Třinec – Zlín 6:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 3:5 (kon.) | Plzeň – Pardubice 5:1 (kon.)
Litvínov – Sparta 6:3 (kon.) | Mountfield HK – Olomouc 1:4 (kon.) | K. Vary – Liberec 5:3 (kon.)
konec
Mountfield HK
1:4 (0:1, 1:1, 0:2)
HC Olomouc
Pátek 28.11.2014, 18:00 • Zimní stadion v Hradci Králové • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:22
    A pozice Mountfieldu je o další dvě minuty složitější. Inkasuje totiž další menší trest, tentokrát je to Tomáš Mertl (HKR), který si u časoměřičů odpočine za nedovolené branění. Udeří Mora znovu?
     
    48:30
    No a aktuálně k němu má blíž Mora! Tomáš Slovák (HKR) je vyloučen za sekání a hosté jdou na třetí přesilovku. Připomínám, že tu druhou využili.
     
    40:53
    Roman Kukumberg pak vybojoval třetí faul hostů, které čekají perné chvilky. Za podražení je vyloučen matador Pavel Patera (OLO).
     
    36:25
    Stejná situace jako před chvílí na druhé straně – Hradec si v plném počtu dlouho nezahrál a znovu jde do čtyř! Roman Kukumberg (HKR) je vyloučen za nedovolené bránění.
     
    34:19
    Krátké a výborné střídání hostů končí prvním faulem Hradeckých. Peter Frühauf (HKR) inkasuje menší trest za hrubost.
     
    28:19
    Moc si ovšem domácí nerozuměli, teď už každopádně přichází na řadu trest. Za sekání je vyloučen Jiří Ondrušek (OLO), po komerční pauze bude hrát Mountfield druhou přesilovku. Ta první nebyla zlá, ale chyběla střelba.
     
    25:35
    Teprve ve 26. minutě utkání přichází první vyloučení. Martin Cibák (OLO) stáhl k ledu Jiřího Šimánka, který pospíchal dopředu, a už sedí na trestné lavici za nedovolené bránění.
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 23. Šimánek (Mertl, Kudrna) – 5. Matai (Patera, Buc), 38. Marosz (Rác, Cibák), 50. Knotek (Řípa, Ondrušek), 60. Herman


    Mountfield HK: Kantor (Pavelka) – Pláněk, Vydarený, Slovák, Dietz, Frühauf, Mikuš, Piegl – Kudrna, Mertl, Šimánek "C" – Dej, Kukumberg, Červený – Beránek, Troliga, Vantuch – Kovářů, Pilař, Nedvídek – Tvrdík. Trenér: Peter Draisaitl.
    HC Olomouc: Trvaj (Slezák) – Majeský, Vyrůbalík, Houdek, Skrbek, Škůrek, Ondrušek, Rašner – Rác, Marosz, Cibák – Matai, Patera "C", Buc – Zuzin, Herman, Laš – Kucharczyk, Knotek, Řípa. Trenér: Petr Fiala.

    Rozhodčí: Hradil, Horák – Komárek, Ondráček.

    Diváci: 3893
    bahis siteleri