Omsk – Vladivostok 4:3 (kon.) | Čeljabinsk – Jekatěrinburg 0:0 (odl.) | Ufa – Barys 3:2 (kon.)
Chanty-Mansijsk – Magnitogorsk 3:0 (kon.) | Soči – Čerepovec 3:2 (po pr.) | Dynamo Moskva – N.Novgorod 5:3 (kon.)
Jokerit – Kazaň 2:4 (kon.) | Viťaz – Atlant 2:1 (2:1 po s.n.) | Riga – Novosibirsk 2:3 (kon.)
HC Slovan – Novokuzněck 5:0 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
3:2 (0:0, 3:1, 0:1)
Barys Nur-Sultan
Pondělí 01.12.2014, 15:00 • Ice Palace Salavat Julaev • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa

    Ján Laco (AST) 21 zásahů, 3 obdržené branky, 87,5% úspěšnost zásahů (17:11:43)
     
    Je dobojováno! V utkání měla po celou dobu mírnou převahu domácí Ufa, které pomohla především využitá přesilová hra z úvodu druhé části. Barys se dostal až na rozdíl jedné branky, ovšem více již nestihl. Salavat tak zdolal Astanu těsně 3:2. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 24:26
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Naopak se zakázaným uvolněném provinila Astana, což jí dělá velkou čáru přes rozpočet.
     
    59:33
    Salavat vyhodil přes všechny čáry, ovšem Icing se pískat nebude.
     
    59:18
    Barys kombinuje v útočném pásmu, ale zatím bez střely.
     
    58:50
    Antropov napřáhl na modré čáře, ovšem branku netrefil. Hosté to zkoušejí v šesti!
     
    58:20
    Zakázané uvolnění v podání Ufy. hra se tak opět stěhuje před Sochatského. Jaké bude mít dramatické klání rozuzlení?
     
    57:25
    Skutečně mohutná ofenziva v podání Barysu. Antropov se snažil tečovat prudkou ránu z poměrně velké vzdálenosti. Kotouč ale nezasáhl, a tak jej gólman v poklidu lapil.
     
    57:10
    Další ránu, tentokráte od modré čáry Sochatskij znovu eliminoval. Brankář je v posledních minutách pro své mužstvo skutečně velkou oporou. Vhazovat se bude v útočném pásmu Barysu.
     
    56:35
    Dawes se zkusil prosadit z pozice pravého kruhu, ovšem branku vůbec netrefil. Barys poté ještě zůstal v útočném pásmu, ovšem příliš starostí zde zadákům Salavatu nepřidělal.
     
    55:49
    Ufa operuje v útočném pásmu. Přesně tak jí to v závěru klání nejvíce vyhovuje. Stále totiž vlastní hubený jednobrankový náskok. Duel slibuje dramatické vyvrcholení.
     
    55:08
    Ruděnko se od levého mantinelu protlačil do mezikruží, odkud otestoval pozornost domácího brankáře. Sochatskij však byl pozorný a vyrovnání nepřipustil. Vhazovat se bude po jeho levici.
     
    54:28
    Další přechod do útočného pásma v podání Barysu zastavuje postavení mimo hru. Vhazovat se bude ve středním pásmu. Konec utkání se již nemilosrdně blíží.
     
    53:14
    Po nepříliš obtížném Sochatského zásahu se dostali do křížku Antropov a Hartikainen. Jeden z hlavních arbitrů ale oba kohouty uklidnil a hra může opět pokračovat.
     
    52:34
    Astana je po vstřelení kontaktní branky velmi aktivní, stále se tlačí do ofenzivy. Zatím se ale nedostává do žádných větších šancí. Uvidíme, co přinesou následující minuty.
    Kevin DALLMAN - 3:2
     
    51:33
    Astana právě vstřelila branku!
    Hosté snižují na rozdíl jedné branky. Po typické přesilovkové kombinaci na modré čáry napříhl KEVIN DALLMAN. Milimetrovou ranou poté trefil skulinu mezi betonem a levou rukou domácího brankáře. Přesilová hra je tak využita. Asistence: Nigel Dawes, Mike Lundin.
     
    51:14
    Ufa ale oslabení zahajuje tím nejlepším možným způsobem. Kotouč vyhodila přes všechny čáry, a tak musí Barys zahájit své ofenzivní snažení takříkajíc od píky.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 22. Skačkov (Kolcov, Kajgorodov), 25. Gluchov (Pankov, Slepyšev), 26. Kulda (Makarov, Hartikainen) – 30. Antropov, 52. Dallman (Dawes, Lundin)


    Salavat Julajev Ufa: Sochatskij (Irving) – Bodrov, Kutuzov, Kulda, Heikkinen, Zubarev, Kolcov, Lekomcev – Chlystov, Dubrovskij, Tolpeko – Hartikainen, Sjomin, Makarov – Pihlström, Kaigorodov, Skačkov – Slepyšev, Gluchov, Pankov
    Barys Nur-Sultan: Laco (Polujektov) – Dallman, Lundin, Bartulis, Savčenko, Semjonov, Blochin, Ibrajbekov – Dawes, Bochenski, Boyd – Antropov, Puškarjov, Ruděnko – Žajlauov, Upper, Romanov – Poliščuk, Ryspajev, Kvasha

    Rozhodčí: Gusev, Zacharov – Koršak, Černyšev
    bahis siteleri