľká šanca Samira Salijiho, ten sa sám dostal po mantineli až pred bránku Riečického, k vzdialenejšej tyčke chcel zasunúť puk, čo sa mu ale nepodarilo a bránu tesne míňa!
     
    16:15
    Bardejov šil do úniku 3 na 2, Segľa mohol v dobrej pozícii vystreliť, volil ale prihrávku na Hričinu pri tyčke, ktorého strela ale gólové parametre nemala!
     
    15:30
    K strele spred medzikruhov sa dostal tentokrát Garip Saliji, v nebezpečnej pozícii to mieril dobre k tyčke, no Riečický vystihuje strelu a chytá!
     
    14:10
    Patrikovi Korytkovi hokej po dlhšej dobre ozaj chutí, najprv sa dostal ani sám asi nevedel ako pred bránkou k puku, cez betón ho ale nepretlačil, následne chcel individuálne dostať sa pred bránku, no narazil znova len na betón Andreanina.
     
    08:30
    Martin Segľa si urobil sťahovačku na obrancu, následne vystrelil do Riečckého protipohybu, ten vyrazil, následne strieľal Vaško, aj on nastrelil len betón a neskôr od modrej Gajdoš vystrelil nad.
     
    07:40
    Veľká šanca Prešova, Ferenc zachytil prihrávku za bránkou, okamžite našiel Patrika Korytka, ktorý hneď aj vypálil, no zatiaľ Andreanin neinkasuje.
     
    04:30
    Na opačnej strane od modrej vystrelil Filip Vaško, no Riečický zasahuje. O pár sekúnd na to to bol znova Vaško strieľajúci spred medzkružia, no znova Riečický si počínal úspešne.
     
    01:30
    Po mantineli puk zaviezol Lukáš Potoček, hľadal pri opačnej tyčke Jaroša, Igor Jaroš hneď vypálil, no trafia len brankára Andreanina, tak to bola veľká šanca!

    Lukáš Rusňák

    Branky a nahrávky: 22. Hájnik (Tomčák, Chovan), 25. Matejka (Tomčák, Kobeľa), 55. Matejka (Korytko, Ferenc) – 21. Cútt (Gmitter, Macejko), 29. Prokop (S. Saliji, G. Saliji), 55. Segľa (Macejko, Hopkovič), 61. Macejko (Gmitter, Cútt)


    PHK Prešov: Riečický (Borároš) – V. Sabol, Vartovník, Kobeľa, Ľ. Chovan, Novický, Tomko, Macko, Guntáš – Pavlovský, Čopák, Pekarčík – Hájnik, Tomčák, Matejka – Jaroš, Korytko, Potoček – Chalupa, Renčok, Ferenc
    HK Bardejov: Andreanin (Palko) – Takáč, Macejko, Gajdoš, Slimák, Polaček, Hopkovič, Devečka, Hruška – Gmitter, Cútt, Kohutiar – S. Saliji, Prokop, G. Saliji – Vaško, Hričina, M. Segľa – Markuš, Šimčák, Zikmund

    Rozhodčí: Babeliak – Hric, Smerek
    bahis siteleri