Nashville – Edmonton 1:0 (po pr.) | Philadelphia – NY Rangers 0:3 (kon.) | Anaheim – Chicago 1:4 (kon.)
Washington – NY Islanders 5:2 (kon.)
konec
Washington Capitals
5:2 (2:2, 1:0, 2:0)
New York Islanders
Pátek 28.11.2014, 23:10 • Verizon Center, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 23:00.
     
    Vítejte u našeho on-line přenosu! Kanadsko-amreická NHL má na programu své další kolo. V jeho rámci změří síly celky Washington Capitals a New York Islanders. Úvodní buly bude ve Verizon Center, tedy domovském stánku Caps, vhozeno ve 23:00. Přeji příjemný sportovní zážitek!
     
    Washington Capitals

    Družina z hlavního města USA se nachází na deváté příčce Východní konference. Na svém místě má 22 bodů. V rámci Metropolitní divize je pak Washington třetí. Capitals si z posledních čtyř duelů připsali hned čtyři bodů, které získali za těsné výhry nad Arizonou Coyotes (2:1pp) a Coloradem Avalanche (3:2). Poté následovala porážka 1:2 od Buffala Sabres a právě nadcházejícího soka. New York Islanders. Ostrovanům celek v čele s Alexandrem Ovečkinem podlehl 2:3 po prodloužení.

    Nejproduktivnějším hráčem mužstva je Nicklas Bäckström, který zaznamenal 21 bodů za 5 branek a 16 asistencí. Do černého mířil nejčastěji, a to hned jedenáctkrát, Alexandr Ovečkin. Branku Caps hájí nejčastěji Braden Holtby, který se může pochlubit 91,36% úspěšností zásahů.
    Předchozí vzájemný duel rozhodl v prodloužení přesnou ranou k pravé tyči John Tavares. Která z družin se bude radovat nyní?

     
    New York Islanders

    Ostrované prožívají po slabších letech vynikající ročník. Momentálně okupují čtvrté místo Východní konference, přičemž se v Metropolitní divizi přetahují o vedení s Pittsburghem Penguins. Doposud posbírali 32 bodů. Předchozí čtyři klání vyzněla pro Islanders vítězně. Celou sérii zahájil zisk cenných vavřínů z Pittsburghu, kde mužstvo zvítězilo 5:4 po samostatných nájezdech. Téhož soka přetlačilo i v následujícím kole na domácí půdě, a to v poměru 4:1. Následoval zisk bodů z klání s Philadelphií Flyers (1:0sn) a Washingtonem Capitals (3:2pp).

    Produktivitě mužstva se ziskem 21 bodů vládne John Tavares (9+12). Nejlepším střelcem je s deseti přesnými zásahy Brock Nelson. Pánem brankoviště je slovenský gólman Jaroslav Halák (92,25)
    "Máme zdaleka nejlepší atmosféru v lize, z čehož chceme čerpat energii," pochvaluje si kapitán Islanders John Tavares

     
    Československá stopa

    Jaroslav Halák (NYI)
    Lubomír Višňovský (NYI)
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

    Rozcvičující se Brooks Laich

     
    Úvodní sestavy:

    Washington Capitals: Holtby (Peters) – Orpik, Carlsson, Niskanen, Alzner, Schmidt, Hillen – Wilson, Bäckström, Ovečkin – Brouwer, Burakovsky, Johansson – Ward, Beagle, Chimera – Fehr, Kuzněcov, O'Brien

    New York Islanders: Johnson (Halák) – Hamonic, de Haan, Strait, Leddy, Višňovský, Hickey – Okposo, Tavares, Kuljomin – Bailey, Nielsen, Grabovskij – Nelson, Strome, Lee – Clutterbuck, Cizikas, Martin

    Rozhodčí: Walsh, Sutherland – Miller, Nowak.
     
    Oba celky jsou již nastoupeny na hrací ploše, utkání bude za malou chvíli zahájeno.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:27
    Hosté prověřili Holtbyho rychlou ranou od modré čáry. Domácí brankář byl ale na svém méstě a pokus zneškodnil. Hnedle poté se Caps osvobodili.
     
    00:58
    Alexandr Ovečkin měl rychle našlápnuto do útočného pásma, což mu ale překazil hvizd pomezního arbitra, který spatřil ofsajd. Vhazovat se bude v neutrální zóně.
     
    01:41
    Oba celky si nyní vyměnili pozdravy. Nejprve si sáhl na kotouče Johnson, který eliminoval Carlssonovu ránu. Na druhé straně ledové plochy zakončil celou akci Holtby. Poté si raději ponechal kotouč ve své moci a přerušil hru.
     
    02:21
    Islanders se potýkají s aktivním napadáním Washingtonu, což jim činí poměrně velké potíže. Ani jedno z mužstev se ale zatím nedostal do vážnější střelecké příležitosti.
     
    03:08
    Další postavení mimo hru, nyní na straně Islanders, příliš rychlý byl Nielsen. Rovněž se bude vhazovat ve středním pásmu. Diváci si zatím na své příliš nepřijdou.
     
    03:49
    Nielsen projel rychle do útočného pásma, načež se rozhodl otestoval Holtbyho pozornost žabičkou. Domácí muž v masce byl ale na svém místě a připraven. Aktivní přístup hostujících hokejistů jej donutil přerušit hru.
     
    04:30
    Ovečkin si cestu mezi dvěma beky Isles neproklestil, hostující defenziva byla neoblomná. Mužstvo z hlavního města USA tak bude muset zahájit své ofenzivní snažení takříkajíc od píky.
     
    05:09
    Zakázané uvolnění, a to první v utkání. Provinili se jím domácí. Vhazovat se tak bude po Holtbyho levici. Uvidíme, zda nadcházející minuty přinesou lepšeí podívanou.
     
    05:26
    Zatím to tak příliš nevypadá, Višňovského ránu domácí mág v poklidu pohlídal. Poté ale Washington vyhodil opět přes všechny čáry. Lodivod Barry Trotz se již zřejmě na celou situaci nemohl koukat, a tak si nezvykle již po pěti minutách hry vyžádal oddechový čas.
     
    05:54
    Islanders nadále pokračují ve svém útočném snažení. Prudkým švihem od modré čáry chtěl překvapit Strait. Holtby byl ale znovu na svém místě a připraven. Bude se tak vhazovat po levici domácího brankáře.
     
    06:06
    Další ofsajd Washingtonu. Domácím se přechod útočné modré čáry zatím skutečně nevede. Vhazovat se ale bude až po skončení komerční přestávky. Jak se bude souboj vyvíjet nadále?
     
    06:25
    Hamonic se pokusil vypálit tvrdě od modré, ovšem rána mu příliš nesedla. Capitals se poté vydali do útočné třetiny, kde však příliš dlouho nepobyli.
     
    07:38
    Jevgenij Kuzněcov nabral rychlost, načež se prodral podél pravého mantinelu do útočné třetiny. Z úrovně brankové čáry následně adresoval přihrávku do předbrankového prostoru, kde ale nenalezl žádného ze spoluhráčů. Volný kotouč přikryl Johnson.
     
    08:23
    Washington se v právě probíhajících okamžicích přece jenom poněkud osmělil. Do žádné větší brankové příležitosti se ale zatím nedostal. Islanders brání velmi dobře.
     
    09:18
    Domácí svůj pobyt v útočném pásmu příliš překombinovali, a tak po nepřesném pasu o kotouč přišli. Taktéž protiofenziva Islanders však měla jepičí život. Oběma celkům činí poměrně velký problém kombinační přechod útočného pásma.
     
    09:52
    Vzápětí je k vidění další ofsajd v podání Islanders. Vhazování tak proběhne ve středím pásmu, blíže Holtbyho svatyni. Stále jsme nebyli svědky vážnější brankové příležitosti.
     
    10:09
    Chimera si našel cestu do útočného pásma, kde se poté pokusil z pozice levého kruhu briskně vypálit. Johnson ale kotouč ve své síti nepřipustil a zasáhl včas. Následuje další komerční přestávka, po níž se bude vhazovat v útočném pásmu Capitals.
     
    10:27
    O něco málo aktivnějším celkem je nyní domácí družina. Isles se tentokráte osvobodili pouze za cenu zakázaného uvolnění. Příliš pohledné a atraktivní hry zatím dnešní utkání nepřináší. Uvidíme, zda dojde ke zlepšení.
     
    11:20
    Bude se poprvé vylučovat, přesilovou hru si zahrají domácí. Za hákování putuje na lavici hanby Martin (NYI). Jak Capitals s touto příležitostí naloží?
     
    11:51
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení! Klasická přesilovková kombinace doputovala na modrou čáru, odkud vypálil MATT NISKANEN Domácí zadák poslal kotouč skrze vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jevgenij Kuzněcov, André Burakovsky.
    Matt NISKANEN - 1:0
     
    12:34
    Nadále se hraje převážně ve středním pásmu, kde ani jednomu z celků žádné nebezpečí nehrozí. Přece jenom ale živějším dojmem působí domácí Washington.
     
    13:55
    Hosté se pokusili vydat kupředu, ovšem celá situace nakonec vyústila v přečíslení dvou na jednoho, které zakončoval domácí Johansson. Z vynikající pozice ale trefil přesně nastavenou Johnsonovu rukavici. Vhazovat se tak bude po pravici brankáře Isles. To vše ale až po skončení komerční přestávky.
     
    14:40
    Hostující Nielsen si vybruslil do střelecké pozice, ovšem celou situaci se poté rozhodl ještě vyšperkovat. Pas se mu ale nepovedl, a tak o vydobytý kotouč přišel.
     
    15:28
    Islanders se nadále bijí o každý centimetr ledové plochy. Zatím jim to ale není nic platné, Capitals odolávají. Následuje další zakázané uvolnění v podání Washingtonu.
     
    16:31
    Po střele od modré čáry nastala před Johnosnem mela, v níž se ale nakonec nejlépe zorientoval sám brankář Islanders, který ukryl kotouč do své moci.
     
    17:28
    Capitals pokračovali ve své ofenzivní aktivitě, ovšem nakonec se do protiútoku vydal Grabovskij. Běloruský forvard ale žádné starosti domácím nepřidělal.
     
    18:27
    Washington právě vstřelil branku!
    Nyní však hosté v útočném pásmu chybovali, čehož Capitals využili. MARCUS JOHANSSON se chopil kusu gumové pryže a vydal se kupředu. Nakonec vzal celou tíhu zodpovědnosti na sebe a zakončil. Rána se mu však povedla náramně, zamířil přesně k levé tyči. Asistence: Matt Niskanen.
    Marcus JOHANSSON - 2:0
     
    18:58
    Islanders právě vstřelili branku!
    New York se ale ihned dostává zpět do hry, a to poměrně lacinou brankou. Kotouč se z levé strany odrazil na volného JOHNA TAVARESE. Kapitán hostující ekipy neměl problém zamést touš do odkryté klece. Asistence: Nick Leddy, Kyle Okposo.
    John TAVARES - 2:1
     
    19:02
    V závěru první periody byla k vidění také bitka. Ve středním pásmu se do sebe pustili Matthew Martin (NYI) a Tom Wilson (WSH). Po boxersku by na body zřejmě vyhrál domácí borec, ovšem pětiminutový trest dostávají oba.
     
    19:34
    Islanders právě vstřelili branku!
    Skutečně strhující závěr první třetiny, hosté vyrovnávají. Na střílenou přihrávku od modré čáry si v předbrankovém prostoru počíhal ANDERS LEE. Útočník Ostrovanů poté lehkou tečí usměrnil kotouč za Holtbyho záda. Z původně neatraktivní duelu se stala gólová přestřelka. Asistence: Travis Hamonic, Casey Cizikas.
    Anders LEE - 2:2
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Neskutečná první perioda je za námi. Utkání se rozbíhalo velmi pozvolna. Do vedení se nakonec zásluhou Matta Niskanena dostali domácí hokejisté. Následně také navýšili své vedení, když se prosadil Johansson. Hosté však poté během šetatřiceti sekund vyrovnali, trefili se Tavares a Lee. Strhující klání je tak nadále otevřené na obě strany. Jak se bude vyvíjet? Sledujte náš on-line přenos!

    Střely na branku: 5:11
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:38
    Fehr se pokusil přejít útočnou modrou čáru, v čemž mu ale zabránil hvizd pomezního sudího. Odpískán je ofsajd. Vhazovat se tak bude ve středním pásmu.
     
    21:14
    Ranou od modré čáry se prezentoval Calvin de Haan. Branku ale netrefil. Na druhé straně ledové plochy domácí také neuspěli, vylámali si zuby na připraveném Johnsonovi, který posléze přerušil hru.
     
    22:14
    A další přesilová hra pro Washington. Brock Nelson (NYI) odjíždí pykat za hákování. První početní výhodu domácí hokejisté využili. Jak tomu bude nyní?
     
    22:49
    Strhující okamžiky. Nejprve pálil těsně vedle Niskanen, načež se z protiútoku neprosadil Clutterbuck. Divokou sérii uzavřel Alexandr Ovečkin, který adresoval kotouč spoluhráči do slibné pozice. Na daneém místě však nikdo nebyl.
     
    23:48
    Hosté mohli jít do vedení. Podél levého mantinelu ujel defenzivě Capitals Ryan Strome. Útočník Islanders poté napřáhl a dělovou ranou rozezněl brankovou konstrukci! V ochozech to jen zahučelo.
     
    24:14
    Paradoxně lepším mužstvem byli hosté, kteří sehráli výtečné oslabení. Capitals mohou být rádi, že je stav stále nerozhodný. Islanders neměli daleko k vedení.
     
    25:41
    Další obrovská branková příležitosti, v níž se octl Jevgeni Kuzněcov. Ruská střela v dresu Capitals ale přihrávku z pravé strany hrací plochy zužitkovat nedokázala, Johnson se výborně přemístil.
     
    26:52
    Hraje se velice dlouho bez přerušení, akce střídá akci. Diváci si přijdou skutečně na své. Zatím svítí na kostce stále nerozhodný stav, oba celky mají k vítězství stejně dalekou cestu.
     
    27:44
    Až nyní je hra přerušena, Bailey tečoval nahození od modré čáry pouze do Holtbyho náruče. Vhazovat se bude po levici domácího brankáře. To vše ale až po skončení komerční přestávky.
     
    28:16
    Před brankou Islanders nastal obrovský závar, který ale nikdo z domácích nedokázal zužitkovat. Nejhorlivěji z těsné blízkosti dorážel Jay Biegel. Ani on ale kotouč za Johnsonova záda nedotlačil.
     
    29:28
    Niskanen je dnes skutečně velice aktivní, na branku Islanders poslal další prudký kotouč. Johnson se měl co otáčet, ovšem nakonec si s daným pokusem poradil na výbornou.
     
    29:53
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí jdou opět do vedení. Tom Wilson výborně zapracoval na pravé straně ledové plochy, kde zavezl puk až do útočného pásma. Tam jej přenechal ALEXANDRU OVEČKINOVI. Lídr Caps poté svým nekompromisním švihem zamířil přesně k levé tyči. Asistence. Tom Wilson, Nicklas Bäckström.
    Alexandr OVEČKIN - 3:2
     
    30:41
    Capitals pokračují ve vynikajícím aktivním výkonu, defenziva Islanders momentálně absolutně nestíhá. Nakonec se hosté přece jenom osvbodili.
     
    31:45
    Johansson vybruslil do pozice levého kruhu, odkud otestoval pozornost Johnsona. Hostující brankář si ale tentokráte s prudkým pokusem poradil.
     
    32:16
    Cizikasova rána skončila v Holtbyho moci. Na řadě je další komerční přestávkam po níž se bude vhazovat v útočném pásmu Islanders.
    Capitals dokáží zaujmout i fanoušky ze zvířecí říše

     
    33:37
    Washington si nyní nerozumněl při rozehrávce, a tak poslal kotouč přes všechny čáry. Odpískáno je tudíž zakázané uvolnění, po kterém se hra stěhuje opět před branku Caps.
     
    34:17
    Tom Wilson poměrně dlouho betonoval kotouč u levého mantinelu, ovšem nakonec o něj přišel. Capitals působí nyní znovu aktivnějším dojmem. Uvidíme, zda se opět dočkáme dramatické koncovky periody.
     
    34:45
    Nepříliš obtížný zásah Holtbyho odstartoval velkou melu, po níž se budou udělovat tresty. Dvě minuty za hrubost dostává Tom Wilson (WSH). Možnost v podobě početní výhody tak budou mít také hosté. Po skončení komerční přestávky se dozvíme, kterak s ní naloží.
     
    35:32
    Razantní pokus Višňovského si cestu mezi tři tyče nenašel. Washington následně vyhodil přes všechny čáry, a tak budou muset hosté započít své snažení od vlastní branky.
     
    36:31
    Islanders se přesilová hra vůbec nevede, Capitals znovu vyhazují. Toto oslabení již celek pod taktovkou Barryho Trotze přečká bez úhony. nadále tak drží těsné vedení.
     
    37:32
    Lehký Carlssonův pokus si Johnson opět pohlídal. Poté byl ale nucen přerušit hru, neboť domácí velmi aktivně přistoupili. Vhazovat se tak bude po levé ruce hostujícího muže v masce.
     
    38:42
    Chimera se snažil probít do útočné třetiny, ovšem pozorná obrana Islanders jej zastavila. Hrát tak mohou opět hosté, kteří v závěru periody působí poněkud mátožně.
     
    39:41
    Johansson vypálil přes obránce, ovšem kotouč byl nakonec sražen a orazítkoval pouze mantinel na brankou Ostrovanů. Druhá dvacetiminutovka zřejmě již nic zajímavého nepřinese.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Prostřední část již na branky nebyla příliš bohatá, přinesla pouze jeden přesný zásah, o který se postaral Alexandr Ovečkin. K vidění je poměrně fyzická hra, bojuje se o každý centimetr ledové plochy. Washington si do závěrečné části odnáší těsné vedení, ovšem duel je nadále otevřený. Jaké bude mít rozuzlení? Sledujte i nadále náš on-line přenos!

    Střely na branku: 18:19
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:09
    Třetí část zahájili hosé zakázaným uvolněním, po němž se hra stěhuje před Johnsona, konkrétně po jehou pravou ruku. Přinese závěrečné dějství vyrovnání?
     
    40:41
    Kuzněcov velmi dlouho míchal za hostující brankou, načež poslal pas najíždějícímu Fehrovi. Domácí útočník poté neotálel a z voleje vyprášil Johnsonův plastron. Brankář Isles poté raději přerušil hru.
     
    41:03
    Zakázané uvolnění, tentokráte v podání Washingtonu. Oba celky působí poněkud rozpačitě. Vkrádá se snad na hole ošlehaných borců mírná nervozita?
     
    41:45
    Johansson nejprve vybruslil zpoza branky a pokusil se zakončit. Následně dostal přihrávku do mezikruží. Johnson však povyjel a zmenšil střelecký úhel. Domácí střelec tak nemohl optimálně zakončit.
     
    42:31
    Washington se zřejmě drží ptřepané teze, která praví, že nejlepší obranou je útok. Momentálně se Caps pohybují v útočném pásmu, kde značně zaměstnávají defenzivu Islanders.
     
    43:34
    Hosté nyní pouze odevzdali kotouč a odjeli na střídačku. Totéž provedli ostrované. Ihned po dostřídání testoval Johnsonovu bdělost Ward. Dravý forvard ale z velkého úhlu nedospěl, a tak jsou Ostrované nadále na dostřel.
     
    44:28
    Capitals stále betonují kotouč v útočném pásmu, což jim samozřejmě plně vyhovuje. Islanders se osvobozují spíše sporadicky. Hosté zatím ve třetí částě tahají za kratší konec.
     
    45:21
    Nyní se hokejisté v bílém přece jenom dostali kupředu. De Haanův nesmělý pokus ale Holtby s elegancí sobě vlastní eliminoval. Navíc poté vyslal své spoluhráče do protiútoku.
     
    45:56
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí navyšují své vedení! Travis Hamonic nejprve obětavě zblokoval střelecký pokus. Kotouč se poté odrazil do prostoru před brankou, kde se jej chopil JEVGENIJ KUZNĚCOV. Ruský forvard poté milimetrovým švihem k levé tyči přidal Capitals více klidu na hole. Asistnece: Troy Brouwer.
    Jevgenij KUZNĚCOV - 4:2
     
    46:11
    Komerční přestávka, která přijde zcela jistě vhod především hostující družině. Podaří se Islanders ještě vrátit do utkání. Washington před malou chvílí udělal velký krok k plnému bodovému zisku.
    Ve Verizon Center panuje vynikající atmosféra

     
    47:38
    Okposo ihned po přejetí útočné modré čáry otestoval svůj forhend. Branku ale vůbec netrefil, Johnson se za ranou pouze ohlédl. Islanders tak nadále mají dvougólové manko.
     
    48:32
    Islanders se však nedá upřít snaha, hosté bojují. Stále se však nemohou dostat a hlavně usadit v útočném pásmu. Uvidíme, zda bude tento fakt platit i nadále.
     
    49:06
    Ostrované si zahrají přesilovou hru. Matt Niskanen (WSH) putuje na trestnou lavici, provinil se faulem kolenem. Jak hosté s touto možností naloží?
     
    49:48
    New York se zatím vůbec nedostal k zakončení. Provedení přesilové hry zatím silně pokulhává za očekáváním. Washington se brání bez sebemenších potíží.
     
    50:39
    A znovu letí kotouč přes všechny čáry. Domácí jsou na nejlepší cestě k ubránění oslabení a přiblížení se vítězství.
     
    51:14
    Josh Bailey se znenadání octl zcela sám před Holtbym. Sám byl zřejmě příležitostí natolik překvapen, že nedokázal skákavý kotouč optimálně trefit. Domácí muž v masce tak pohodlně zasáhl. Hra bude pokračovat po komerční přestávce.
     
    51:42
    Kuzněcov se elegantně pokusil protáhnout mezi dvěma beky Islanders, což se mu ale příliš nepodařilo. Hosté se tak na malou chvíli osvobozují. Caps působí znovu velmi živým dojmem.
     
    52:24
    Hamonicova rána byla sražena do pravého rohu, hosté nadále pokračují v ofenzivě. Dobrou zprávou pro Isles zcela jistě je, že Hamonic opět pokračuje na ledové ploše. Zranění zřejmě nebylo vážnějšího charakteru.
     
    53:13
    Hosté se stále potýkají s velmi aktivním napadáním ze strany Capitals. Washingtonu se navíc snaha vyplatila, z pozice levého kruhu vypálil Laich. Johnson ale zasahovat nemusel, domácí forvard branku netrefil.
     
    53:50
    Lehkou ránu od modré čáry Holtby přizvedl do ochranné sítě. Buly tak proběhne po pravé ruce domácího muže v masce. Při následném pohledu na Hamonica je zřejmé, že jej zranění kotníku přece jenom poněkud limituje.
     
    54:29
    Třetí část se pomalu, ale jistě chýlí ke svému konci. Domácí stále drží dvoubrankový náskok. Islanders se nemohou dostat k jekémukoliv ohrožení Holtbyho svatyně.
     
    55:18
    Clutterbuck si našel prostor v mezikruží, odkud ihned vyslal jedovatou střelu. Holtby si ale proadil na jedničku s hvězdičkou. Hosté to mají s přibývajícím časem obtížnější a obtížnější.
     
    56:20
    Jason Chimera se ajko uragán prohnal do útočného pásma, kde z pozice levého kruhu razantně vypálil. Johnson však celou situaci dobře viděl, a tak mohl optimálně zasáhnout.
     
    57:29
    Domácí stále útočí do plných. Ostrované vůbec nemají možnost založit akci. Nebezpečně se nyní prezentoval Bäckström, který ale nepropálil hradbu těl.
     
    58:07
    Islanders to zkoušejí bez brankáře!
     
    58:32
    Washington právě vstřelil branku!
    Je definitivně rozhodnuto. JOEL WARD se ve vlastním pásmu ujal kolem mantinelu letícího kotouče, s nímž poté popojel a pohodlně jej uklidil do zcela prázdné branky. Asistence: John Carlsson, Matt Niskanen.
    Joel WARD - 5:2
     
    59:23
    Ostrované se stále snaží útočit, ovšem jedná se již spíše o platonické pokusy. Vítěz utkání je znám. Ochozy Verizon Center již bouří.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Ani ve třetí části nepřišly brankové hody. Velký krok k vítězství učinili domácí v šestačtyřicáté minutě, kdy se prosadil Jevgenij Kuzněcov. Ostrované se snažili, ovšem v dnešním duelu jim zkrátka nic nevycházelo. Definitivní pojistku přidal Washingtonu gólem do prázdné branky Joel Ward. Capitals tak na domácí půdě zdolali Islanders zaslouženě 5:2. Na tomto vítězství má velký podíl zadák Matt Niskanen, který jednu branku vstíil a na další dvě přihrál. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 27:28
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Matt Niskanen (WSH) 1+2
    2. Marcus Johansson (WSH) 1+1
    3. Braden Holtby (WSH) 28 zák., 2 góly, 92,9%
     
    Československá stopa

    Lubomír Višňovský (NYI) 0+0, 0 střel, čas na ledě: 11:14

    Jaroslav Halák (NYI) – do utkání nezasáhl. (01:46:03)

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 12. Niskanen (Kuzněcov, Burakovsky), 19. Johansson (Niskanen), 30. Ovečkin (Wilson, Bäckström), 46. Kuzněcov (Brouwer), 59. Ward (Carlsson, Niskanen) – 19. Tavares (Leddy, Okposo), 20. Lee (Hamonic, Cizikas)


    Washington Capitals: Holtby (Peters) – Orpik, Carlsson, Niskanen, Alzner, Schmidt, Hillen – Wilson, Bäckström, Ovečkin – Brouwer, Burakovsky, Johansson – Ward, Beagle, Chimera – Fehr, Kuzněcov, Laich
    New York Islanders: Johnson (Halák) – Hamonic, de Haan, Strait, Leddy, Višňovský, Hickey – Okposo, Tavares, Kuljomin – Bailey, Nielsen, Grabovskij – Nelson, Strome, Lee – Clutterbuck, Cizikas, Martin

    Rozhodčí: Walsh, Sutherland – Miller, Nowak
    bahis siteleri