Nashville – Edmonton 1:0 (po pr.) | Philadelphia – NY Rangers 0:3 (kon.) | Anaheim – Chicago 1:4 (kon.)
Washington – NY Islanders 5:2 (kon.)
konec
Washington Capitals
5:2 (2:2, 1:0, 2:0)
New York Islanders
Pátek 28.11.2014, 23:10 • Verizon Center, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Joel WARD - 5:2
     
    58:32
    Washington právě vstřelil branku!
    Je definitivně rozhodnuto. JOEL WARD se ve vlastním pásmu ujal kolem mantinelu letícího kotouče, s nímž poté popojel a pohodlně jej uklidil do zcela prázdné branky. Asistence: John Carlsson, Matt Niskanen.
    Jevgenij KUZNĚCOV - 4:2
     
    45:56
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí navyšují své vedení! Travis Hamonic nejprve obětavě zblokoval střelecký pokus. Kotouč se poté odrazil do prostoru před brankou, kde se jej chopil JEVGENIJ KUZNĚCOV. Ruský forvard poté milimetrovým švihem k levé tyči přidal Capitals více klidu na hole. Asistnece: Troy Brouwer.
    Alexandr OVEČKIN - 3:2
     
    29:53
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí jdou opět do vedení. Tom Wilson výborně zapracoval na pravé straně ledové plochy, kde zavezl puk až do útočného pásma. Tam jej přenechal ALEXANDRU OVEČKINOVI. Lídr Caps poté svým nekompromisním švihem zamířil přesně k levé tyči. Asistence. Tom Wilson, Nicklas Bäckström.
    Anders LEE - 2:2
     
    19:34
    Islanders právě vstřelili branku!
    Skutečně strhující závěr první třetiny, hosté vyrovnávají. Na střílenou přihrávku od modré čáry si v předbrankovém prostoru počíhal ANDERS LEE. Útočník Ostrovanů poté lehkou tečí usměrnil kotouč za Holtbyho záda. Z původně neatraktivní duelu se stala gólová přestřelka. Asistence: Travis Hamonic, Casey Cizikas.
    John TAVARES - 2:1
     
    18:58
    Islanders právě vstřelili branku!
    New York se ale ihned dostává zpět do hry, a to poměrně lacinou brankou. Kotouč se z levé strany odrazil na volného JOHNA TAVARESE. Kapitán hostující ekipy neměl problém zamést touš do odkryté klece. Asistence: Nick Leddy, Kyle Okposo.
    Marcus JOHANSSON - 2:0
     
    18:27
    Washington právě vstřelil branku!
    Nyní však hosté v útočném pásmu chybovali, čehož Capitals využili. MARCUS JOHANSSON se chopil kusu gumové pryže a vydal se kupředu. Nakonec vzal celou tíhu zodpovědnosti na sebe a zakončil. Rána se mu však povedla náramně, zamířil přesně k levé tyči. Asistence: Matt Niskanen.
    Matt NISKANEN - 1:0
     
    11:51
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení! Klasická přesilovková kombinace doputovala na modrou čáru, odkud vypálil MATT NISKANEN Domácí zadák poslal kotouč skrze vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jevgenij Kuzněcov, André Burakovsky.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 12. Niskanen (Kuzněcov, Burakovsky), 19. Johansson (Niskanen), 30. Ovečkin (Wilson, Bäckström), 46. Kuzněcov (Brouwer), 59. Ward (Carlsson, Niskanen) – 19. Tavares (Leddy, Okposo), 20. Lee (Hamonic, Cizikas)


    Washington Capitals: Holtby (Peters) – Orpik, Carlsson, Niskanen, Alzner, Schmidt, Hillen – Wilson, Bäckström, Ovečkin – Brouwer, Burakovsky, Johansson – Ward, Beagle, Chimera – Fehr, Kuzněcov, Laich
    New York Islanders: Johnson (Halák) – Hamonic, de Haan, Strait, Leddy, Višňovský, Hickey – Okposo, Tavares, Kuljomin – Bailey, Nielsen, Grabovskij – Nelson, Strome, Lee – Clutterbuck, Cizikas, Martin

    Rozhodčí: Walsh, Sutherland – Miller, Nowak
    bahis siteleri