Nitra – Orange 20 5:1 (kon.)
konec
HK Nitra
5:1 (4:0, 1:0, 0:1)
HK Orange 20
sk Čtvrtek 27.11.2014, 17:00 • Nitra aréna • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    SKALICKÝ - 5:1
     
    52:54
    HK Orange 20 dalo gól!
    Mladíci z HK Orange 20 tak dokázali predsa len znížiť a dať čestný gól. Postaral sa oň PAVOL SKALICKÝ, ktorý šikovne tečoval strelu od modrej čiary.
    L.NOVÁK - 5:0
     
    20:37
    Nitra dala gól!
    Gól strelil L.NOVÁK.
    Denis Godla sa ešte ani neohrial v bráne a už inkasuje! Presadil sa prvý útok domácich, Stümpel našiel prihrávkou na pravej strane Tománka, ten poslal kolmú prihrávku pred bránku LUKÁŠOVI NOVÁKOVI, ktorý blafákom prekonáva Godlu.
    PUPÁK - 4:0
     
    17:50
    Nitra dala gól!
    Gól strelil PUPÁK. Asistencie Mráz, Štefanka
    Exhibičná akcia domácich! Štefanka teraz prihrávkou našiel Richarda Mráza, ten sa dostal s pukom až na úroveň bránky a prihrávkou pred bránkovisko našiel MIROSLAVA PUPÁKA, ktorý si ideálne nakorčuľoval a zakončil z prvej!
    STüMPEL - 3:0
     
    07:46
    Nitra dala gól!
    Gól strelil STÜMPEL.
    Jozef Stümpel teraz dostal ideálnu prihrávku z vlastného obranného pásma na modrú čiaru, dostal sa s pukom do útočného pásma a strelou po ľade prekonáva Okoličányho! Pochváliť treba Tomáša Nádašdiho, ktorého prihrávka mala oči.
    MRÁZ - 2:0
     
    04:39
    Nitra dala gól!
    Gól strelil MRÁZ.
    Nitra vyhráva už o dva góly! Domáci teraz uzatvorili svojho súpera v obrannom pásme, kde si dokázali vytvoriť tlak, pričom puk na bránu po prihrávke od Mila nahadzoval Branislav Mezei, ktorého strieľanú prihrávku tečoval do siete RICHARD MRÁZ.
    TOMÁNEK - 1:0
     
    00:28
    Nitra dala gól!
    Gól strelil TOMÁNEK.
    Domáci otvárajú skóre stretnutia hneď z prvej akcie! Úspešným strelcom je ROMAN TOMÁNEK, ktorý dostal ideálnu prihrávku z rohu klziska a strelou z prvej spomedzi kruhov nezaváhal, puk smeruje od tyče do bránky a domáci tak vedú 1:0!

    Dávid Švec

    Jakub Bobovič

    Branky a nahrávky: 1. Tománek (Stümpel), 5. Mráz (Mezei, Milo), 8. Stümpel (Nádašdi), 18. Pupák (Mráz, Štefanka), 21. L.Novák (Tománek, Stümpel) – 53. Skalický


    HK Nitra: Lakosil (Kusý) – Ordzovenský, Nádašdi, M.Novák, Bednár, Milo, Mezei, Kuzma, D.König – Tománek, Stümpel, J.Ručkay, H.Ručkay, Slovák, Pupák, J.Štefanka, R.Mráz, Bajtek, Piačka, Lelkeš. Tréner: Antonín Stavjaňa.
    HK Orange 20: Okoličány (Godla) – Bačik, Hochel, Pavúk, Jendroľ, Gula, Fekiač, Mendrej, Varga – Kabáč, Skalický, Petráš, Sukeľ, Briestenský, Koyš, Halama, Galis, Hrušík, Giľák, Tábi. Tréner: Ernest Bokroš.

    Rozhodčí: Jura – Bogdaň, Jobbágy
    bahis siteleri