Toljatti – Magnitogorsk 2:4 (kon.) | Čerepovec – N.Novgorod 3:4 (0:2 po s.n.) | Jokerit – Novosibirsk 3:1 (kon.)
Petrohrad – Novokuzněck 6:2 (kon.) | HC Slovan – Viťaz 0:2 (kon.) | Záhřeb – Jaroslavl 3:4 (po pr.)
konec
Lada Toljatti
2:4 (1:0, 1:3, 0:1)
Metallurg Magnitogorsk
Čtvrtek 27.11.2014, 16:00 • Arena Lada • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Tim BRENT - 2:4
     
    59:42
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hosté ještě nakonec navyšují své vedení a využívají další přesilovou hru. Denis Platonov se krásně obtočil okolo obránce před brankou a vybídl před prázdnou brankou ke skórování TIMA BRENTA a ten se nemýlil. Asistence: Denis Platonov.
     
    41:50
    Krásná přesilovková kombinace domácích, kterou zakončil ranou z první Alesander Strelcov, ale jen těsně minul branku Košečkina.
    Vasilij STRELCOV - 2:3
     
    39:41
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Domácí v závěru druhé třetiny davají kontaktní branku! Stanislav Romanov vypálil od modré a doslova ukázkovou tečí se prezentoval VASILIJ STRELCOV a překonává brankáře Košečkina. Asistence: Stanislav Romanov.
    Sergej MOZJAKIN - 1:3
     
    38:10
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Další využitá přesilovka Magnitky. Další gól první pětky stříli SERGEJ MOZJAKIN, který od modré propálil vše co mu stálo v cestě. Asistence: Chris Lee
     
    33:45
    Za hru vysokou holí vyloučen Tim Brent (MET).
    Denis PLATONOV - 1:2
     
    32:11
    Metallurg právě vstřelil branku!
    V nepřehledné situaci před brankou se nejlépe zorientoval Jevgenij Timkin, který posunul kotouč na DENISE PLATONOVA, který neměl problém poslat kotouč do prázdné branky. Asistence: Jevgenij Timkin.
     
    26:34
    První pětka Magnitky opravdu hraje snad na slepo, krásnou kombinaci zakončil ranou Mozjakin (MET), kotouč vyrazil Ježov přímo před Kováře, který těsně minul branku.
     
    26:03
    Z bezprostřední blízkosti se snažil překonat Ježova Jan Kovář (MET), ale trefil pouze lapačku domácího brankáře.
     
    22:20
    Tentokrát vyloučení na straně Magnitky, dvě minuty za držení pro Jaroslava Chabarova.
    Sergej MOZJAKIN - 1:1
     
    20:33
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Magnitka využívá přesilovku pět na tři a srovnává stav utkání. Jan Kovář nabil na kruh SERGEJI MOZJAKINOVI a ten prostřelil Ježova. Asistence: Jan Kovář.
     
    19:48
    Zároveň vyloučení dva hráči domácích! Dvě minuty za hákování pro Karola Slobodu (TOG) a dvě minuty pro Vasilije Strelcova(TOG) také za hákování. Magnitka má možnost hrát dvě minuty proti třem.
     
    19:10
    Nádherný zákrok Košečkina! V leže vytasil lapačku proti ráně Kováře.
     
    16:40
    Dvě minuty za nedovolené bránění pro Maxima Jakucenju (MET).
    Alexander STRELCOV - 1:0
     
    12:56
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou z ničeho nic do vedení! Nastřelný kotouč dojel v rohu Vasilij Strelcov a ihned našel na kruhu ALEXANDRA STRELCOVA a ten trefil přesně a posilá Ladu do vedení. Asistence: Vasilij Strelcov, Karol Sloboda.
     
    11:00
    Buturšin (MET) střílel od modré čáry, brankář Ježov pouze vyrazil k volnému Kovářovi, který kotouč dostal za Ježova, ale jeden z obránců zachránil kotouč těsně před brankovou čarou a odpálil do bezpečí.
     
    03:34
    Poprvé se nám ukázala lajna číslo jedna Magnitky, Kovář našel mezi kruhy krásně Mozjakina, ten mířil do horního rohu branky, ale krásný semafor vytáhl Ježov.

    Tomáš Suchánek

    Branky a nahrávky: 13. Strelcov A. (Strelcov V., Sloboda), 40. Strelcov V. (Romanov) – 21. Mozjakin (Kovář), 33. Platonov (Timkin), 39. Mozjakin (Lee), 60. Brent (Platonov, Jakucenja)


    Lada Toljatti: Ježov (Glass) – Barancev, Hunkes, Šulakov, Ogrucov, Vorobjov, Stulov, Sloboda, Romanov (A) – Černikov (A), Petrov (C), Golubev – Šenfeld, Zaťovič, Belousov – Bocharov, Valujski, Šarov – Strelcov A., Strelcov V., Fedorov. Trenér: Svetlov.
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Pečurskij) – Antipin, Birjukov, Lee, Chabarov, Maleňkich, Batyršin, Těřeščenko – Zaripov (A), Kovář, Mozjakin (C) – Kamenev, Brent, Potěchin – Jakucenja, Kosov, Grigorenko – Platonov (A), Juňkov, Timkin – Kaletnik. Trenér: Keenan.

    Rozhodčí: Bulanov, Buturlin – Goljak, Dedjulja
    bahis siteleri