Kladno – Ústí n/L 3:1 (kon.) | Benátky n/J – Kadaň 1:2 (kon.) | Havířov – Šumperk 6:3 (kon.)
Motor ČB – Havlíčkův Brod 5:0 (kon.) | Prostějov – Třebíč 2:0 (kon.) | Litoměřice – Jihlava 4:3 (3:2 po s.n.)
Most – Chomutov 2:4 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
5:0 (3:0, 2:0, 0:0)
HC Rebel Havlíčkův Brod
Sobota 29.11.2014, 17:00 • Budvar Arena • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:41
    Luboš Rob trefil ze vzduchu odražený kotouč a Šindelář ho jen tak tak vyrazil koncem hokejky mimo branku.
     
    54:25
    Dvě velké šance domácích v rychlém sledu. Nejprve mohl jít do úniku Tomáš Nouza, ale Šindelář rychle vyjel a puk stačil odpálit. Poté z kruhů střílel Josef Straka a trefil tyčku.
     
    51:16
    Ján Mucha (CEB) příliš horlivě dorážel před Šindelářem a je vyloučen za sekání.
     
    49:18
    Roman Maliník (HBR) počechral hokejkou obličej Lukáše Chmelíře a po zásluze dostává dvě minuty za hru vysokou holí.
     
    44:01
    Do velké šance se dostal Hynek Zohorna, ale Gába se položil na zem a puk na poslední chvíli zablokoval. Obránci jej pak vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    38:45
    Ján Mucha (CEB) vyloučen za hákování, hosté ještě budou mít šanci upravit skóre.
     
    37:10
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A nedlouho po čtvrté brance halou zní "pátá, právě teď odbila!" Luboš Rob dostal krásnou přihrávku od Marka Vaniše k levé tyči, neukvapil se se zakončením, položil si brankáře a zavěsil puk pod horní tyčku. Asistence: Vaniš.
     
    36:27
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    DAVID KUCHEJDA nakonec využívá další přesilovou hru. Na brankovišti byl nejhbitější a dorazil puk za ležícího Šindeláře. Asistence: Punčochář.
     
    35:49
    Jan Platil (HBR) srazil Tomáše Nouzu, který nebyl v držení kotouče a domácí budou mít dvacet vteřin možnost přesilové hry pět na tři.
     
    34:09
    Roman Maliník (HBR) škaredě narazil Emila Švece na hrazení, ten se naštěstí rychle zvedá a Maliník dostane dvojku.
     
    30:32
    Teď navíc domácí udělali faul. Lukáš Chmelíř (CEB) zahákoval havlíčkobrodského útočníka.
     
    29:53
    Hosté už jsou v plném počtu a hned z první akce mohli zahrozit. Šnindl dorážel puk těsně na brankovišti, Gába už byl na zemi, ale lapačkou ještě švihl do vzduchu a kotouč v ní schoval.
     
    24:34
    Roman Vráblík (CEB) držel před brankou nenápadně hůl jednoho z protihráčů. Ne však tak nenápadně, aby si toho rozhodčí nevšiml.
     
    19:13
    Roman Maliník (HBR) ošklivě zasáhl domácího hráče vysokou holí. Vše se ale obešlo bez zranění a Maliník bude pykat pouze dvě minuty.
     
    17:36
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    One man show a v hlavní roli TOMÁŠ NOUZA! Budějovický útočník si udělal několik otoček za Šinedlářovou brankou, prohodil si puk mezi nohama, přenechal ho Heřmanovi, který mu puk bleskově vrátil před branku, kde Nouza předvedl další taneček, položil si Šindeláře a zavěsil puk do branky. Asistence: Heřman.
     
    16:36
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Krásná přesilovková akce domácích končí brankou. Kuchejda našel na modré čáře Roba, ten se neukvapil se střelou a nahrál před branku volnému ROKU PAJIČOVI. Ten si kotouč zastavil bruslí a z velkého úhlu zavěsil puk pod horní tyčku. Asistence: Rob.
     
    15:03
    Josef Straka mohl být v zajímavé příležitosti před Šindelářem, ale Jiří Kuchler (HBR) ho na poslední chvíli zahákoval a znemožnil mu přijmout kotouč.
     
    12:57
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    TOMÁŠ NOUZA svým dvacátým gólem v sezóně využívá přesilovou hru. Po nahrávkách Heřmana a Straky se dostal k puku na hranici brankoviště a lehce prostrčil kotouč za Šindeláře.
     
    12:40
    Michal Švihálek se dostal k odraženému puku na úrovni brankové čáry a zkoušel jej rychle zasunout. Šindelář byl však pohotový.
     
    07:47
    Dušan Žovinec (CEB) je vyloučen za hákování, hosté budou mít první přesilovou hru, ale dožadovali se dokonce trestného střílení.
     
    05:30
    Jan Platil se uvedl naprosto opačně, než by diváci v Budvar Aréně čekali. Nejprve hodně nešetrně sestřelil u mantinelu Davida Kuchejdu, po přerušení se do rozmíšky pustil i s Michalem Švihálkem. Rozhodčí nevylučuje.
     
    02:56
    Motor si zkusí první přesilovou hru. Jan Milfait (HBR) dostal dvě minuty za držení hole.
    Marken.cz

    Jakub Musil

    Branky a nahrávky: 13. Nouza (Heřman, Straka), 17. Pajič (Rob), 18. Nouza (Heřman), 37. Kuchejda (Punčochář), 38. Rob (Vaniš)


    Banes Motor České Budějovice: Gába (Kůdela) – Punčochář, Vráblík, Mucha, Parýzek, Chmelíř, Žovinec, Kříž – Kuchejda, Pajič, Švihálek – Nouza, Straka, M. Heřman – Vaniš, Rob, Boháč – Švec, Přibyl, Prokeš
    HC Rebel Havlíčkův Brod: Šindelář (Barus) – Štindl, Sedlák, Sklenička, Zítka, Kurka, T. Semrád, Platil – Zohorna, Kuchler, Zdráhal – J. Heřman, Tomek, Rousek – Babka, Sedláček, Maliník – Minárik, Milfait, Půlpán

    Rozhodčí: Talpa – Guth, Rittich
    bahis siteleri