Omsk – Vladivostok 4:3 (kon.) | Čeljabinsk – Jekatěrinburg 0:0 (odl.) | Ufa – Barys 3:2 (kon.)
Chanty-Mansijsk – Magnitogorsk 3:0 (kon.) | Soči – Čerepovec 3:2 (po pr.) | Dynamo Moskva – N.Novgorod 5:3 (kon.)
Jokerit – Kazaň 2:4 (kon.) | Viťaz – Atlant 2:1 (2:1 po s.n.) | Riga – Novosibirsk 2:3 (kon.)
HC Slovan – Novokuzněck 5:0 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
3:2 (0:0, 3:1, 0:1)
Barys Nur-Sultan
Pondělí 01.12.2014, 15:00 • Ice Palace Salavat Julaev • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:50
    Antropov napřáhl na modré čáře, ovšem branku netrefil. Hosté to zkoušejí v šesti!
    Kevin DALLMAN - 3:2
     
    51:33
    Astana právě vstřelila branku!
    Hosté snižují na rozdíl jedné branky. Po typické přesilovkové kombinaci na modré čáry napříhl KEVIN DALLMAN. Milimetrovou ranou poté trefil skulinu mezi betonem a levou rukou domácího brankáře. Přesilová hra je tak využita. Asistence: Nigel Dawes, Mike Lundin.
     
    50:31
    Puškarjov objel branku soupeře, ovšem zakončit nemohl optimálně, neboť byl obtěžováním Artursem Kuldou (UFA). Domácí zadák dostává dvě minuty za nedovolené bránění. Dobrá možnost pro Ästanu.
     
    44:27
    Dmitrij Sjomin se dostal do vynikající palebné pozice, z níž ale nechal vyniknout Laca. Celé situace pomohl hostující zadák, který zmenšil střleecký úhel. Poté měl na modré Ilkka Heikkinen odkrytou část branky, ovšem tvrdou ranou minul.
     
    41:05
    Tak to byla obrovská šance domácích. Salavat uháněl do přečíslení tří na jednoho, které se pokusil individuálně zakončit Alexej Gluchov. Obhodil si protihráče a následně poslal bekhend mimo tři tyče.
     
    40:00
    V závěru třetiny se bude vylučovat. Alexandr Kutuzov (UFA) dostává dvě minuty za podražení.
     
    30:22
    Bude se vylučovat. Dvě minuty za podražení dostává brankář Ufy Vladimir Sochatskij (UFA). Bary má tak dobrou příležitost k vyrovnání.
    Nikolaj ANTROPOV - 3:1
     
    29:18
    Astana právě vstřelila branku!
    Konstantin Rudenko převzal kotouč v obranném pásmu, dostal se až před branku Ufy, ale nedokázal zakončit. Kotouč sesbíral NIKOLAJ ANTROPOV, který jej nekompromisně poslal pod víko. Bez asistence.
    Arturs KULDA - 3:0
     
    25:01
    Ufa právě vstřelila branku!
    Tak to je skutečně drtivý úvod druhé části v podání Ufy. Na rozdíl tří branek navyšuje ARTURS KULDA. Asistence: Dmitrij Makarov, Teemu Hartikainen.
    Alexej GLUCHOV - 2:0
     
    24:34
    Ufa právě vstřelila branku!
    Tak to je neuvěřitelné. Nedáš, dostaneš. Toto otřepané pravidlo stále platí. Nejprve se v obrovské šanci neprosadili hosté. Následný protiútok Ufy ale skončil brankou. ALEXEJ GLUCHOV z bezprostřední blízkosti překonal Laca. Asistence: Alexandr Pankov, Anton Slepyšev.
     
    22:26
    Domácí mohli vést o dvě branky! Opět aktivní Jevgenij Skačkov se prohnal mezi dvěma beky soupeře, načež ihned zakončil. Zcela osamocen před Lacem ale nedokázal trefit skulinku mezi betony hostujícího mága.
    Jevgenij SKAČKOV - 1:0
     
    21:15
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí jdou přesto dovedení! Nahození od modré čárys nebylo nikterak nebezpečné, ovšem Laco touš neudržel ve své moci. V nastalém závaru se poté nejlépe zorientoval a puk za brankovou čáru doklepl JEVGENIJ SKAČKOV. Asistence: Kirill Kolcov, Alexej Kajgorodov.
     
    19:58
    Bude se poprvé vylučovat. Pětiminutový trest + vyloučení do konce utkání za nebezpečnou hru vysokou holí dostává Roman Savčenko (AST). Pokud se nestane zázrak, přenese si Ufa početní výhodu do další periody.
     
    05:47
    Nyní byl Kolcov blízko k úvodnímu zásahu. Pihlström zavezl puk do útočné třetiny, kde jej předal najíždějícímu spoluhráči. Borec s číslem čtyři na zádech ale poslal kus gumové pryže těsně vedle levé tyče. Laco se za ranou pouze ohlédl.
     
    04:07
    Nedlouho poté se Astana dostala do první slibné střelecké pozice. Dustin Boyd se po nešťastném odskoku kotouče octl zcela sám před brankářem Ufy. Sochatskij se ale přesunul a švih směřující k tyči pohotově eliminoval.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 22. Skačkov (Kolcov, Kajgorodov), 25. Gluchov (Pankov, Slepyšev), 26. Kulda (Makarov, Hartikainen) – 30. Antropov, 52. Dallman (Dawes, Lundin)


    Salavat Julajev Ufa: Sochatskij (Irving) – Bodrov, Kutuzov, Kulda, Heikkinen, Zubarev, Kolcov, Lekomcev – Chlystov, Dubrovskij, Tolpeko – Hartikainen, Sjomin, Makarov – Pihlström, Kaigorodov, Skačkov – Slepyšev, Gluchov, Pankov
    Barys Nur-Sultan: Laco (Polujektov) – Dallman, Lundin, Bartulis, Savčenko, Semjonov, Blochin, Ibrajbekov – Dawes, Bochenski, Boyd – Antropov, Puškarjov, Ruděnko – Žajlauov, Upper, Romanov – Poliščuk, Ryspajev, Kvasha

    Rozhodčí: Gusev, Zacharov – Koršak, Černyšev
    bahis siteleri