Košice – Orange 20 3:4 (0:1 po s.n.)
po s.n. (0:1)
HC Košice
3:4 (1:1, 1:2, 1:0 - 0:0)
HK Orange 20
sk Pondělí 01.12.2014, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Mladíci si z Košíc odvážajú dva body! (20:06:39)
     
    65:00
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím HK Orange 20.
    Autorom víťazného gólu je PATRIK KOYŠ.
     
    64:46
    Oddychový čas hostí.
     
    63:48
    Na trestnú lavicu smerujú opäť dvaja hráči. Domáci Bartánus za hru so zdvihnutou hokejkou, hosťujúci Rosandič za krosček. Stále sa hrá vo štvoriciach na oboch stranách.
     
    63:12
    Macejko i pavúk inkasujú dvominútové tresty za hrubosť. Hrá sa vo štvoriciach na oboch stranách.
     
    63:12
    Pavúk zložil k zemi Macejka! Na ľadovej ploche je to už poriadne drsné a hráči si nič nebojujú. Hokejisti HK Orange 520 majú ceľký úspech na dosah.
     
    62:05
    Na opačnej strane nepochodil Bartoš! Čistú strelu skúseného útočníka vyrazil mladučký Okoličány pravým betónom a Orange stále žije!
     
    61:44
    Mladíci stále bojujú! Poriadne tvrdo vypálil Fekiač, ale jeho ranu Melicherčík so šťastím zblokoval. Dorážky boli neúspešné.
     
    58:50
    Košice dali gól!

    Obrovská smola pre hostí. V powerplay minútu a 10 sekúnd pred koncom vyrovnáva strelou z ľavej strany MAREK BARTÁNUS. Asistencia: Ivan Rachůnek.
     
    58:27
    Košičania hrajú bez brankára.
     
    58:27
    Hostia už medzičasom hrajú v plnom počte. Nasleduje oddychový čas Košíc.
     
    55:58
    Hostia sa budú brániť! Rosandič zahral vysokou hokejkou a čakajú ho rušné chvíle na trestnej lavici.
     
    54:21
    Hostia sa musia stále brániť! Košičania teraz už puk takmer pretlačili za Okoličányho, ale hosťujúci gólman napokon za Kabáčovej pomoci odolal. Kabáč puk v rýchlosti iba odpálil cez všetky čiary.
     
    48:05
    Košičania sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje za držanie Juraj Cebák.
     
    46:12
    Košickí hráči sa presunuli do útoku. Spoza bránky sa tam puk okolo žrde snažil za čiaru predrať zrejme Jenčík, ale Okoličány sa ukážkovo presunul a drží svoj tím nad vodou.
     
    45:40
    Mladíci sa vo vlastnom oslabení dostali do prečíslenia! Puk potiahol Rehák a skúšal nájsť Skalického, ale ten bol napokon v poslednej chvíli dobre pokrytý.
     
    45:22
    Hostia sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za hákovanie Michal Kabáč.
     
    41:46
    Oceliari museli pásmo opustiť, ale po prestriedaní sa do neho opäť vrátili a na Okoličányho poslali spoza pravého kruhu strelu ako z dela! Tá našťastie pre hostí skončila iba tesne vedľa bránky.
     
    36:20
    Hostia hrajú v plnom počte. ale jeden z trojice Košičanov sa dostal do úniku! Bol ním Bartánus, ale jeho zakončenie Okoličány vychytal!
     
    35:52
    Na trestnú lavicu smeruje aj domáci Juraj Cebák a hostia si po 11 sekundách v presilovke o jedného hráča zahrajú dokonca piati proti trom! Cebák je vylúčený za hákovanie.
     
    35:32
    Pomer síl na ľadovej ploche sa na 31 sekúnd vyrovná a potom bude nasledovať presilovka hostí! Na trestnú lavicu smeruje domáci Jiří Bicek, ktorý si odpyká trest za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche.
     
    35:10
    Venujme sa ale späť dianiu na ľadovej ploche, kde domáci hrajú ešte stále presilovú hru a teraz ich strelu zastavila iba konštrukcia bránky! Stalo sa tak už druhýkrát v dueli a šťastena zatiaľ drží s mladými reprezentantmi.
     
    34:42
    V Steel aréne sa to vyvíja skutočne zaujímavo. Hosťujúci mladíci neupustili od svojej vytrvalosti a bojovnosti, na ľade nechávajú celé svoje srdce a vyhrávajú nad aktuálnym majstrom gólom z vlastného oslabenia!
     
    34:07
    HK Orange 20 dalo gól!

    Tak toto je skutočne neuveriteľné! MATÚŠ SUKEĽ a Koyš sa dostali do brejku vo vlastnom oslabení a prvý menovaný napokon horko-ťažko pretlačil puk za Melicherčíka, ktorý si myslel, že už ho má pod betónmi. Asistencia: Patri Koyš.
     
    34:03
    HK Orange 20 sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje za držanie hokejky Dominik Jendroľ.
     
    33:22
    HK Orange 20 dalo gól!

    Opäť je vyrovnané! SAMUEL PETRÁŠ strelou z pravého kruhu využíva výhodu presilovej hry a HK Orange 20 už druhýkrát v zápase prekvapuje súpera! Asistencie: Michal Kabáč a Pavol Skalický.
     
    33:08
    Košičania sa budú brániť! Na tresnú lavicu smeruje za držanie protihráča Martin Štrbák, ktorý navyše za svoju reakciu smerom k rozhodcovi dostáva aj desaťminútový osobný trest.
     
    31:56
    K puku sa postavil faulovaný Lapšanský, ale v zakončení to až príliš prešpekuloval. Košický útočník napokon pozorného Okoličányho neprekonal, čo je pre HK Orange 20 obrovskou psychickou vzburou.
     
    31:56
    Košičania sa dostali do zaujímavej pozície, ktorá bola zastavená iba faulom hostí a rozhodca nariadil trestné strieľanie v prospech Košíc.
     
    30:09
    Košice dali gól!

    Domáci hokejisti sa natlačili do útoku a podarilo sa im dostať späť do vedenia. Pred bránkou si na prihrávku od pravého mantinelu počkal TOMÁŠ HRNKA a nekompromisne zakončil. Asistencia: Marek Bartánus.
     
    29:19
    Mladíci to vymysleli veľmi dobre a bola z toho zaujímavá príležitosť! Puk po ľavej strane potiahol Skalický, ale na strelu to nemal, tak sa ho ešte pokúsil posunúť do prehusteného priestoru na Kabáča. Brankár Melicherčík si ale zachoval chladnú hlavu a puk betónmi vyrazil.
     
    27:13
    Košičania začali skutočne aktívne a takmer sa im podarilo dostať opäť do vedenia! Domáci vyšachovali súperovu defenzívu a zakončovali z ľavej strany no Okoličány predviedol skvelý prehľad a puk chytil.
     
    26:26
    Hosťujúci gólman Dávid Okoličány dokonca inkasuje dvojminútový trest za zdržiavanie hry. Ten si za neho odk´pyká Dominik Briestenský.
     
    20:29
    Vzápätí ale domáci hokejisti podnikli rýchly brejk, ktorý sa skončil nastrelením konštrukcie bránky mladých reprezentantov! Okoličány mal teraz obrovské šťastie.
     
    19:01
    V závere uplynulej minúty sme videli zaujímavú šancu domácich. Košičania sa natlačili pred bránku a Okoličány vôbec nevedel, kde je puk, no pomohla mu bránka posunutá v zápale hry.
     
    16:29
    Hostia sa budú brániť! Dominik Jendroľ smeruje na trestnú lavicu za držanie.
     
    16:13
    Výborná šanca pre Košice! Do zakončenia sa natlačil unikajúci Jenčík, ale bol trochu faulovaný a tak Okoličány jeho pokus aj so šťastím pri avizovanom vylúčení chytil.
     
    14:21
    HK Orange 20 dalo gól!

    Je vyrovnané! Až trojica hráčov hostí sa razom natlačila pred domácu bránku a po prihrávke z pravej strany puk pod hornú žrď nekompromisne zavesil MATÚŠ SUKEĽ. Asistencie: Samuel Petráš a Pavol Skalický,
     
    10:05
    Košičania už hrali v plnom počte ale budú sa opäť brániť! Na dve minúty smeruje na trestnú lavicu za hákovanie Adam Drgoň.
     
    07:27
    Košice sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za nedovolené bránenie Ivan Rachůnek.
     
    02:23
    Košice dali gól!

    Domáci hokejisti sa hneď v úvode ujímajú vedenia. MATÚŠ CHOVAN na modrej čiare dostal puk medzi dvojicu obrancov, ktorá sa už mohla iba prizerať na jeho samostatný nájazd na bezmocného Okoličányho. Asistencie: Martin Štrbáka Juraj Cebák.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 3. Chovan (Štrbák, Cebák), 31. Hrnka (Bartánus), 59. Bartánus (Rachůnek) – 15. Sukeľ (Petráš, Skalický), 34. Petráš (Kabáč, Skalický), 35. Sukeľ (Koyš), rozh. náj. Koyš

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Dominik Briestenský (S20)
    0:0   Peter Bartoš (KOS)
    2. série:
    0:0   Samuel Petráš (S20)
    0:0   Matúš Chovan (KOS)
    3. série:
    0:0   Matúš Sukeľ (S20)
    0:0   Ivan Rachůnek (KOS)
    4. série:
    0:0   Richard Jenčík (KOS)
    0:1   Patrik Koyš (S20)


    HC Košice: Melicherčík – Štrbák, Cebák, Philipp, Macejko, Jánošík, Drgoň – Rachůnek, Hrnka, bartánus – Jenčík, Bartoš, Bicek – Lapšanský, Češík, Sojčík – Suja, Chovan, Stupka – Hinďoš
    HK Orange 20: Okoličány – Hochel, Bačik, Pavúk, Jendroľ, Rosandič, Fekiač, Mendrej – Petráš. Kabáč, Skalický – Briestenský, M. Sukeľ, Koyš – Galsi, Rehák, Hrušík – Michalek, Giľák, Tábi

    Rozhodčí: Jura – Bogdaň, Rovenský
    bahis siteleri